Esetleg megvárhatunk.GoDJonzen írta:Az végüis még jobb, de lehet 10 percet kések de nem biztos!

Esetleg megvárhatunk.GoDJonzen írta:Az végüis még jobb, de lehet 10 percet kések de nem biztos!
Ok. Nekem jó. Nézzük akkor a meccset és akkor utána mondjuk 22:15-20-tól itt a cseten találkozunk és játszunk! Legalább lesz témánk póker közben!Shorty írta:4.asztal:
VV19 ; Shorty ; Titinho ; Sanyee ; VIII.Henrik
Most nézem csak hogy a mi pokerselejtezőnk egybeesik a barca meccsel nem lehetne a meccs végére halasztani?
Ha nem akkor én nem játszok mert nekem fontosabb látni a meccset mint ez.
Nekem nem jó a vasárnap ,mert akkor nem tudok géphez ülni....Barcaforever írta:Nem tom hanyas asztal , ahol vagyok, ti is írhatnátok vmi időpontot h mikor jó!
Én javasolnám a vasárnap délutánt.
Ez szerintem eddig a legjobb mert így max negyed óráig lehet aktívan passzívnak (:D) lenni komolyabb zsetonvesztés nélkül. Szal én erre szavazok!Slither írta:1500 kezdő chip mellett ezt ajánlanám:
15-30
25-50
35-70
50-100
75-150
100-200
150-300
200-400
Utána lehet duplázni, de nem hiszem, hogy bármelyik asztal eljutna idáig (mert 8 percenkénti emelésnél több mint 1 óra után érné el ezt a vakok, 5-6 játékossal elégnek kell lennie ez az idő)
Ez az emelés nem olyan gyors, de nem is lehet végig passzívan játszani ezzel.
Nekem is jó...kovinho írta:Nekem is jó...Barcaforever írta:Nem tom hanyas asztal , ahol vagyok, ti is írhatnátok vmi időpontot h mikor jó!
Én javasolnám a vasárnap délutánt.
Többiek?
Ezzel még próba-játék nélkül is maximálisan egyetértek!A 8 perces vakemelés talán még nem is annyira gáz, de a vakduplázás sztem sok, fix összegű emelés jobb lett volna.
ozsimiki írta:Grt a győztesnek!
Én is győztemde ez még nem verseny,viszont nem akárhogyan:
http://kepfeltoltes.hu/080110/3asp_ki_w ... es.hu_.jpg
Mypeternek,és többieknek köszi a gémeket!
Igazad van. Minden esetre ez még csak az első bajnokság volt,a következőre már okosabbak leszünk.Slither írta:A 8 perces vakemelés talán még nem is annyira gáz, de a vakduplázás sztem sok.
Slither vetette fel hogy zavarjuk le minnél előbb,és mindenki egyet értett.Korábban már játszottam Harusz ellen,akkor is jó volt meg most is.Kluival még nem játszottam ,és Daviddal sem róluk semmit nem tudtam utólag azt mondom jók voltak.Megesküdtem volna én esek ki legelőször..pláne ahogy indultozsimiki írta:
Na de Tim! Mesélj vmit a partytokról...milyen volt? Többiek játéka?
Hogy-hogy ilyen gyors gém volt?
Azért volt gyors, mert csak 5-en voltunk, és sztem túl gyorsan emelkedtek a vakok. Szinte végig csak nekem volt elegendő chipem a normális játékhoz, többiek inkább csak túlélésre mentek.ozsimiki írta:Mesélj vmit a partytokról...milyen volt? Többiek játéka?
Hogy-hogy ilyen gyors gém volt?
nana..Amit megadok a "semmire" az megérzés alapján megy(mondanám hogy női megérzés de nem vagyok nőOrdog írta:Chris rólad annyit tudok, hogy megadod az allineket a semmire, amikből néha még jól is jössz ki... meglepődnék ha döntő asztalra kerülnél![]()
Aztán kitudja, lehet hogy te nyered:DD
Hát szép kis asztal a mienkChris0527 írta:megjöttTim írta:Chris! Elküldve mégegyszer!
De Slitherrel vigyázzatok! Nagyon érti a "pszichológiát"..![]()
...ha esetleg eljutnék odáig(aminek nagyon örülnék
) akkor nem biztos hogyy bejönne ellenem...még énse tudom néha hogy mit csinálok nem hogy az ellenfeleim..de ha ő mégis akkor
![]()