Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
mes_que_un_club_ írta:Meg kell nézni a legjobb csapatokat, mindenhol világklasszis kapus van: MU-Van der Sar, Juve-Buffon, Real-Casillas, Inter-Julio Cesar, Milan-Dida, Arsenal-Almunia, Chelsea-Cech, Liverpool-Reina, stb.
Azzal is kezdtem a hozzászólásomat, hogy a vereség nem 1 személyhez köthető.baas11 írta:Mikaos :
és Forlán milyen üresen fejelhetett 4 méterről???hol volt pl. Rafa?Toure-t miért tudja lefejelni Kun ? Marquez miért passzolja oda Aguéronak a 16 unknál ?a középpálya miért nézi ahogy Forlan nyugodtan kapura lő 20,25ről ?
Puyol miért nem tudta elrúgni a labdát a 4. gólnál ?
És egyáltalán h vezethet ennyi támadást végig ellenünk egy csapat ???
Nem akarom Valdest védeni ,de tegnap pl. annyit hibázott a védekezésünk h akárki áll a kapuba, teljesen kiszolgáltatott volt...ha két Buffon véd ,akkor sem hibázhatunk ennyit!
Ez a lényeg... és a legjobb példa erre pont a Madrid ,amikor ritka [auto_cenzúra] volt a védelmük hiába állt a kapuba a világ egyik ha nem a legjobb kapusa...akkor is kikaptak (pl. Real-Sevilla 3-4) vagy legalább is nagyon sok gólt kaptak!gekkodan írta:Látom Tibi beszáltál a VV-klubba![]()
Szerintem most csapatszinten vannak a gondok, kár volt kiemelni bárkit is. Az tény, hogy egy világklasszis kapus a tegnapi helyzetben "hozzáad" annyit, hogy LEGFELJEBB X legyen.
De szerintem most a gondunk nagyobb ennél, szal VV-ről kár vitázni szvsz.
Valdés remek kapus. Csak nem annyira jó, hogy helyt tudjon állni a világ legjobb csapatánál. Ezen a szinten nem engedheti meg a Barca azt, hogy ne egy világklasszis hálóőr álljon a kapuban. Meg kell nézni a legjobb csapatokat, mindenhol világklasszis kapus van: MU-Van der Sar, Juve-Buffon, Real-Casillas, Inter-Julio Cesar, Milan-Dida, Arsenal-Almunia, Chelsea-Cech, Liverpool-Reina, stb.kovik írta:én is így látom. Túlságosan bizonytalan és sokszor hoz rossz döntést.visca el barca írta:Ha a tegnapi meccset nem veszem alapul akkor is azt mondom, hogy Valdes egy átlagon aluli kapus.
A madrid lesgólja előtt is hogy védett, csoda hogy nem potyogott be a kezéből.
Esélyt kellene adni más hálóőröknek is!!
Ezt idén már cseszhetjük tesó.xbalix írta:Titinho akkor szted most mi a megoldás? Lehet szidni Valdést, de sztem pillanatnyilag a legjobb kapusunk. Kit állítanátok be? Pinto-t aki alig védett (akkor sem jól) vagy Jorquerát aki már nem is emléxem mikor játszott utoljára tétmeccset...(több már mint 1 éve)
Csak tudod vannak olyan csapatok (és itt nem csak elitklubok kapusairól beszélek), akik még is segíteni tudják a csapatot, ha mondjuk egyszer-kétszer hibáznak a védők és kivédik az ellenfél szemét, akármilyen rossz napot fogott ki a védelem. Valdesre ilyen tekintetben mikor lehet számítani? Hányszor volt olyan hogy Ő segítette ki a védelmet és nem fordítva, mint ahogy az ősszel is volt rá sok sok példa. Akkor ha nem lett volna olyan jó a védelmünk akkor most hol állnánk? Egyszerűen nem lehet benne megbízni. A védők nem tudják rábízni magukat a saját kapusukra, mert áll a csücsöri szájával és kalimpál meg integet valakinek. 1 jó kifutása volt, amikor Marquez hibája után Agüero indult meg és kifutva lábbal védett.Perrero írta:tök mindegy milyen gólt kap egy kapus, ha potyát is, de a védelem akkor is tehet róla, hiszen az lenne a dolguk, hogy megakadályozzák a lövést... tegnap Valdes egyik érvényes gólról sem tehetett, mégis kaptunk 4et... ennyi erővel adjuk el puyolt meg marquezt, mert tegnap ők hibáztak...
én is így látom. Túlságosan bizonytalan és sokszor hoz rossz döntést.visca el barca írta:Ha a tegnapi meccset nem veszem alapul akkor is azt mondom, hogy Valdes egy átlagon aluli kapus.
Ebben nagy igazság van!visca el barca írta:Többnyire van előtte egy jó védelem, plusz élvezheti, hogy a barca ellen jó ha 20-ból 1 csapat támad, így a meccsek többségén azon kívül h flegmán rágózik semmi dolga. Ha elkerülne egy huelvahoz, vagy mallorcához, ott jönne ki igazán h nem klasszis.
Kicsit Valdes védelmére kelnék. Abban egyetértek h gyengén megy most neki. DE! Voltak nagy védései is a meccsen, és sztem ha azok bemennek, hamarabb eldől! Ja és ne felejtsük már el h ő 1 BL győztes kapus! Ja és akkor még ennél is gyengébb védelem állta elvileg előtte mert Alves helyett Belletti játszott... ja és nem volt 1 Yayánk se a kpályán... Ja és még annyit a végére h meg lehet nézni h összesen hány lövést kapott!!! A védelmet minősíti h hányszor lőhettek az atleticosok (tisztán!) kapura!!!ZS10 írta:Az elmúlt időszak hanyatlásának legfőbb okozója Victor Valdes!!!
Mielőtt a Valdes Fanok kötekednének megindoklom, hogy miért?!
Amikor megy a szekér, és meccsenként elvétve akad "lövés", akkor nincs gond! DE!!! Amikor elkezd rendszerint bakizni, nemcsak a védelem fog gyengélkedni (Mivel a védősor tudja, hogy mögötte szinte bármi megtörténhet!), hanem az ellen félnek is ötszörösére emelkedik a lövőkedve (lásd az előző meccseken), mivel a lövő játékos szerint is bármi megtörténhet, amikor látja Valdes szerencsétlenkedéseit!
Nem hiába van a mondás: "Ha jó csapatot akarsz először vegyél egy jó kapust!"
Sajnos Valdes évek óta a Barca leggyengébb "láncszeme"! Oleguertől hála Istennek megszabadultunk jó pénzért, és orvosoltuk a hibát! Valdesnél is ez a helyzet! A vezetőség is lassan kezd rájönni!
Az meg hogy egyesek leírják, hogy 27 éves, még sokat fejlődhet, azoknak azt mondanám: EZ A BARCA EMBEREK!
Ennyibő hozzunk fel az utánpótlásból egy 12 éves gyereket az még többet fejlődhet!
Nos, nem a legjobb irányba ütötte ki, de megmondom őszintén azon is csodálkoztam már hogy egyáltalán ott tud lenni. Elképesztő erő volt abban a labdában, és egyáltalán nem ment rossz helyre.Rivaldo11 írta:Ha azt a gólt-jogosan-megadják, az lett volna az év potyája. Össze kell szednie magát, akárcsak a többieknek.