Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ez az, ami nem garantálható ilyenkor. Még a 3-2 sem. Mai modern fociban nagyon nehéz 3 gólt lőni, épp ezért arra kell törekedni, hogy ne kapjunk 2 gólt, és meglőni azt a gólt (gólokat), amelyre a mi csapatunk mindig képes (szerencsére). Ehhez viszont olyan kapusra van szükség, akiben bízhat a csapat, aki megfelelően irányítja a védelmet, és magabiztosságot sugároz. Ebből a 3 tulajdonságból sajnos egy sincs meg VV-ben.G-Jay írta: Egy sima 5-0 is szórakoztat, de egy 3-2 még jobban. Engem pedig nem érdekel a két bekapott gól ha VV hibája ha nem. Lényeg hogy nyertünk.
Egyébként pont azért kell jópárszor VV-nek ziccert hárítania, mert nem előzi meg azokat pl. kifutással, megfelelő helyezkedéssel. (De amúgy aláírom, hogy jól teljesít az 1 in 1-ekben.)G-Jay írta: Ettől még VV helyett nem lesz jobb kapusunk azt elhiheted. Mert jön majd egy potyázásra kevésbé hajlamos srác, viszont ő meg majd nem hárít ziccereket.
bizony. régen, a csatárokra mentek, vitték mint a cukrot, ők nyerték a meccset, sőt ezért volt olyan sok gól. mamár, nem igazán arra játszanak, hogy rúgjunk sok gólt, csak, ha már igazán összeomlott az ellenfél.LG írta:Pedig a mai focit inkább már az utóbbira játszák. Régen a csatárok nyerték a meccseket, most a védelem. Már a mind1 hány gólt lő az ellenfél, mi lőjjünk 1-el több gólt nem működik.G-Jay írta:Elég nagy gond az amit leírsz. Sőt.
Nálam a foci fogalmában az van, hogy GÓL-ra játszák a játékot. Nem pedig NEM GÓL-ra.
Pedig a mai focit inkább már az utóbbira játszák. Régen a csatárok nyerték a meccseket, most a védelem. Már a mind1 hány gólt lő az ellenfél, mi lőjjünk 1-el több gólt nem működik.G-Jay írta:Elég nagy gond az amit leírsz. Sőt.
Nálam a foci fogalmában az van, hogy GÓL-ra játszák a játékot. Nem pedig NEM GÓL-ra.
Csak ez nem feltétlen jó nekünk...LM10 írta:Padra semmiféle képen nem hosszabbít úgyhogy hosszútávon fog kezdődni a névsor úgy hogy Victor Valdes
Padra semmiféle képen nem hosszabbít úgyhogy hosszútávon fog kezdődni a névsor úgy hogy Victor ValdesVaratrix írta:
Lehet hogy hosszabbít, de remélem csak padra, és igazolunk egy kapust.
Nem lesz ennek jó vége.
Lehet hogy hosszabbít, de remélem csak padra, és igazolunk egy kapust.LM10 írta:Lehet őt szeretni vagy nem szeretni de valószínű hogy hosszútávon védi a kapunkat:
V.V.hosszabbít
Lehet hogy hosszabbít, de remélem csak padra, és igazolunk egy kapust.LM10 írta:Lehet őt szeretni vagy nem szeretni de valószínű hogy hosszútávon védi a kapunkat:
V.V.hosszabbít
Ezzel a résszel értek 100%-ig egyet. Pontosan így van.G-Jay írta: Volt egy-két rossz meccse a kapusunknak, de elől Messi sem éppen villog. Nem látom a góljait, meg a megindulásait neki sem.
Elég nagy baj van ha egy kapustól várjuk hogy meccset nyerjen.
Ha lőnek ellenünk kettőt, válaszolni kéne 3-al.
Mint láthattad, idézőjelben írtam a "gól bónuszt"...G-Jay írta:Elég nagy gond az amit leírsz. Sőt.
Nálam a foci fogalmában az van, hogy GÓL-ra játszák a játékot. Nem pedig NEM GÓL-ra. Nálam a gól nem bónusz, hanem a játék természetes velejárója. Ha neked nem hát nem.
Nézd meg, hogy a Manchester UTD hogy fogja megnyerni megint ebben az évben (is) a bajnokságot. Borzasztó rossz a helyzetkihasználásuk...de mégis minden meccset hoznak: 1-0-ra. És mindezt azért teszik, mert a kapusuk mindent kivéd!!!G-Jay írta: Elég nagy baj van ha egy kapustól várjuk hogy meccset nyerjen.
Ezzel a mondatoddal viszont te pont a csatárokra kened a felelősséget (vagy a csapat többi részére). A kapus ugyanúgy része az eredménynek, ahogy a csatárok.G-Jay írta:Ha lőnek ellenünk kettőt, válaszolni kéne 3-al. Nem rákenni a kapusra.
Így igaz. A legjobb kapusnak járó díj, az a Zamora-díj.Fecooo írta:A Pichici-díj a gólkirálynak jár, amit Pinto kaphatott max a Zamora-díj lehetett, ha jól tudomStelios írta:Nem kell ide semmilyen kapus. Ha Guardiola tényleg olyan kemény, mint amilyennek ígérte magát, akkor most 1 hónapra a kispadra küldené, és Pintot vagy Jorquerát rakná be a helyére, és nem kezdné el védeni, hogy milyen védhetetlen nagy gól volt, hanem igenis kikellett volna mondania, hogy VV már hetek óta balf.asz.
Pinto egyébként 05/06-ba megnyerte a Pichic-díjat, és előtte nem Puyol és Márquez állt...
A Pichici-díj a gólkirálynak jár, amit Pinto kaphatott max a Zamora-díj lehetett, ha jól tudomALEXDP írta:Stelios írta:Nem kell ide semmilyen kapus. Ha Guardiola tényleg olyan kemény, mint amilyennek ígérte magát, akkor most 1 hónapra a kispadra küldené, és Pintot vagy Jorquerát rakná be a helyére, és nem kezdné el védeni, hogy milyen védhetetlen nagy gól volt, hanem igenis kikellett volna mondania, hogy VV már hetek óta balf.asz.
Pinto egyébként 05/06-ba megnyerte a Pichic-díjat, és előtte nem Puyol és Márquez állt...
Nem tudom hogy a Pichic-díjat mire adják,de kísértetiesen hasonlít a neve a gólkirályságért járó díjra...............
Én inkább egy új kapus leigazolását preferálnám...faithnomore írta:Pinto nekem akkor is szimpatikus volt amikor- asszem 2006-ban- a Celta kapuját védte a La Ligában és véleményem szerint nagyon jól teljesített, simán a csapata legjobbja volt...én nagyon bőszen védtem VV-t de mégis azt mondom, hogy most egy-két csapat ellen Pintot kellene bevetni, szerintem megállná a helyét