Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta:ne vegyétek komolyan, de elég fura, h egy Barcás oldalon bwines reklám van. "A bwin a Real Madrid büszke szponzora" és "Játszon és nyerjen aláírt madridos mezt"
A bwin a Barçának is szponzora, szóval nincs is miről beszélni. Akinek meg nem kell a Madrid mez, az ne játsszon. Ez csak egy reklám, nem kötelező foglalkozni vele.jelwaz írta:Hát én meg elnézést kérek, de ez sok! Én felháborítónak tartom, hogy Real Madridos reklám szerepeljen az oldalon. Ha csak bwin lenne, még abba is lehetne kötekedni, de, hogy nyerjen Real mezt stb. Ezt nem lehet így hagyni! Véleményem szerint, ha ez nem változik, az az oldalt minősíti.
kb 10-15 perce változott meg, ha jól láttam.Enrique írta:Ezt Iván biztosan jobban tudja, de szerintem úgy működik a dolog, hogy ha kikerül egy - ez esetben - bwin-es banner, akkor a bwin dönti el/határozza meg/készíti el, mi legyen rajta. A bannert kihelyező nem sokat tehet ez ellen. Ráadásul ez gondolom dinamikusan változik is, mert én pl. nem is láttam még ezt a madridos dolgot, pedig lesem már egy ideje...
Hát de tényleg!! Eltűnt a kis piszok!lionelmessi19 írta:Megjegyzem könnyen lehet hogy ez változik mindig, most pl. nemlátom sehol a madridmezt.
De nagyon paprikás valaki!!! Nehogymár összeaszalódjon a szemed amiatt, hogy egy nyomoronc sávban ez megy. Én spec. 2 másodperc alatt földolgoztam, és még nevettem is egy jót. Ha azokat akik iderakták nem zavarja, akkor túl lehetne lépni... ennnyijelwaz írta:Hát én meg elnézést kérek, de ez sok! Én felháborítónak tartom, hogy Real Madridos reklám szerepeljen az oldalon. Ha csak bwin lenne, még abba is lehetne kötekedni, de, hogy nyerjen Real mezt stb. Ezt nem lehet így hagyni! Véleményem szerint, ha ez nem változik, az az oldalt minősíti.
Nézz körül a moderálások topicban, a képek használata résznél asszem minden le van írva..jelwaz írta:Nem tudom, hogy ez mennyire rajtatok múlik, kedves honlap szerkesztők, mert nem vagyok egy gép mágus, de avatart feltölteni lehetetlen. Minden kritériumnak megfelelően megszerkesztettem a képet, minden megengedett fájlformátumra átkonvertáltam, de se a gépről, se netről nem működik. Légyszi, ha ezen tudtok segíteni, nézzetek már rá. Köszi.
Én ezt ajánlanám www.webforditas.husoadroli írta:Az fcbarcelona.cat -on van van csomó új hír!
Pl:Gudjohnsen meg egy Valdes interjú
Ezek az eurobarcán is fönt lesznek?me sajnos nem nagyon tok angolul...........
messideco írta: Szeretném, ha frissítenétek a barca játékoskeretét. Kösz![]()
![]()
Nem jól tudod! Mert az igaz hogy Spanyol és az is h ott született és az is igaz h ott lett anyakönyvezve de a hivatalos neve :Bojan Krkić!!!rhynn írta:Bojanos cikk:
Bojan Krkics tehát egy hét múlva aláírja a papírokat, és 2013-ig biztosítja a folytatását a Barcelonában.
ezt miért így írják? Spanyol állampolgár, spanyolhonban lett anyakönyvezve, tahát nem ciril betűkkel, így Krkic lenne, vagy nem jól tudom?:D