Yaya eligazolása már törvényszerű volt. Örülök, hogy végre lezárult, mert ez is már kezdett valami szappanopera lenni. SOK SIKERT YAYA!
Most hogy Rosell átvette a stafétát remélem begyorsulnak az igazolások, mert eddig júniusban azért nem léptünk az ügyekben, mert közel volt az elnökváltás.
Most szerintem a középpályát kell erősíteni. Jelenleg Busquets,Xavi,Iniesta és Keita a keret kp-jai. Én nem vagyok Fabregas rajongó(nyilván örülnék neki), és ha van olcsóbb megoldás nála,(pl Javi Martinez) akkor inkább őt preferálom, főleg, hogy inkább padozni fog. Az ilyen Mascherano nevet szvsz pletykák, mert minek kéne Busquets mögé 30 millás csere. Én úgy számolnék, hogy Busquets mögött Keita lenne a cseréje, előrébb pedig a Xavi-Iniesta páros mellé egy irányító kp(Özil,Javi Martinez, Fabregas). És az amolyan "6. középpályás) lehet egy tehetség az Atleticből(Thiago,Jonathan) Hlebet pedig el kell adni, vagy belevonni egy átigazolásba.
Én a támadósort már majdnem lezártnak tartom. Villa balszélen talán jobb, mint középen. Sokkal jobban kihasználja a gyors mozgását. Messi nem kérdés, Ibra pedig szerintem még maradni fog. Ibrának lehet, hogy most siker éve lesz, hisz az alapozás legelején már ott lesz a sok fiatallal együtt, és nem lesz rajta az "új igazolás" nyomása pláne, hogy 66 millát ért. Ellenben tavaly augusztusban kezdett el edzeni, akkor is sérült kézzel, és akkor nagy volt az elvárás is vele szemben. Keirrison pedig potom pénzért távozhat, ez remek üzlet volt
A védelembe igazolni nem kell, ellenben eladni nem ártana. Alves-Piqué-Puyol-Abidal rendben van, még Maxwell, Milito, és Csiga helye tűnik biztosnak. Ellenben Márquez,Caceres,Henrique közül 1 maradhat talán. Henrique biztos távozó szvsz, Caceresnek csak azért adok esélyt a maradásra, mert ha Márquez mégis elmenne, hogy többet játszon, akkor Caceres lehetne a 4. belső védő és még jobb szélen Alvest is helyettesítheti.