Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
D.[/quote]cps46 írta:A "vegyünk egy új kapust" mozgalom szószólóihoz szólnék:
Ti biztos nem szenvedtétek végig a Hesp-es, Bonano-s, Rüstü-s (és társaik) időszakot, mert akkor tudnátok milyen az, hogy új kapus kell. Én sem vagyok egy Valdes-imádó, de tisztában vagyok a képességeivel, és nekem több, mint jó egy ilyen Valdes, mint egy újabb "csodakapus", aki vagy beválik, vagy nem.
Rüstü szerintem jó kapus volt, csak valamiért meg volt átkozva. A fentiekhez képest Viktorunk tényleg jó, csak az a gond, hogy valaki akkor tudja le a potyáit amikor nem számít, Ő meg nem.cps46 írta:A "vegyünk egy új kapust" mozgalom szószólóihoz szólnék:
Ti biztos nem szenvedtétek végig a Hesp-es, Bonano-s, Rüstü-s (és társaik) időszakot, mert akkor tudnátok milyen az, hogy új kapus kell. Én sem vagyok egy Valdes-imádó, de tisztában vagyok a képességeivel, és nekem több, mint jó egy ilyen Valdes, mint egy újabb "csodakapus", aki vagy beválik, vagy nem.
Majd el felejtettemkennyke04 írta: emlékeim szerint kétszer is adott Villának, egyszer oda passzolta másik mintha pecsán rúgta volna vele és úgy patant bede nem vagyok 100% biztos benne!
Jogos...sima ki nem kényszeritett, buta hiba. 1x előfordul, ok, nincs benne semmi, de ezt 3x megcsinálni, az már ciki.Vagy hányszor passzolta már laposan középre a labdát,ziccerbe hozva ezzel az ellenfelet? Csak most így kapásból mondok hármat: a Valencia ellen Villának, a Pool ellen Sissokonak és most, De La Penának
emlékeim szerint kétszer is adott Villának, egyszer oda passzolta másik mintha pecsán rúgta volna vele és úgy patant besocio66 írta:[...]Csak most így kapásból mondok hármat: a Valencia ellen Villának[...]
pedig én nem vagyok elvakult, így látom ,ennyi.Kluivertinho írta:Ez a hozzászólás óriási elvakultságot mutat. Egyértelműen Valdes hibája volt.ozsimiki írta:Kollegák!
Én is aláírom,h mostanában többet bizonytalankodik, és nem élete formájában van,de könyörgöm aki kicsit is ismeri Juninho-t, nem töprenghet el azon,h kapura szánta e,vagy sem. 1000%,h így akarta-részemről. ebben az esetben meg nem tekintem kapushibának, ha védi, akkor ellenben óriási bravúrnak könyvelném el. így csak bejött a 'papírforma', azaz a gól.
Tett egy lépés kifelé, aztán látta, hogy ebből baj lehet, de ekkor már késő volt. Valóban, Juninho kitűnően rúgja a szabadrúgásokat, de ezt akkor is illett volna lehúzni.
torrestoni írta:Legalább azt verjétek ki a makacs fejetekből, hogy miatta lett 1-2, megy 1-1... Ennél nagyobb baromságot nem láttam...
Attól, hogy ő is bakizott, az egész csapat gyatrán játszott, egyik meccsben sem volt benne a győzelem a látottak, történtek alapján.
Ez a hozzászólás óriási elvakultságot mutat. Egyértelműen Valdes hibája volt.ozsimiki írta:Kollegák!
Én is aláírom,h mostanában többet bizonytalankodik, és nem élete formájában van,de könyörgöm aki kicsit is ismeri Juninho-t, nem töprenghet el azon,h kapura szánta e,vagy sem. 1000%,h így akarta-részemről. ebben az esetben meg nem tekintem kapushibának, ha védi, akkor ellenben óriási bravúrnak könyvelném el. így csak bejött a 'papírforma', azaz a gól.
Henry forever írta:Igen, csak a 6-ból 2 potya minimum 3 pont mínusz. Ebbe belegondoltál?
CFirpo3 írta:Azt, hogy rossz formában van a csapat. Azt jelenti.Henry forever írta:Már bocsánat,de 4 meccs alatt 6 gól kapott, ez csak jelent valamit.