Már egy hete ezt hirdetik az Eurosporton,úgyhogy csak igaz.forlán10 írta:Tuti?? Mer Port.hu-n vmi emirates kupa van írva....#Neymar# írta:BL: 12:00 EL: 13:30 az Eurosporton
Tuti?? Mer Port.hu-n vmi emirates kupa van írva....#Neymar# írta:BL: 12:00 EL: 13:30 az Eurosporton
Eurosport 12:00-kor élőben adja.forlán10 írta:Lehet h rosszak az infóim de az UEFA.com élőben szokta adni. Vagy google-ban megkeresed. Bocs, ha rossz tipplooka írta:Átnézve a port.hu-t szerintem semmi nem adja.fanbarca írta:Azt hiszem, hogy az Europosrt csak a Bl-t mutatja ..... Valaki nem tudja, mi mutatja az EL sorsolást?![]()
Azért reménykedek, h csak elírás, és az Eurosport nem Emirates cup meccset akar ismételni az El-sorsolás helyett....
Lehet h rosszak az infóim de az UEFA.com élőben szokta adni. Vagy google-ban megkeresed. Bocs, ha rossz tipplooka írta:Átnézve a port.hu-t szerintem semmi nem adja.fanbarca írta:Azt hiszem, hogy az Europosrt csak a Bl-t mutatja ..... Valaki nem tudja, mi mutatja az EL sorsolást?![]()
Azért reménykedek, h csak elírás, és az Eurosport nem Emirates cup meccset akar ismételni az El-sorsolás helyett....
Szerintem a Manchester City-t símán megverné az ETO.Ha ilyen hozzáállással játszanának mint tegnap akkor bárkitsenzu írta:ETO lehetséges ellenfelei:
Villarreal CF (ESP)
Fenerbahçe SK (TUR)
Manchester City FC (ENG)
FC Lokomotiv Moskva (RUS)
Odense BK (DEN)
NK Dinamo Zagreb (CRO)
Odenset vagy Dinamo Zagrebet kéne megcsípni, ellenük lehetne esély.
Egy csapat van nyugaton!