2009.02.25. 16:25:02
Azon kár vitázni hogy kapushiba volt-e,vagy nem,mert egyértelműen az volt.
Igazából nekem sosem volt szimpatikus Victor,mert kezdetek óta csak a származása tartotta és tartja itt,valamint az,hogy saját nevelés is. Igen, most beszedett két potyát pár nap alatt,de igazából nem csak emiatt nem való ide..Ha külföldi kapus lenne,már évek óta nem itt védene.
És nekem már réges rég betelt a pohár vele kapcsolatban. Én nem tudom megbocsájtani neki a múltbeli bakijait sem,mert tudom hogy akkor mennyire kiakasztottak mind..
Minden kapusnak vannak potyái persze..Még a legjobbak is kiejtik a labdát egy-egy kijövetelnél,vagy beengednek egy harmatgyenge lövést..
De amit Victor csinált pl. a Chelsea ellen anno,hogy az alapvonalról gólt kapott,az megmagyarázhatatlan..Vagy hányszor passzolta már laposan középre a labdát,ziccerbe hozva ezzel az ellenfelet? Csak most így kapásból mondok hármat: a Valencia ellen Villának, a Pool ellen Sissokonak és most, De La Penának. Ja és ha már Pool. Az a fejesgól amit a vörösök a Camp Nouban szereztek..az is milyen volt..egy tök sima labdát védett be Valdés. Azon is csak néztem,meghát ugye az a potya is nagyban befolyásolta a későbbi kiesésünket..
Aztán a kijövetelei. Az ötösön belül semmi tekintélye nincs, a kifutásai borzalmasak,meghűl bennem a vér,ha egy komolyabb csapat szabadrúgást kap ellenünk.
És akkor a stílusa. Nagyképűnek tartom,már a megjelenése is ezt sugallja, aztán a rágózása,meg amikor balhé van,mindig ő az első,aki szítja a feszültséget. Olyat még nem láttam hogy igazán bosszankodott volna egy potyája után..
Egyetlen jó tulajdonsága,hogy a ziccereket elég jó százalékban védi, ezen tulajdonságának sok pontot köszönhetünk már.
De ez az egy pozitívum kevés a többi negatívhoz képest. A vezetőség pedig levehetné a szemellenzőt és reálisan értékelhetné a teljesítményét. Nem kell nekünk mindenáron ő,azért mert katalán..