Világbajnokság 2014
- Nervo
- Capitá del Barça
Nehezen hiszem el hogy ezt a német csapatot, akár egy argentín vagy egy holland megtudná szorítani.
Félelmetes amit művelnek sajnos. 

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.07.08. 22:32:37-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Jobban jártak volna, ha kiesnek Chile ellen... történelmi kudarc lesz, ezt azért nem kívántam nekik.
Gyerekek!
Így haverok között játszunk, sok passzal, amikor bárki belőhetné már!
Ez arcpirító szégyen!
Így haverok között játszunk, sok passzal, amikor bárki belőhetné már!
Ez arcpirító szégyen!
Az előbb az első gólnál megye II-nek minősítettem a brazil védelmet. Óriásit tévedtem, mert égetem a megye II. védelmét a brazilokhoz való összehasonlítással.
Fogalmatlanok!!

Fogalmatlanok!!
- Leon
- Director del Fútbol
Na,Thiago Silva+Neymar hiányával ennyi is volt a dolog!
Remélem megússzák 10 alatt...

Remélem megússzák 10 alatt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leon 2014.07.08. 22:29:20-kor.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Úgy látom ez ma nem fog összejönni!Isti8 írta:A németeknek még a gólörömük is vérszegény, remélem, hogy a brazilok végül majd kiejtik ôket.
Mi van itt :O ?
Szerk: 4-0 te jóisten
Szerk: 4-0 te jóisten
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alfa 2014.07.08. 22:25:57-kor.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Brazília kuka!
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Klose
Szegény Ronaldo, pont a brazilok ellen törli ki a nevét a rekordok könyvéből
Viszont örülök neki, ismét látszik,hogy a statisztikák csakis azoknak a kommentároknak valók, akik képtelenek a meccset közvetíteni.

Szegény Ronaldo, pont a brazilok ellen törli ki a nevét a rekordok könyvéből

Viszont örülök neki, ismét látszik,hogy a statisztikák csakis azoknak a kommentároknak valók, akik képtelenek a meccset közvetíteni.
KLOSE!!!!!!!!!!!!!!
Kroos pedig egy zseni, ugye nem megy a Realba?

4
Itt nem segítene se Neymar, se T. Silva.

Kroos pedig egy zseni, ugye nem megy a Realba?

3-0 a vérszegény németeknek.A németeknek még a gólörömük is vérszegény, remélem, hogy a brazilok végül majd kiejtik ôket.

4

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.07.08. 22:26:06-kor.
A németeknek még a gólörömük is vérszegény, remélem, hogy a brazilok végül majd kiejtik ôket.
Nehogy aztán vmelyik lehozza élete meccsét. Bár eddig tanácstalannak és idegesnek tűnnek a brazilok.Alcantara írta:Tessék mondani, akkor itt most elvileg vége is a meccsnek?![]()
Melyik gólvadász fog itt betalálni brazil részről?
A helyezkedés a gólnál, nagyjából megye II.
Tessék mondani, akkor itt most elvileg vége is a meccsnek?

Az mas akkor maradhat , sőt legyen ő a CSKLG írta:Khedira tunéziai, nem? Legalábbis tuniszi hercegnek gúnyolják.Alfa írta:Ismerik csak khedira es özil török boateng pedig ghánai nyilván csak azért játszanak a nemet válogatottba . En ezeket én rogton irugnám a válogatottbólAlcantara írta:Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.
Nem feltételezem, hogy nem ismerik, mert mindhárom már ott született, de kicsit idegesítő, hogy minden meccs előtt csak pislognak.

Szerk:Gundel megint nagyon beleéli magát a meccs be. No comment....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Khedira tunéziai, nem? Legalábbis tuniszi hercegnek gúnyolják.Alfa írta:Ismerik csak khedira es özil török boateng pedig ghánai nyilván csak azért játszanak a nemet válogatottba . En ezeket én rogton irugnám a válogatottbólAlcantara írta:Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.
Nem feltételezem, hogy nem ismerik, mert mindhárom már ott született, de kicsit idegesítő, hogy minden meccs előtt csak pislognak.

Teljesen megérdemelt vezetés! Eddig nem kérdés, melyik a jobb csapat, ez maradjon is így

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.07.08. 22:11:36-kor.
Hajrá Klose, gólt gólt gólt!
Ismerik csak khedira es özil török boateng pedig ghánai nyilván csak azért játszanak a nemet válogatottba . En ezeket én rogton irugnám a válogatottbólAlcantara írta:Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.
Özilt nem értem mit keres a kezdőben, az utóbbi meccseken 0 volt. De ma cáfoljon rám, ha már játszik!