Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. A taps csak utána történt, és én is csodálkoztam, hogy azért miért nem állította ki. Amit pedig a szöglet után művelt, az valami hihetetlen voltBenga írta:Nem a tapsért kapta a sárgát azt csak utána volt. Csodálkoztam, hogy akkor még nem állították ki...Barcaforever írta:Baromságot.Először megtapsolta a bírót azért kapott sárgát, utána meg egy szöglet után a fejével egymagasságban két kézzel belebokszolt a labdába.![]()
Ennek aranylabda?
Nem a tapsért kapta a sárgát azt csak utána volt. Csodálkoztam, hogy akkor még nem állították ki...Barcaforever írta:Baromságot.Először megtapsolta a bírót azért kapott sárgát, utána meg egy szöglet után a fejével egymagasságban két kézzel belebokszolt a labdába.![]()
Ennek aranylabda?
Mit csinált?Primitive írta:Kiállították Ronaldot a Man. City ellenMilyen hülyeséget csinált..
Szánalmas.
Még mindíg 0-1, de van még 20 perc a meccsből..
Nah találtam 1 jót végre ha vkit érdekellluisllach89 írta:Tud vki 1 konkrét linket adni? ( Ne úgy h rojadirecta.com tessék itt mindent megtalálsz), mert myp2p.eu-n próbálgatom de csomó channel kiírja h not broadcasting
Ma Chelsea és Mu győzelem lesz sztem.
Nem hinném, hogy jó nekik az X, mert akkor visszacsúsznak.norbert55 írta:A Villa cserélni sem akar?Vagy jó nekik az x?!Mert nekem nem
Aston Villa - Fulham, 78. perc, 0-0.norbert55 írta:Akinek van Eurosport2 az megmondaná h melyik meccs megy most?Mert a Villa meccs sztem gyenge lehet...kár h megtettem tippmixen.
A Villa meccset adják, és tényleg elég gyenge.norbert55 írta:Akinek van Eurosport2 az megmondaná h melyik meccs megy most?Mert a Villa meccs sztem gyenge lehet...kár h megtettem tippmixen.
Lehetséges, de még nem biztos. Az előző meccsen pl. játszott, tehát nem lett elüldözve.LG írta:Akkor Gallas megy télenlluisllach89 írta:Mr. Fabregas is the new Arsenal captain!![]()
Akkor Gallas megy télenlluisllach89 írta:Mr. Fabregas is the new Arsenal captain!
West Ham,FulhamXzibit25 írta:Pls valaki mondja meg h mi a negyedik londoni focicsapat???
Arsenal Chelsea Tottenham megvan.
Előre is köszi.
Na, ez jó!lluisllach89 írta:Mr. Fabregas is the new Arsenal captain!
Azért 2-1 után nem biztos, hogy büntetőhöz jut a Man.City, meg kitudja, lehet, hogy az Arsenal beszenvedett volna 1 gólt az a 3-4 perc alatt a foci kiszámíthatatlan.MichaaBee írta: a 3 gól így is 3 gól, az Arsenalnak javítania kell, ha fel akar érni akár a dobogóra![/color]