Póker
Tudom h lusta vagyok meg hasonlók, de leírná valaki h akkor most melyik programmal fogunk játszani? 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Eurobarca Staff
Csináltunk egy asztalt a 4 leggyorsabb még befér Ordog, Ozsi és mellém
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Most ráérek x ideig,ha van kedved,kedvetek felőlem mehet,felmentem chatre,ott megdumáljuk...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
üdv. kiprobáltam az általatok használt PokerTH nevű progit, s nem is rossz
ha van kedve valakinek játszani a nap folyamán az írjon (ne privit!!!). jah, és a köv. versenyre már én is mennék, kár, hogy erről lemaradtam 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor jól sejtettem
Azért thanx.
Csak nem lesz a megbízottnak egyszerű dolga,ha még arra is figyelnie kell
Természetesen semmi probléma,ha a logból minden kiderül...

Csak nem lesz a megbízottnak egyszerű dolga,ha még arra is figyelnie kell

Miki, ilyenkor az dönt, hogy kinek volt több chipje. Legalábbis casinókban, és pénzes online versenyeken.
ozsimiki írta:6.asztal:
Most akkor 6an,vagy 7en vagyunk?![]()
Még valami:
A Drigo által javasolt LOG cuccban minden benne van? Az alapján el lehet dönteni akkor a sorrendet,vagy mint előzőleg olvastam,a megbízott playa jegyzeteli,h ki mikor esik ki egy adott asztalról,és így alakulnak ki a helyezések?
--->Ha igen:
Nem akarok keverni,csak szntem jó ezt a verseny előtt tisztázni:
Szóval ha pl 2all in is van egy partyban,na meg persze egy elfogadás (mondjuk a ChipLeadertől) és viszi C.L.,akkor ugye egyszerre ketten esnek ki![]()
Namármost ilyenkor lesz mondjuk pl. két 11.ik helyezettünk,vagy mi dönt?
Hogy kinek volt all-in előtt kevesebb zséje![]()
![]()
Tényleg csak érdekel,mivel versenyen még nem láttam azonos helyezést,és kiváncsi vagyok,ezt hogy oldjuk meg?
- Titinho
- Director del Fútbol
3.asztal:Barcaforever írta:Nem tom hanyas asztal , ahol vagyok, ti is írhatnátok vmi időpontot h mikor jó!
Én javasolnám a vasárnap délutánt.
grecki
Barcaforever
Kovinho
Maxi
bouba
Ennél az asztalnál vagy tesó!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem tom hanyas asztal , ahol vagyok, ti is írhatnátok vmi időpontot h mikor jó!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
6.asztal:
Most akkor 6an,vagy 7en vagyunk?
Még valami:
A Drigo által javasolt LOG cuccban minden benne van? Az alapján el lehet dönteni akkor a sorrendet,vagy mint előzőleg olvastam,a megbízott playa jegyzeteli,h ki mikor esik ki egy adott asztalról,és így alakulnak ki a helyezések?
--->Ha igen:
Szóval ha pl 2all in is van egy partyban,na meg persze egy elfogadás (mondjuk a ChipLeadertől) és viszi C.L.,akkor ugye egyszerre ketten esnek ki
Hogy kinek volt all-in előtt kevesebb zséje
Tényleg csak érdekel,mivel versenyen még nem láttam azonos helyezést,és kiváncsi vagyok,ezt hogy oldjuk meg?
Most akkor 6an,vagy 7en vagyunk?

Még valami:
--->Ha igen:
Szóval ha pl 2all in is van egy partyban,na meg persze egy elfogadás (mondjuk a ChipLeadertől) és viszi C.L.,akkor ugye egyszerre ketten esnek ki

Hogy kinek volt all-in előtt kevesebb zséje

4.asztal:
VV19 ; Shorty ; Titinho ; Sanyee ; VIII.Henrik
Na akkor szombaton 7-órakor kezdünk, előtte negyed órával itt az eurobarcás chat-en gyülekezünk.Ha ez ellen az időpont ellen is kifogása van valakinek fölkötöm magam és megyek 2pac-hoz bulizni. Az asztal nevét és a jelszót elküldöm mindenkinek egy pü-ben perceken belül.
VV19 ; Shorty ; Titinho ; Sanyee ; VIII.Henrik
Na akkor szombaton 7-órakor kezdünk, előtte negyed órával itt az eurobarcás chat-en gyülekezünk.Ha ez ellen az időpont ellen is kifogása van valakinek fölkötöm magam és megyek 2pac-hoz bulizni. Az asztal nevét és a jelszót elküldöm mindenkinek egy pü-ben perceken belül.
Ordog: Miért ne lennék!?Mellesleg ZionDUC-cal mivan?? Velünk van még?

Fórumot követem folyamatosan, és tegnap is fent voltam itt a Chat-en...
Akkor vasárnap 18 óra. Go go!

-
- Entrenador del Barça
" Szoktatok máshol is dumálni? (Mi pl. IRC-t használunk) "
Nem, de ugye van a th pokerben is csetfunkció. Ott viszont egy ideig nem lehet visszaregisztrálni, mert kiírja, hogy már foglalt a nick.
Nem, de ugye van a th pokerben is csetfunkció. Ott viszont egy ideig nem lehet visszaregisztrálni, mert kiírja, hogy már foglalt a nick.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

részemről okkersárga
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
pszichológia..... rossz kifogás:)Enrique írta:Nem jóóóó, pénteken vizsgázom pszichológiából (!!!), és addig még el kell olvasnom az egész (!) könyvet.Badi írta:Zozzy, Enrique: csütörtökön fél 7kor nektek jó lenne?
már csak rajtatok áll![]()
Bocsi... Viszont hétvégén jobban hangzana, napközben is bármikor jó nekem.
Akkor azt mondom, hogy vasárnap délután nyomjuk akkor elvileg jó lesz mindenkinek. Vasárnap 6 óra???
Tehát 5. asztal Badi, ZionDUC, Zozzy, Enrique, Ordog ---> vasárnap 6 óra????
Mellesleg ZionDUC-cal mivan?? Velünk van még?
-
- Entrenador del Barça
Drigo írta: a Főszervező Úr dönt!

Naszóval a végleges:Kis vak:15, nagy vak:30, 8 percenkénti vak-emelkedés duplázással. 1500 kezdőtőke.
Külön megy pü is.
Köszi hogy felvetetted ezt a mentéses dolgot így tényleg könnyebb lesz.De ezúton is megkérnék MINDENKIT hogy az eurobarcás nickjével jelentkezzen játékra.Köszönöm. A net szétkapcsolás akkor legyen úgy hogy a szétkapcsolás után 5 percen belül ide az Eurobarca chatre kell visszajönnie és a gm-nek kell szolni játékra jelentkezve. Újraindulhat a játék de akik elötte esetleg kiestek ők már nem szálhatnak vissza és ha a pénzek közti külömbség nagyobb arányú volt(akármelyik fél számára) akkor nagyjából állítsátok vissza azokat VIII.Henrik által javasolt szisztéma alapján.Ha valaki tud jobbat jelentkezzen nálam pü-ben.
VIII.Henrik: Jaja!Zionduc, a cseten szeretett honlapunk, az Eurobarca honlapjának programját értetted?

Miért? Szoktatok máshol is dumálni? (Mi pl. IRC-t használunk)
-
- Entrenador del Barça
Természetesen ezerrel a pókerre fogok koncentrálni.Melkor írta: Elég esélyes, hogy a letöltés miatt szakad meg a neted, úgyhogy azt javaslom, hogy legalább a póker alatt ne tölts!

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Srácok! Ma 16-16.30tól ráérek úgy 18.30ig...ha van kedvetek,és időtők,akkor nyomhatnánk egy pókert....ha oks,akkor csináljatok szobát,4órafele ittvagyok,és megnézem mi a helyzet...

Henk:
Ráérsz? Vagy vki? Aki akarna, szeretne, tudna most jönni pókerolni szóljon aztán gó cset!:D Rég jáccottam már kis bemelegítés nem árt a főpróba előtt!
Ráérsz? Vagy vki? Aki akarna, szeretne, tudna most jönni pókerolni szóljon aztán gó cset!:D Rég jáccottam már kis bemelegítés nem árt a főpróba előtt!