1.asztal:
Slither
Klui
David0311
Tim
Harusz
2.asztal:
messi1918
Cooltiszo
Melkor
Oleguer
Frank
3.asztal:
grecki
Barcaforever
Kovinho
Maxi
bouba
4.asztal:
VV19
Shorty
Titinho
Sanyee
VIII.Henrik
5.asztal:
Ordog
ZionDUC
Zozzy
Badi
Enríke
6.asztal:
ozsimiki
Perrero
Chris0527
Morminho
Drigo
Mypeter
SSJ4
Pár kérdés: SSJ4-et vki csak poénból írta be? Mert ha igen akkor ő kikerül természetesen

. VV19, Shorty, Titinho, VIII.Henrik

nem zavar titeket hogy egy madridos van köztetek?
A neveket ugy másoltam át szóval mindenkinek az a neve van amit ő beírt magának.
Kijelöltem minden asztalnál egy embert aki csinálja az asztalt vagy a szervert. Őket megkérném hogy jegyzeteljék ki mikor(hány perc elteltével) hanyadikként esett ki az asztaluktól, így felállítva a végső sorrendet. Ha valaki akit kijelöltem nem válalja ezt a tisztséget akkor egy pü-ben jelezze nekem és kijelölök mást az asztaltól(vkinek mindenképp jegyzetelnie kell). Próbáltam úgy kijelölni hogy akik értenek a programhoz csináltak már ilyet ha jól emlékszem akkor ezek az emberek már játszottak ellenem

.
Megkérnék mindenkit hogy a versenyen az eurobarca-s nick-jével jelentkezzen játékra így megkönyítve a 'pókermodik' dolgát.Köszönöm.
A 6 asztaltól az első ember kerül tovább a fődöntőbe a második helyezettek egy vigaszági selejtezőben megküzdhetnek a döntőbeli 7. helyért így kialakítva a döntő hetest kik a végső győzelemre törnek.
Az időpontok asztalonkénti megbeszélés alapján
pü-ben kéretik a modik lelki nyugalmát nem megzavarva.
Bocs modik de csak így tudtam megoldani ezt a hsz-t ha ti meg tudjátok csinálni szebben rövidebben áldásom rá, itt ti parancsoltok
de álmos leszek holnap