ezt hiába írod le, Pep nem akarja őt látni a keretben :SLionel Messi Fan írta:Nem tudom mit kell itt Eto'o-val szorakozni kell és kész. Nem kell ide más csatár elég Eto'o aki a világ egyik legjobb csatára.
Csak tudnám miért....
ezt hiába írod le, Pep nem akarja őt látni a keretben :SLionel Messi Fan írta:Nem tudom mit kell itt Eto'o-val szorakozni kell és kész. Nem kell ide más csatár elég Eto'o aki a világ egyik legjobb csatára.
menczel írta:Most jutott eszembe! Mivan ha marad eto'o de pep annyira nem csipi hogy padoztatja és henryt meg bojan is elötte lesz a rangsorban????
menczel írta:Most jutott eszembe! Mivan ha marad eto'o de pep annyira nem csipi hogy padoztatja és henryt meg bojan is elötte lesz a rangsorban????
Vagy pedig Happy End lesz és kiderül,hogy Pep csak azért mondta,hogy nem számít Eto'ra,hogy megváltozzon a magatartása,aztán augusztus végén bejelenti,hogy kell a csapatnak Samu!LG írta:Én abba reménykedek, h a helyzet majd magától fog megoldódni, pl. kifutunk az időből, és Etoo marad. Ha meg már 1x maradt, akkor Pep játszatni is fogja, ha meg már 1x játszik, akkor majd rugja a gólokat is. Ez lenne a legjobb. Persze vannak más verziók is, és nem mind1ik végződik vidámanEtooka írta:Kényelmetlen ez a helyzet!Pep nem számít rá,neki nincs kérője-egyelőre- és nincs olyan játékos a piacon,aki pótolni tudná!Talán David Villa,de őt úgysem tudjuk onnan elhozni!Kényelmetlen szitu,ember legyen a talpán,aki ezt megoldja!![]()
Én abba reménykedek, h a helyzet majd magától fog megoldódni, pl. kifutunk az időből, és Etoo marad. Ha meg már 1x maradt, akkor Pep játszatni is fogja, ha meg már 1x játszik, akkor majd rugja a gólokat is. Ez lenne a legjobb. Persze vannak más verziók is, és nem mind1ik végződik vidámanEtooka írta:Kényelmetlen ez a helyzet!Pep nem számít rá,neki nincs kérője-egyelőre- és nincs olyan játékos a piacon,aki pótolni tudná!Talán David Villa,de őt úgysem tudjuk onnan elhozni!Kényelmetlen szitu,ember legyen a talpán,aki ezt megoldja!
Ámen. Nincs semmi probléma.Nastic07 írta:gekkodan!
Jól van nem olvastam végig az összes hozzászólást!
Csak leirtam gyorsba h mit gondlok a csatárokról jelen állás szerint!
Nem gondoltam most h ennyire meg bántok ezzel pár embert ugy h bocs fiuk a bojan nyers dologért!
Na akkor miről is beszélünk? Olvass itt vissza reggelig, amikor azzal kezdtem, hogy Eto'o az egyetlen klasszis támadónk, mert Henry egyellőre amióta itt van nulla, és ez tegnap is így volt. Ketten nem fogják pótolni, de ha már valaki, akkor inkább Bojan, mint Henry - LG barátommal egyetértésben.Nastic07 írta:Bocs Bojan fan!
Az meg lehet h nagy tehetség nem vitatom!
De még nem egy oylan játékos aki meg tudná váltani a világot és ezért mondtam ha Eto elmegy akkor jó nagy kakiban leszünk vele meg henry- val! Mert szted ketten mit érnének pl a Real genyó ellen!
Jó nagy zakót kapnánk az biztos!
Na, egy picit kulturáltabban.Nastic07 írta:Bocs Bojan fan!
De még nem egy oylan játékos aki meg tudná váltani a világot és ezért mondtam ha Eto elmegy akkor jó nagy kakiban leszünk vele meg henry- val! Mert szted ketten mit érnének pl a Real genyó ellen!
senki nem várja tőle ,hogy ennyidősen megváltsa a világot..Nastic07 írta:Bocs Bojan fan!
csak ezt: http://en.wikipedia.org/wiki/Bojan_Krki%C4%87 véleményed szerint ez semmi? Ha kell fordítok szívesen, tényleg.Nastic07 írta:Szerintem is jó lenne ha maradna Eto!
Nem tudom mit látnak annyira abban a Bojan gyerekecskében!
Nagyon kicsi és úgy nyomják el ahogy akarják!
Ember ááááá. 16 évesen a barcelona felnött csapatában játszott, u-21es válogatott volt MIRŐL BESZÉLSZ??? a következő 10 év egyik legnagyobb csatáráról van szó. ráadásul tavaly azt hiszem 14 golt szerzett csak eto'o 18 és henry 16 tal löttek többet nála pedig volt messi dinho dos santos a keretbenNastic07 írta:Szerintem is jó lenne ha maradna Eto!
Nem tudom mit látnak annyira abban a Bojan gyerekecskében!
Nagyon kicsi és úgy nyomják el ahogy akarják!
Nem tudom Henryval mi bajod van! Meg mi az hogy 2 év nem elég neki? Tavaly igazoltuk te süket! Nagyon is jó játékos!albicelesteX írta:Unalmas már ez a téma!Le kéne zárni ezt is meg a szélsőt is!Idén szerintem marad de jövőre megy Eto'o nem hiszem hogy ilyen helyen ahol nem bírják szívesen maradna!De akkor is kérdem én ki jön?Drogba?30 év!Adebayor?Szerintem nem!Akkor a fő célpont lehet Benzema!Most bocsássa meg a világ nem egy messiás és egyenlőre nem látom őt akkora játékosnak hogy Eto'o utód lenne!Amúgy meg akit a csatársorból kirúgnék páros lábbal az henry!Vicccc amit művel!Na nehogy már két év kelljen neki beilleszkedni!!!!