2014.08.16. 14:59:33
Még nagyon mindig nem értem ezt a hatalmas sírást utána. Egy az, hogy nem el lett adva, hanem 1 évre kölcsönben ment, hogy fejlődjön. Másrészt annyira hasznosan nem játszott a csapat számára a felkészülés alatt, hogy annyira sírni kelljen utána. Halilovic szerintem 17(?) évesen sokkal hasznosabb volt, és 5x annyira hajtott is. (Tudom nem egy poszt, viszont ezt tartom.)
Gondolom LE félig nevelő célzattal küldte most el, mert ha már úgy jött volna ide, hogy Deunak nincs helye, akkor rögtön megy. A sevillai kaland meg jót tehet neki.
Azt most hagyjuk, hogy mennyire önző, vagy milyen a játéka,stb.
Ami nekem a legjobban szúrta a szemem vele kapcsolatban az az volt, hogy semmi akarást és hajtást nem láttam rajta.(Mint Messi 1-2(jópár) tavaszi meccsen) Emlékszem még Ibrahimovic is sokkal jobban hajtott első meccsein itt, pedig ő már azért nem egy 21éves tehetség volt amikor idekerült. És épp emiatt is zavar sokkal jobban ha labdát veszít a cselei miatt. Fele ennyire nem kritizálnám, ha legalább azt látnám rajta, hogy ha el is veszíti, legalább hajt ezerrel, hogy visszaszerezze. De leginkább csak megállt és sétálgatni kezdett, vagy mutogatni.Persze volt, hogy visszajött, de lényegesen ritkábban, mint az előbbiek.
(Ellenpéldaként megint csak Halilovicot tudom említeni, a srác hajtott, ment, labdát vesztett akkor jött vissza, küzdött, rajta láttam, hogy tényleg meg akarja mutatni, és a csapatért megy, na Deun ezt nem láttam.)
Most leginkább, ha van esze, azon fog dolgozni, hogy a Sevillaban alkosson olyan maradandót, hogy jövőre Pedro helyét itt át tudja venni. És erre azért a Sevilla nem egy rossz hely, szem előtt is van.
És lehet, hogy hatalmas tehetség a srác,de munka, és hajtás nélkül sosem fog kibontakozni, és ezt meg kéne értenie szerintem.(És most a munkára elsősorban azt értem, hogy meccseken odategye magát, védekezzen, és részben rendelje alá magát a csapatnak)