Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem lenne rossz.FtcSikiHun írta:
Ebből kifolyólag szerintem:
Várjunk pl.: jan. 5ig, hogy kik jelentkeznek, és a létszámtól függően alakítjuk a mentorok számát is. Aztán valahogy szétosztjuk a versenyzőket, és akkor azok mennek különböző mentorokhoz. Nekik mindenki csinál egy siget, aztán ő eldönti, hogy ki megy tovább a legjobb xy-ba.![]()
Ti akartatok x-faktort.
Egyébként nekem tetszik az ötlet
Ebből kifolyólag szerintem:LM10 írta:
Menjünk át x faktorba, mentorok lesznek![]()
De ez nem is hülyeség. Lenne 4 zsűri, elosztani a pártfogoltakat, és a mentor tanácsokat adhat a versenyzőknek.
Sőt! ez tök jópofa lenne!LM10 írta:Menjünk át x faktorba, mentorok lesznekVictor_Valdes írta:Ha nincs jelentkező aki segítsen a lebonyolításban, szívesen segédkezem.![]()
Szívesen vállalom a laikus zsűri szerepét is, ha gondoljátok.
Nah, én nem akarok beleszólni, csak segítőkész szándékkal leírtam a véleményem, és az eddigi tapasztalataim a dologról. Úgy csináljátok ahogyan akarjátok, végül is ti versenyeztek.![]()
De ez nem is hülyeség. Lenne 4 zsűri, elosztani a pártfogoltakat, és a mentor tanácsokat adhat a versenyzőknek.
Menjünk át x faktorba, mentorok lesznekVictor_Valdes írta:Ha nincs jelentkező aki segítsen a lebonyolításban, szívesen segédkezem.![]()
Szívesen vállalom a laikus zsűri szerepét is, ha gondoljátok.
Nah, én nem akarok beleszólni, csak segítőkész szándékkal leírtam a véleményem, és az eddigi tapasztalataim a dologról. Úgy csináljátok ahogyan akarjátok, végül is ti versenyeztek.
Csatlakozom. Persze csak ha van rá igény.Victor_Valdes írta:Ha nincs jelentkező aki segítsen a lebonyolításban, szívesen segédkezem.![]()
Azért nem nehéz eldönteni szerintem...Kidb írta:Ki dönti el ki a kezdő és ki a haladó?Victor_Valdes írta: Két csoportba indultok, kezdő, és haladó, aztán a végén a két csoport győztese, döntőzik.Persze ehhez kell megfelelő létszám is.
Szerintem ez nem rossz ötlet, de kik a profik és kik a kezdők?Victor_Valdes írta:
Két csoportba indultok, kezdő, és haladó, aztán a végén a két csoport győztese, döntőzik.Persze ehhez kell megfelelő létszám is.
Semmi.9Dave írta:És az előző versenyen volt valami díj?
Maga a versenyző.Kidb írta:Ki dönti el ki a kezdő és ki a haladó?
Ki dönti el ki a kezdő és ki a haladó?Victor_Valdes írta: Két csoportba indultok, kezdő, és haladó, aztán a végén a két csoport győztese, döntőzik.Persze ehhez kell megfelelő létszám is.