Sztem is ez a cikk egy nagy koholmány, ami inkább annak szól, h az eredeti hírek kb unalmasak, nehéz lenne olvasókat szerezni a szenzáció hiányában. így inkább kiszínezve, ferdítve tálalva közölték le, ami már jobban vonzza a szemet(et)...
Két dolog szolgál alapul: egyrészt Abi nyilatkozata, h nem mindenáron akar játékosként közreműködni már, hanem elsősorban a fizikumát szeretné visszanyerni és az egészséges életet élni. Ezzel együtt ugye megszellőztette, h esetleg a klubnál töltene be vmilyen pozíciót, de nem zárta azért ki, h visszatér a pályára. Másrészt asszem ennek a cikknek a megjelenése napján olvastam olyasmit, h a klub kivár a szerződéshosszabbításával, egyeztetni kíván Abival.
Nos, ez utóbbi szülte meg ezt a csodálatos cikket, ami már egészen másképp festi a helyzetet. Az eredeti dolog nem elég érdekes, eladható, h a klub addig nem tol elé szerződést, amíg nem beszélik át a lehetőségeiket és Abi véleményét kikérve közösen döntenek a hogyan továbbról, ami teljesen érthető tudván, h ő maga sem tudja még biztosra, h mit szeretne, mire lesz képes. És ez így sztem elég korrekt dolog, ráadásul szó sincs róla, h felbontanánk a szerződését, ami nagyon paraszt és kissé érthetetlen lépés is lenne most már.
A firkászoknak meg lényegében tökmindegy, h mi az eredeti tényállás, kiszínezve máris "jobban hangzik" a dolog. Így lett a kivárásból és egyeztetésből szerződésbontás. Média, én így szeretlek...