Chino írta:Özil szerintem tipikusan olyan játékos, mint anno az EB-n Arsavin.
Érdekes hogy eddig senkit sem érdekelt, aztán hirtelen a VB-n kirukkol egy jó játékkal és már mindenki el van ájulva tőle.
Nem, nem, nem. Épp tegnap írtam le, hogy itt nem arról van szó, hogy talált egy gólt, meg, hogy jól játszik a VB-n.
Két éve meghatározó játékos egy elég komoly klubnál, és mindössze 21 évesen. A statisztikai adatok is beszédesek, amiket írtam tegnap.
Azt aláírom, hogy számomra is "új" ember (mivel nem láttam sokszor), de biztos vagyok benne, hogy a klubok játékosmegfigyelői kicsivel előrébb járnak, mint mi.
Egyébként, ha visszaemlékszel: Özil egyáltalán nem a VB alatt került szóba..., már jóval előtte. Tehát nem arról van szó, hogy rúgott kétszer egyeneset a labdába, és akkor most mindenki rákapott.
Chino írta:Szvsz ő tipikusan egy zsákbamacska játékos. Lehet, hogy ügyes és fiatal, de hasonló kaliberű játékosok a La Masia-ból is kikerülhetnek.
Ezt viszont aláírom... De nem azért, mert Özil ilyen vagy olyan, hanem azért, mert szinte
mindenki zsákbamacska a Barca számára. Nagyon ritkán van olyan igazolás, ami egyből magas szinten tud teljesíteni, mert ez egy teljesen más futballkultúra.