Szerintem meg maradjon,és Krkic menjen kölcsönbe...ha ne Addj Isten olyasmi bekövetkezik,h szükség lesz a csere cseréjére,akkor Guddyt kell játszatni,nem egy 16.5 éves gyereket.....ő még azért nem ez a szint!Zozzy 5 írta:Én nemrég arról írtam, hogy Guddy maradahat, ha elfogadja a tényt, miszerint a csere cseréje. Krkic érkeztével azonban jobb lenne, ha elmenne szerintem. Annál azért jobb csatár, hogy 4en is előtte legyenek. Angol bajnokságban van a helye. Szerintem...
Bojan Krkic
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Én nemrég arról írtam, hogy Guddy maradahat, ha elfogadja a tényt, miszerint a csere cseréje. Krkic érkeztével azonban jobb lenne, ha elmenne szerintem. Annál azért jobb csatár, hogy 4en is előtte legyenek. Angol bajnokságban van a helye. Szerintem...
-
- Director del Fútbol
Szerintem szinte teljesen mind1,hogy Guddy vagy Krkics van előbb a rangsorban,mivel ott van előttük Messi,Ronaldinho,Henry,Eto'o,Dos Santos.
Szóval 6. vagy 7. valaki?Hát szinte mind1,mivel max a teljesen tétnélküli meccseken kapnának szerepet,vagy akkor,ha több ember is kidől a nagyok közül,ilyen áron meg nem akarom megnézni,hogy milyen nagy tehetség.
Én a kölcsönadás mellett vagyok,jövőre úgyis lelép Guddy és Krikicsnek is lenne tapasztalata a felnőttek között is,ha most egy évet játszana valahol.
Szóval 6. vagy 7. valaki?Hát szinte mind1,mivel max a teljesen tétnélküli meccseken kapnának szerepet,vagy akkor,ha több ember is kidől a nagyok közül,ilyen áron meg nem akarom megnézni,hogy milyen nagy tehetség.
Én a kölcsönadás mellett vagyok,jövőre úgyis lelép Guddy és Krikicsnek is lenne tapasztalata a felnőttek között is,ha most egy évet játszana valahol.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így-ÍgySlither írta:Fabregas teljesen más eset, őt elvitték innen. Damia meg Navarro meg sosem volt akora tehetség.Gauchomester írta: Az biztos, hogy akkor fejlődne a legtöbbet, csak elgondolkodtató, hogy a fejlődéséért olyannyira nagy árat fizetnénk-e, mitn megannyi számos "nagy" tehetségnél, akiket vagy magához láncolt a másik klub, mint pl Fabregast az Arsenal (aztán azóta is csak csorgathatjuk a nyálunk utána, már bocs a kifejezésért, de ez van), vagy a másik eset, hogy elvesznek a süllyesztőben. Damia, Navarro, stb. Szóval nagyon meg kell ezt gondolni a vezetésnek, hogy mit csinálnak vele,mert ha sikerül a "project", akkor akár egy évtizeden keresztül is meghatározó játékos lehetne...

Attól nem kell félnünk,ha elmegy kölcsönbe,h ne tudjuk visszahozni amikor akarjuk,vezetőség is tudja,mekkora kincsről van szó...ha meg valóban akkora kincs,akkor nem süllyed le sehova sem

1.: folyamatos játéklehetőséggel erősődne a felnőttligához,és szokná a dolgokat.
2.: kiderülne,h valóban akkora tehetség e...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Fabregas teljesen más eset, őt elvitték innen. Damia meg Navarro meg sosem volt akora tehetség.Gauchomester írta: Az biztos, hogy akkor fejlődne a legtöbbet, csak elgondolkodtató, hogy a fejlődéséért olyannyira nagy árat fizetnénk-e, mitn megannyi számos "nagy" tehetségnél, akiket vagy magához láncolt a másik klub, mint pl Fabregast az Arsenal (aztán azóta is csak csorgathatjuk a nyálunk utána, már bocs a kifejezésért, de ez van), vagy a másik eset, hogy elvesznek a süllyesztőben. Damia, Navarro, stb. Szóval nagyon meg kell ezt gondolni a vezetésnek, hogy mit csinálnak vele,mert ha sikerül a "project", akkor akár egy évtizeden keresztül is meghatározó játékos lehetne...

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Az biztos, hogy akkor fejlődne a legtöbbet, csak elgondolkodtató, hogy a fejlődéséért olyannyira nagy árat fizetnénk-e, mitn megannyi számos "nagy" tehetségnél, akiket vagy magához láncolt a másik klub, mint pl Fabregast az Arsenal (aztán azóta is csak csorgathatjuk a nyálunk utána, már bocs a kifejezésért, de ez van), vagy a másik eset, hogy elvesznek a süllyesztőben. Damia, Navarro, stb. Szóval nagyon meg kell ezt gondolni a vezetésnek, hogy mit csinálnak vele,mert ha sikerül a "project", akkor akár egy évtizeden keresztül is meghatározó játékos lehetne...ozsimiki írta: Kölcsönadnám simán...ott többet fejlődhet mint itt ilyen semmitmondó meccseken,meg hülyeség,h olyan meccseken kezdeni lehetne a beépítését....az még a jövő,és rá is ér bőven!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Andris!lionelmessi19 írta:Utálni nem utálom... de nem tartom jó játékosnak, spanyolba pedig annyira nem illik, hogy egyenesen förtelmesnek gondolom. A sráccal egyébként semmi bajom.Sharkinho írta:Hát most mit mondjak. Úgyse fogom tudni megváltoztatni a véleményed, utálod Guddyt, ez van.![]()
De sztem nagy hülyeség lenne, ha Bojan játszana Guddy helyett. ( Még )
Teljes mértékben osztom a véleményedet. Guddy jó játékos, de ezt spanyolhonban nagyon jól palástolja. Azaz: nem ebbe a bajnokságba való, a latin mentalitás nem az ő terepe. Én elmennék az ő helyébe, mert Henry érkezésével még annyi lehetőséget sem fog kapni, mint az elmúlt szezonban. Kár itt végigszenvednie, és végigülnie a kispadon a szezont. Sajna, nem éri el Henke szintjét.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Persze h hülyeség lenne!!!Sharkinho írta:Hát most mit mondjak. Úgyse fogom tudni megváltoztatni a véleményed, utálod Guddyt, ez van.![]()
Kölcsönadnám simán...ott többet fejlődhet mint itt ilyen semmitmondó meccseken,meg hülyeség,h olyan meccseken kezdeni lehetne a beépítését....az még a jövő,és rá is ér bőven!

- Andris
- Adminisztrátor
hát jaSharkinho írta:Jólvan, amúgy meg abszolút tét nélküli meccsen lehetne olyan támadósor, ahol Bojan, Dos Santos és Guddy is játszana.
Azt hiszem, ezzel mindketten kiegyeznénk

Game: Makacs vagyok, naná

De azért érdemes... nem azért vitatkozunk feltétlen, h megváltoztassuk a másik véleményét. Illetve ha azért is, akk sem probléma ha nem jön össze. Eszmecsere, oszt kész.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Hát azért, mert akkor nem kéne más csapat meccsét néznem, h lássam őt játszani. Illetve nem szeretném megkockáztatni, h kölcsönadjuk, aztán úgydöntsön, h ő ugyan ki nem várja amíg megöregszik Samu... és ott marad végleg...lionelmessi19 írta:Hát a kölcsönadásról már írtam lentebb, h mitől tartok.

Ja, csak Guddy ha nem is ezen a nyáron, de jövőre biztos, hogy távozik, addigra jó lenne Bojan + Henry se egy fiatal csávó. Szóval sztem kivárná, nem kell ettől félni.
De amit Bálint is írt, makacs vagy (még ha nincs is igazad néha...), szóval veled nem érdemes "veszekedni"

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Utálni nem utálom... de nem tartom jó játékosnak, spanyolba pedig annyira nem illik, hogy egyenesen förtelmesnek gondolom. A sráccal egyébként semmi bajom.Sharkinho írta:Hát most mit mondjak. Úgyse fogom tudni megváltoztatni a véleményed, utálod Guddyt, ez van.![]()
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Hát a kölcsönadásról már írtam lentebb, h mitől tartok.Game90 írta:Azt megtudhatjuk úgy is, hogy kölcsönadjuklionelmessi19 írta:Hát pont erről beszélek. Ez lenne a legfontosabb szerintem, h megtudjuk h mire képes. Mivel tét nélküli meccsekről van szó, nem kockáztatnánk semmit.![]()
Mert ha Guddy marad, akkor nem hinném, hogy 7. számú csatár lenne és dos Santos + Bojan előtte van a sorban
De úgy néz ki h nem adjuk kölcsön, akkor meg én azon a véleményen vagyok, h Guddynál előrébb van. Az említett okokból.
Guddy nagyon remélem h elhúz innét. Ilyen darabos csatárok nem kellenek a Lligába.
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Azt megtudhatjuk úgy is, hogy kölcsönadjuklionelmessi19 írta:Hát pont erről beszélek. Ez lenne a legfontosabb szerintem, h megtudjuk h mire képes. Mivel tét nélküli meccsekről van szó, nem kockáztatnánk semmit.

Mert ha Guddy marad, akkor nem hinném, hogy 7. számú csatár lenne és dos Santos + Bojan előtte van a sorban

- Andris
- Adminisztrátor
Hát azért remélem inkább Dos Santos kap majd több lehetőséget, ha véletlen sérülés lesz az Afrika kupa alatt... Ő nála azért láthatjuk, h sokmindenre képes. Bőven többre szvsz, mint Guddy.Sharkinho írta:Ha van. Eto'o majd megy Afrikába, egy sérülés ( Herny,Ronaldinho,Messi ) esetén Guddy jönne szóba. Talánlionelmessi19 írta:A többi meccsen meg asszem evidens, h nem játszhat, ha van min. 3 a 4esből...![]()
Amúgy meg én még akkor sem játszatnám ilyen fiatalon. Ennyi. Szerencsére ezeket az ügyeket nem nekünk kell eldönteni
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Egy gólt már lőtt. Mondjuk azt talán én is belőttem volna, olyan passzt kapott.lionelmessi19 írta:Hát pont erről beszélek. Ez lenne a legfontosabb szerintem, h megtudjuk h mire képes. Mivel tét nélküli meccsekről van szó, nem kockáztatnánk semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2007.07.05. 18:28:33-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát pont erről beszélek. Ez lenne a legfontosabb szerintem, h megtudjuk h mire képes. Mivel tét nélküli meccsekről van szó, nem kockáztatnánk semmit.Game90 írta:Ja, csak azt még nem tudjuk, hogy Bojan mire képes felnőtt szintenInkább Guddy, mint ő.
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha van. Eto'o majd megy Afrikába, egy sérülés ( Herny,Ronaldinho,Messi ) esetén Guddy jönne szóba. Talánlionelmessi19 írta:A többi meccsen meg asszem evidens, h nem játszhat, ha van min. 3 a 4esből...

Amúgy meg én még akkor sem játszatnám ilyen fiatalon. Ennyi. Szerencsére ezeket az ügyeket nem nekünk kell eldönteni
-
- aka Game90
Ja, csak azt még nem tudjuk, hogy Bojan mire képes felnőtt szinten
Inkább Guddy, mint ő.

- Andris
- Adminisztrátor
Bojant be kell építen a csapatba. Lehetne később is, de ha marad akkor el kell kezdeni. És téttel nem bíró meccseken ez tökéletesen kivitelezhető szerintem.Sharkinho írta:Mér lenne szerencsésebb őt választani![]()
16/7 éves
Sokkal előbb játszatnám még Guddyt, mint Bojant az biztos
És fontosabb az ilyen meccseken a fiatalok játszatása, mint h Guddy kapjon végre lehetőséget.
A többi meccsen meg asszem evidens, h nem játszhat, ha van min. 3 a 4esből...
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Na jó, de Shark most gondolj bele: Olyan a helyzet, hogy a Tridente plusz Henry minden komoly meccsen rendelkezésre áll. Aztán Dos Santos is beépítésre kerül. Amikor Guddy helyet kaphatna, akkor vagy csereként jöhetne szóba, vagy kupában, vagy tétnélküli meccsen. És olyankor pedig szerencsésebb Bojant választani.Sharkinho írta:Az elég komoly hiba lenne. Abszolút nincsen még egy szinten a két játékoslionelmessi19 írta:Guddy nálam és sztem Rijkaardnál is hátrébb van a rangsorban. Ha marad, akkor is Bojant vetném be.
Guddy nálam sehogy nem fér a képbe már. Komoly meccsen nem játszhat, komolytalanabbon (

- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az elég komoly hiba lenne. Abszolút nincsen még egy szinten a két játékoslionelmessi19 írta:Guddy nálam és sztem Rijkaardnál is hátrébb van a rangsorban. Ha marad, akkor is Bojant vetném be.
- Andris
- Adminisztrátor
Guddy nálam és sztem Rijkaardnál is hátrébb van a rangsorban. Ha marad, akkor is Bojant vetném be.Game90 írta:Lenne 7. is, ha Guddy maradlionelmessi19 írta:De mondjuk 5. alternatíva lenne csatárnak, vagy 6., és az nem a legjobb.Akkor meg tudod, hogy mennyit játszana?
- József Attila
- József Attila