Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezután a meccs után majdnem sírva fakadtam hogy ezt a remek csatárt el akarjuk zavarniCardine írta:A csapattársak mellett a szurkolóknak is ki kell állniuk érte ahogy a juventusosok is csinálják mostanában.MEG KELL TARTANI SAMUT!Mental_Theo írta:ha a csapattársai kiállnak érte,lehet marad majd.
A csapattársak mellett a szurkolóknak is ki kell állniuk érte ahogy a juventusosok is csinálják mostanában.MEG KELL TARTANI SAMUT!Mental_Theo írta:ha a csapattársai kiállnak érte,lehet marad majd.
Pontosan. Továbbá Xavi és Messi is dicsérte Eto'o-t. Utóbbi megjegyezte szeretné, ha maradna a kameruni, mert még egy ilyen kiváló csatárt nem tudunk igazolni.Danka00792 írta:Nem tudok spanyolul, de ez azt jelenti, hogy: Maradjon Eto'o, vagy ne? És a szurkolók 80%-a igennel, 20%-a nemmel szavazott?
Ezt a mondatot még szerintem Te sem értettednorbert55 írta:Mert én oda nem a saját véleményemet írom hnem mindig a jelenlévő embert.Aki ebben a pillanatban lehetséges.
Össze-vissza beszél, azt irja, hogy reméli marad Eto'o, aláírásában meg ottvan, hogy menjen Eto'o.La Pulga írta:Akkor miért írtad, hogy menjen?norbert55 írta:...
Drogba nem 32 éves? mindegy. Szerintem mindenkinek jó lenne ha a Kameruni maradna...MichaaBee írta:nagyon ajanlom Pepnek es Laportanak is nameg Txikinek, h tartsak meg, mert kulonben uj szavazast kezdemenyezekMental_Theo írta:ha igy játszik ,lehet hogy marad a végén a srác:)1 gol, 3 elokeszites Messinek. melyik barom akar egy ilyet lecserelni egy 30 eves drogbara?
Mental_Theo írta:ha igy játszik ,lehet hogy marad a végén a srác:)
nagyon ajanlom Pepnek es Laportanak is nameg Txikinek, h tartsak meg, mert kulonben uj szavazast kezdemenyezekMental_Theo írta:ha igy játszik ,lehet hogy marad a végén a srác:)
Kedvencem Eto'o és a világ legjobb jelenlegi támadójának tartom, de Trez ott van mögötte szorosan. Nagyon sokra tartom a franciát, nem tudok nála jobbat a kamerunin kívül. Lehet Eto'o-t is csak az elfogultságom miatt helyezem elé, mert a francia egy zseni.cruyff írta:Hagyjál már a Trezeguetekkel meg a Berbatovokkal....! Eto'o mindkettőnél klasszisokkal jobb, veszélyesebb, fiatalabb......
Pont Berbatov az aki rengeteget visszalép, néha eleve hátrébb is játszik.danianevem írta: Berbatov meg csak akkor lő gólt ha kiszolgálják, félpályára visszamenni nála luxus...
Hagyjál már a Trezeguetekkel meg a Berbatovokkal....! Eto'o mindkettőnél klasszisokkal jobb, veszélyesebb, fiatalabb...... Berbatov egyébként csak a Leverkusenben tolta jól, de már akkor sem tartottam egy Barca-szintű csatárnak.... Angliában pedig....Carles Puyol Saforcada írta:na jó elhiszem!
de az a 30millió nem lenne olyan rossz mit mondjak!![]()
azon már vehetünk normális csatárt nem csak berbatovokat meg trezegueteket...vagy szerintem még akár többet is költheünk mint amennyiér eladjuk eTo'ot..
de akkor logikusabb lenne ha megtartanánk!!!![]()