2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem maradj az örökéletnél,meg az ingyensörnél...Tim írta:Na akkor csavarjunk egyet rajta.tudomka958 írta:mielőtt elélveznének egyesek,hogy milyen perspektívák nyílnának meg ibra távozása után megjegyezném,hogy ibra maradni fog...
-mert nem vagyunk kényszerhelyzetben,hogy el kéne adnunk és ezért bukjunk rajta néhány tízmilliót...
-annyira nem volt rossz a tavalyi teljesítménye,hogy ne számolhatnánk vele idén...
tessék lehiggadni!
mielőtt elélveznének egyesek,hogy milyen perspektívák nyílnának meg ibra maradása esetén megjegyezném,hogy ibra menni fog...
-mert nem vagyunk kényszerhelyzetben,hogy meg kéne tartanunk és ezért bukjunk rajta néhány tízmilliót...
-annyira nem volt jó a tavalyi teljesítménye,hogy számolhatnánk vele idén...
tessék lehiggadni!
Na akkor csavarjunk egyet rajta.tudomka958 írta:mielőtt elélveznének egyesek,hogy milyen perspektívák nyílnának meg ibra távozása után megjegyezném,hogy ibra maradni fog...
-mert nem vagyunk kényszerhelyzetben,hogy el kéne adnunk és ezért bukjunk rajta néhány tízmilliót...
-annyira nem volt rossz a tavalyi teljesítménye,hogy ne számolhatnánk vele idén...
tessék lehiggadni!
Ez nekem is feltűnt. Ami miatt viszont nem merem ezt teljességgel kijelenteni, az a játékosok teljesítményének hiánya. Ha jól megnézzük, csak Xavi és Messi hozta a tripla szintjét, belőlük ált a játék. Iniesta sokat volt sérült, Henry már, Pedro még nem az igazi, Ibra meg túl statikus volt.torrestoni írta:Más: Matával szerintem egyértelmű, hogy Pep leginkább a középpályát, s csak ezen keresztül a támadójátékot akarja erősíteni. Nem mindegy, hogy a bal oldali játékosunk mennyit védekezik, honnan indul, mikor tud bekapcsolódni a támadásokba. Robinho, Villa és Messi talán túlzás is lenne, s amit én Peptől láttam az előző szezonban, az egy stabil, "defenzívebb" csapat alakulása, nem pedig egy ennyire támadó.
remélem nem értetted félre...d írta:Igen, említeni sem akartam már...Fecooo írta:ezektől a mondatoktól déjá vu-m van...
Igen, említeni sem akartam már...Fecooo írta:ezektől a mondatoktól déjá vu-m van...
Mert naponta megjelenik 5 kamucikk ezzel kapcsolatban, amiben bennevan, hogy HA Ibra távozik, ki pótolhatja. Én csak reménykedem Ibra távozásában, de szerintem sajnos maradni fog.CFirpo3 írta:Nem értem.![]()
Miért látjátok Ti ennyire valószínűnek Ibra távozását?
LM10 írta: De mivel hangoztatjuk, hogy addig nem veszünk szélsőt amíg Ibra itt van, az is benne van, hogy nem sikerül eladni,(vagy nem is akarjuk) és végül marad.
ezektől a mondatoktól déjá vu-m van...d írta:Igazából a piacon van legjobb esetben is 3-4 csapat, ami képes lenne leigazolni. Nem sok esélyt látok rá, ha csak nem adja lejjebb az igényeit a Barca és Ibra is.
Nem jól közelíted meg.CFirpo3 írta:Nem értem.![]()
Már több hete arról cikkeznek a lapok, hogy vagy Torres,Robinho,Mata jöhet, és Ibra meg új klubbot keres.CFirpo3 írta:Nem értem.![]()
Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy Ibra menni fog...pedig én szeretem a játékát, csak nem a Barcelonásat..torrestoni írta:Nah, egyre inkább úgy tűnik, hogy nem zörög a haraszt Zlatant illetően...![]()
Bár az idény után végigfutott az agyamon egy perverz türelemre intő érzés, szebb jövőt jósló gondolat, hogy hátha majd most... azonban most már remélem, sikerül eladni. Nem szeretem a lutrit, nem győzött meg, s végül nem is szimpatikus, de ettől el tudnék tekinteni. Most pusztán arról van szó, hogy túl rizikósnak érzem.
Így szerintem 90%-os magabiztossággal kijelenthető, hogy szabad az út előtte. A kérdés csupán az, lesz-e csapat, mert olyanból, ami szóba jöhet bizony vajmi kevés van.
Más: Matával szerintem egyértelmű, hogy Pep a középpályát akarja erősíteni. Nem mindegy, hogy a bal oldali játékosunk mennyit védekezik, honnan indul, mikor tud bekapcsolódni a támadásokba. Robinho, Villa és Messi talán túlzás is lenne, s amit én Peptől láttam az előző szezonban, az egy stabil, "defenzívebb" csapat alakulása, nem pedig egy ennyire támadó.
Elképzelhető,h ez lett lefordítva.d írta:Hát nem találom a cikket, na de mindegy, ha már ennyien emlékeznek rá, akkor csak valós, ez esetben viszont eléggé megcsappan Robinho leigazolásának esélye.
Szerk: itt megtaláltam viszont ez újságírói hír, szóval nem teljesen biztos, hogy ez így történt.
Hát igen,és sztem Puyol meg Xavi a csapat nevében beszélt,mivel ők a csk és a helyettes csk.VictorValdes19 írta:Valóban volt egy cikk amiben Xavi és talán Puyol, kérte Guardiolát, hogy ha lehet Robinho inkább ne jöjjön ide.