menczel írta:S.Agüero írta:Amúgy ezt, hogy Csiga megy 4 lap leírt, mert most néztem.
Én nemcsak azt nézem, hogy mit lehet olvasni, hanem megpróbálok a fejükkel gondolkodni.
1.ok -Pep azt mondta, mindenki emlékszik rá: amíg ő marad Csiga is marad.
2.ok -ha Csiga megy akkor 4-ből 3 belsővédőnk 30 év körüli leszálló ágban lévő. Például Puyol a vb-n eddig harmatgyenge sajnos. Tehát sokkal okosabb egy fiatalt megtartani.
3.ok -Csiga se ezért jött ide szerintem. 1,5 millio eurot keres tehát nem a pénzért jött padozni. Hanem fejlődni és elöbb utobb Puyol helyére beállni.
4.ok -ha most eladjuk akkor realizáljuk a piaci árának esését tehát ténylegesen elbukjuk azt a 10millio különbséget. Míg ha kölcsönadnánk, vagy játszatnánk rögtön feljebb tornázná az árát.
5.ok -olyan keveset keres mint egy saját nevelésű játékos, még ha alig játszik akkor is rentábilis itt tartani.
1. Igaz, de láttunk már olyat, hogy Pep mondott valamit, aztán mégsem tartotta be (lásd: "tenerifei bérletes lesz")
2. nem baj, mert a 3 öreg védő mellett van 1 világklasszis fiatal, és 2 tehetséges junior, akiket -szerintem- egyre többször be lehetne vetni. így biztosan maradna Márquez is pl.
3. láttunk már ilyet, hogy a nagy tervekből/álmokból semmi sem lesz
VS
4. én is kölcsönadnám inkább, mint hogy eladjam
5. így meg pláne jó, ha nem adja el az ember
Igazából nem tudom eldönteni*, hogy mi lenne a jó neki, a klubnak, a csapatnak...
* szerencsére nem is nekem kell