Samuel Eto'o #3
- ozsimiki
- Adminisztrátor
én most is megteszem, ha annyira itt akart volna játszani,nem lett volna két egymást követő holt szezonban is az a téma,hogy ennyi és annyi emelést akar, de ezt már megtárgyaltuk akkor. biztos anyagi problémái voltak,és nem tellett a 101. luxusgépre, máskülönben ugye nem követelőzött volna.
annak viszont örülök,h az egykori társakkal még jóban van.
annak viszont örülök,h az egykori társakkal még jóban van.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
aki ezt mondta, azt sokan lehurrogták anno... köztük engem iskilibarca írta:Lehet ,hogy csak belemagyarázás de ő szívesebben lenne itt . Amikor elment úgy gondoltam hogy nem számít mert a csapat nem 1 emberen múlik."Valamint hogy ő nem is akkor csatár egyéniség" de olyan csatárunk mi amilyen ő volt nem lesz mostanában.Utólag már elmondhatatlanul sajnálom hogy elment.
Real elleni góljai felejthetetlenek maradnak.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Lehet ,hogy csak belemagyarázás de ő szívesebben lenne itt . Amikor elment úgy gondoltam hogy nem számít mert a csapat nem 1 emberen múlik."Valamint hogy ő nem is akkor csatár egyéniség" de olyan csatárunk mi amilyen ő volt nem lesz mostanában.Utólag már elmondhatatlanul sajnálom hogy elment.
-
- Jugador del Barça
Samuel Eto'o a LEGNAGYOBB!!! 

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Mármint Masch-t?socio66 írta:masch milyen illedelmesen mutatkozott be.
fura látni így sztárok közt.

Visszahúz a szíve, de a miénk is őt... kár h nem állt be bugizni kicsi

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Azért nagyot nézénk ha a jövő nyár két nagy igazolása Touré és Eto'o lenneMessiFan írta:Szép dolog volt tőle hogy odament.
Mai napig nem értem miért cserélte le Pep de ez már a múlt. És ugyebár élj a mának

Szép dolog volt tőle hogy odament.

Mai napig nem értem miért cserélte le Pep, de ez már a múlt. És ugyebár élj a mának

Off: Azért Pinto haja befigyel

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
könnyeket csaltak a szemembe a képekLionel85 írta:Eto'o meglátogatta a Barça edzését
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... leria.html
De jó együtt látni a régi társakkal!

De jó lenne,ha még,ott edzene a többiekkel

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Eto'o meglátogatta a Barça edzését

- FCBarca88
- Capitá del Barça
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
-
- Director del Fútbol
Egyetértek LG. Sztem sincs szó arról, hogy Eto'o-nak motivációs gondjai lettek volna. Sőt! A nem katalán és barca nevelés játékosok közül talán ő volt az egyik legnagyobb küzdő. Mindenesetre jó lesz Villa is ebben biztos vagyok. Messi pedig nem azért lőtt több gólt, mert több területe volt, hanem egyrészt azért, amit LG írt, másrészt pedig azért, mert a 09-10-es szezonban, ha a pályán volt akkor a góllövés első számú opciója a csapatjátékban ő volt Volt második számú terv is, ha nem volt a pályán, de mikor igen,akkor 10-ből 7-8 akciót rá játszottunk ki.LG írta:Miről beszélsz, milyen motivációs gondjai voltak? Ne találgassunk már. Ami meg Messit illeti, elég sok gólt lőtt már akkor is, mikor Etoo itt volt. Könnyen meglehet, h csak azért szerzett még többet, mert egy évvel idősebb, és érettebb és jobb lett, nem?fadamka írta:Sziasztok,
Én imádom, imádtam Eto-t, de már annyi év után motivációs gondjai voltak, 3-4 jó év után van akinek váltás kell... Ami pozitívum, hogy távozásával kapott teret Messi és lett az aki és az előző szezonban ezért ment 40 fölé..
Miről beszélsz, milyen motivációs gondjai voltak? Ne találgassunk már. Ami meg Messit illeti, elég sok gólt lőtt már akkor is, mikor Etoo itt volt. Könnyen meglehet, h csak azért szerzett még többet, mert egy évvel idősebb, és érettebb és jobb lett, nem?fadamka írta:Sziasztok,
Én imádom, imádtam Eto-t, de már annyi év után motivációs gondjai voltak, 3-4 jó év után van akinek váltás kell... Ami pozitívum, hogy távozásával kapott teret Messi és lett az aki és az előző szezonban ezért ment 40 fölé..
Sziasztok,
fadamka
- albicelesteX
- A Vadász
Lionel85 írta:Szerintem is felesleges belemenni. Csak még egy egyet.Bányász írta az Élő közvetítések topikban írta:A számok?
Ha megnézzük a bajnokságot akkor igen, 7 góllal kevesebbet rúgtunk Eto'o nélkül.Viszont 12vel több pontot szereztünk és 4 góllal jobb lett a gólaránya is a csapatnak.Ezek a számok.
De ha belemegyünk elkezdjük a már sokszor lefutott köröket újra róni...
Na meleg volt de csak befért. Smile Simán meglehet ez.
Eto'o amikor nem volt sérült, lődözte a gólokat rendesen. Ezt azt hiszem te sem vitatod el. 24-26 gólokat lőtt, utolsó szezonjában 30-at. Szerinted akkor normális volt eladni úgy, hogy az elsőszámú góllövő volt? Mert szerintem nem. Akkor mivel lehet magyarázni? Hát azzal, amit pár helyen már leírtak, leírtatok az Eurobarçán is. Guardiolának a személyével volt gondja, nem a teljesítményével. De csöbörből-vödörbe esett, mert Ibrával is voltak gondok, ez utólag a távozásával napvilágot is látott.
Én csak azt mondom, hogy 25-26 garantált gólt adtunk el Milánóba és belementünk a bizonytalanba.
Többet nem hiszem, hogy érdemel a téma, mert lerágott csont.
Jaja!Ezzel egyetértek!Azért kellett mennie ,mert Pep nem csípte ennyi.Nem hiszem,hogy az öltözőben a morált rontotta volna,mert szerintem a társak szerették...nem kicsit!!!És mióta elment nincs normális csatárunk!!!

Eto'o akkor már nagyon jól beilleszkedett a barca játékába. Már 2 éve arról szól a játék, hogy egy csatár próbál beilleszkedni és ez most még Villának nagyon nem megy. Eto'o nagyobb veszélyt jelentett a kapura. Remélem változik(: biztos hogy változik.
VISCA BARCA!!
VISCA BARCA!!
- albicelesteX
- A Vadász
Számomra Ő a jelenlegi legjobb 9-es európában!Ibra,Villa a nyomába sem ér és ezt nem a mesterhármasa valamint a mostani formája miatt írom!Nekem Ő marad Barca 9-ese.Forca Eto'o!!!!

Hagyjuk már a számokat, nem a számok kellenek hozzá, h látjuk, h Etooval mennyivel jobbak voltunk, és, h mennyire hiányzik. Elég csak megnézni néhány meccset, és azonnal látszik.Bányász írta az Élő közvetítések topikban írta:A számok?
Ha megnézzük a bajnokságot akkor igen, 7 góllal kevesebbet rúgtunk Eto'o nélkül.Viszont 12vel több pontot szereztünk és 4 góllal jobb lett a gólaránya is a csapatnak.Ezek a számok.
De ha belemegyünk elkezdjük a már sokszor lefutott köröket újra róni...
Na meleg volt de csak befért. Smile Simán meglehet ez.
Sajnáltam mikor mennie kellett, ugyanakkor örültem, h pont Ibra jön, mert azt hittem még jobb lehet, mint a kameruni. Nem lett az, talán ha kap még egy évet, de nem kapott, nincs miről beszélni.
Villának talán sikerülhet, de nehéz lesz neki is annyi gólt termelni, mint Samu szokott átlagban, + ne feledjük, h Etoo a fontos meccseken is általában betalált.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Annyira hiányzik:(:(Most néztem meg inter összefoglalót!rossz volt nézni:(:((a világ legjobb csatára!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Majd belelendul o is, es aztan lesz ne mulass a tobbi csapatnak!!!!!!!!!neobarca írta:Én nagyon örülök Eto'o sikerének! Csak így tovább kicsi kameruni!
Mellesleg azon nevettem, hogy Eto'o is szórja a gólokat, Ibra is. Villa meg sehol. Lehet a Barcában van a hiba?Nyugi csak vicc volt!

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC