Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizonyám!Fernando írta:Bocs, ha hülyét kérdezek, de ha nem jutunk tovább a köv. körben akkor EL főtáblásak vagyunk?
Ez sajnos nem igaz... A Nemzetisport.hu szerint a Debrecen lehetséges ellenfelei az: Olympiakosz, Levszki Szófia, FC Köbenhavn, Maccabi Haifa, FC Zürich. Pedig a Sherrifek ellen meg néztem volna a Lokit...robertfcb írta:A Debrecen lehetséges ellenfelei pénteken:
FC Sheriff (moldáv) A Sheriff a 94. percben lőtt idegenben lőtt góllal búcsúztatta a Slavia Prahat![]()
Olympiacos (ha a 3-0 t nem adja le)
Levski Sofia
FC Kobenhavn (98%)
illetve az Apoel Nicosia - Partizan Belgrád továbbjutója ez a párharc 2-1 re áll a ciprusiak javára!
Ezt hol hallottad?? Mindenütt azt mondták, hogy pont hogy megörökli...HAnonymus írta:Nem örökli az APOEL meg a Sheriff a kiejtettek kiemelt-státuszát, szóval ezeket kaphatja a Loki:
Olimpiakosz
Koppenhága
Levszki
Maccabi Haifa
Zürich
Igen, a TV2 is közvetíti majd a mérkőzéseket, de gondolom csak a csoportkörben kapcsolódnak be. És akkor egyiknap TV 2, másiknap Digisport közvetíti a meccseket...vargaakos írta:Én vmi olyasmit hallottam hogy már a tv2 is adja. De nem vagyok benne biztos cáfoljatok meg nyugodtan. De azért nem lenne rossz bár nekem van digisport.Devid16 írta:Örülök a továbbjutásnakazonban annak nem hogy ezt a meccset is meg a köviket is gondolom a neten nézhetem...
igaz jobb ez mint hogy sehol ne legyünk...sport1en sztem kaszáltak volna mert sokan nézték volna...szvsz többen mint ezen a digisporton...na mind1 ebbe nem tudunk beleszólni...amúgy nem tudja valaki milyen fajsúlyú csapatot kaphat a Loki?jó lenne valami béna
igaz nekünk már senki nem könnyű ellenfél...
sok sikert Loki és legyen Barca-DVSC meccs
most látom mivan...az a serif jó is lenne
Én vmi olyasmit hallottam hogy már a tv2 is adja. De nem vagyok benne biztos cáfoljatok meg nyugodtan. De azért nem lenne rossz bár nekem van digisport.Devid16 írta:Örülök a továbbjutásnakazonban annak nem hogy ezt a meccset is meg a köviket is gondolom a neten nézhetem...
igaz jobb ez mint hogy sehol ne legyünk...sport1en sztem kaszáltak volna mert sokan nézték volna...szvsz többen mint ezen a digisporton...na mind1 ebbe nem tudunk beleszólni...amúgy nem tudja valaki milyen fajsúlyú csapatot kaphat a Loki?jó lenne valami béna
Én is örülök a továbbjutásnak! Bár Fradi drukker vagyok, azt hiszem ez a továbjutás az egész Magyar labdarúgás sikere. Remélem most az egyszer hozzánk pártol a szerencse, és egy "verhető" ellenfelet kaphatunk. Szóval Hajrá Loki!Devid16 írta:Örülök a továbbjutásnakazonban annak nem hogy ezt a meccset is meg a köviket is gondolom a neten nézhetem...
Adná a JóIsten, hogy így legyen!FCBMessi19 írta:Szerintem csak bl döntős lesz mert a döntőbe megveri a barcalui1698 írta:Már látom magam előtt:
Bajnokok Ligája győztes 2010-ben:
A DVSC-Teva![]()
Szerintem csak bl döntős lesz mert a döntőbe megveri a barcalui1698 írta:Már látom magam előtt:
Bajnokok Ligája győztes 2010-ben:
A DVSC-Teva
1-0 Yeah !!!!Etooka írta:Óóóóóóóóóóóóóóó, hajrá ungria![]()
Na, jussunk csak be oda, akkor legalább már az EL-csoportkör megvan