Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajnos nem tudom nézni, de azért GOMU! meg lesz a három pontozsimiki írta:Ma 13.45 Eurosport2 élő:
Arsenal-M.U.![]()
![]()
![]()
jó kis meccsnek nézünk elébe, remélem a Manchesteriek elviszik az Emiratesből a 3 pontot,de nem lesz sétagalopp.
GO M.U.!
Valaki majd tudna küldeni egy linket? Nincs eurosport 2-öm.ozsimiki írta:Ma 13.45 Eurosport2 élő:
Arsenal-M.U.![]()
![]()
![]()
jó kis meccsnek nézünk elébe, remélem a Manchesteriek elviszik az Emiratesből a 3 pontot,de nem lesz sétagalopp.
GO M.U.!
Ez az ember úgy szánalom ahogy van.
Február 5-ig még 23.szajko írta:Egyszóval jellemzem: KÖC$ÖG
Hogy lehet ekkora arca pfffff.Sebaj jövőre már másként lesz, előtte lesznek:Messi,Xavi,Iniesta 2-3 év múlva Krkic is.
Cérinyáldó hány éves amúgy 24?
Egyszóval jellemzem: !moderáld magad!
Jaj, egyem a kis szívét, hogy az ásót vágjam a hátába!! fszfej...
Nézd, néha csak egy hajszál válassza el a sikert a kudarctól, lásd pl. a Real tavalyi bajnoki cime, vagy épp az F1. Az ilyen szintukban akár 1 rossz döntés eldönthet mindent. Én pedig tartom magam ahhoz a véleményemnek-még akkor is ha sokak szerint ez hülyeség-h angliában a biróik hibák nagyrészt a mut segitik. Leginkább az Arsenalt súlytják, nem hiába nagy hive Wenger a videóbirónak, de tavalaly a Chelsea is kapott belőle.MQuC írta:Bírói döntéseken nem is érdemes vitatkozni. Annyit nem tud tévedni egy bíró, hogy nagyban döntse el a meccset. Na jó, azt talán nem, de döntéseken nem mennek el bajnokságok.
AhaLG írta:Mert a Chelseat sok rossz birói döntés súlytotta, melyek pontokba kerültek, pl. Aston Villa ellen vicc 11-s, és vicc kiállitás, meg hasonlók.
Nekünk kellett volna a Chelseanek dupla pénzért eladni.Sztem a Spurs bukni fog rajta.MessiFan írta:Utána néztem egy kicsit az angol focinak és olyanokat olvastam hogy: "Csak" 4-3-ra tudott nyerni a MU a Hull city ellen. Akik sztem ott lesznek a dobogón
Cselszi Sunderland 5-0 (nem lep meg mert Fülöp védett)
De volt egy hír amin nagyon megdöbbentem. Dos Santos aki azért igazolt 6 évre(!) mert nem jutott játéklehetőséghez. Most el akarja adni télen a Spurs aki egyébként megverte a Poolt 2-1-re(!!) Gio-nak nem lennerosz ha eladnák mert elvileg a Chelsea érdeklődik utánna mert Scolari szeretne egy új csatárt.
Ronaldo meg megtalálta a góllövő cipellőjét.