Micsoda partyk lesznek, + Két szolnoki Maxi, és Én...
Komoly lesz....
Az Enrique féle asztal nem lesz gyenge....

Nem jóóóó, pénteken vizsgázom pszichológiából (!!!), és addig még el kell olvasnom az egész (!) könyvet.Badi írta:Zozzy, Enrique: csütörtökön fél 7kor nektek jó lenne?
már csak rajtatok áll![]()
Chris0527 írta:
5.asztal:
Ordog
ZionDUC
Zozzy
Badi
Enríke
Barcaforever írta:Akkor fiúk vmi időpontot írjatok be h nektek mikor jó és nyomjuk.
Múltkor boubával játszottam nekem volt vmi 18900 $ neki 20$ és egymás után mondta be az all -in eket és feljött vmi 4800-ig azt hittem az asztalt ketté vágom.![]()
Szóval akik velem vannak egy asztalon írjatok h mikor jó és nyomjuk.
Ebből is lesz még sztem kavar ,mert nem lesz mindenki elérhető, időpontrl meg ne is beszéljünk.![]()
De hátha nem.
Morminho: Több leírást is elolvastam, és a házi bajnokságokra általában ilyen kezdőtőkét és vak-szisztémát javasolnak.az 1000 és az 5-ös vak kicsit furcs, de lehet
Badi: ha jobban megnézed a linkelt képet, akkor ott 7 perces vakemelés van...a programmal a max induló zseton 5000, szal zionduc vakstruktúrája szvsz jó, de csak a döntőben, selejtezőben elég 20 perces vakszintek helyett a 10 is
Hát tovább kell jutni!VV19
Shorty
Titinho
Sanyee
VIII.Henrik
Drigo írta: Akkor a kezdőösszeg és a vak hogyan lesz pontosan?
ezt teis elfogadtad még 'anno'zionduc lejjeb írta:
Mi így szoktunk játszani (a kisvakokat mutatja a lista), és ezzel a játékidő 70 és 90 perc között volt eddig.
Ez csak egy javaslat volt, mert nekünk eddig ez bevállt.
hát igen az se a pozitív tulajdonságainak egyikeVIII.Henrik írta:Mindegy, ezt húztad a kalapodból! Egyébként ezekből a csoportokból megy 1 a nagy döntőbe?
én írta:A 6 asztaltól az első ember kerül tovább a fődöntőbe a második helyezettek egy vigaszági selejtezőben megküzdhetnek a döntőbeli 7. helyért így kialakítva a döntő hetest kik a végső győzelemre törnek.
Bezony. A második megy a vigaszágra.VIII.Henrik írta:Egyébként ezekből a csoportokból megy 1 a nagy döntőbe?
Enrique írta:Ja, és mikor kell lejátszani?
Enríke olvassÉn írta:Az időpontok asztalonkénti megbeszélés alapján pü-ben kéretik a modik lelki nyugalmát nem megzavarva.