Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyit ért,hogy behoztuk őt európába és most oktatott minket pár hete(kaptunk 1 hármst...Boixos írta:jól olvastam. de, mint később írtam is, a dél-amerikai királysága mit ér, ha itt nálunk a barcában (amit ugye figyeltem, mert az érdekelt, ellentétben a bocávalZsolti írta:Szerintem elolvastad!Neb Barca,hanem Boca van oda írva!!!!Boixos írta: a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.), semmi különlegeset nem csinált.
Aki egy évig játszik,utána meg elzavarják kölcsönbe annak nem igazán rakják ki a kiépét.Márha érted mire gondolok.Meg nem attól lesz valaki nagy játékos,hogy kint van a képe a múzeumban...redlions írta:Egyébként, ha akkora játékos, akkor kinn lenne a képe a Barca múzeumban, ahogy Enrique-nek, Rivaldonak, Ronaldinhonak.
Meg még annak a 100 embernek akinek kint van!Nehogy már azért ne legyen nagy játékos mert nincs kint a képe,csak 1évet volt nálunk,azt is egy rendkívül rossz időszakban,szval nem csoda hogy nem tudott csodát tenni!redlions írta:Egyébként, ha akkora játékos, akkor kinn lenne a képe a Barca múzeumban, ahogy Enrique-nek, Rivaldonak, Ronaldinhonak.
Akkor is egy év után nem szabadott volna kölcsön adni.Meg hatalmas teher volt rajta.Enrique írta:Én már nem először mondom h jó játékos, talán átlagon felüli, de a Barcában NINCS jövője!Charlie írta:Tudják ők is hogy remek player,de nem akarják beismerni...Nem tudunk mit tenni ellene!Zsolti írta:2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...
C.
És ez az igaz tényleg - ő 1 volt a sok közül amikor itt volt.
Én már nem először mondom h jó játékos, talán átlagon felüli, de a Barcában NINCS jövője!Charlie írta:Tudják ők is hogy remek player,de nem akarják beismerni...Nem tudunk mit tenni ellene!Zsolti írta:2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...Charlie írta:Tegnap Riq vágott 1 mesterhármast?Hopp.Abból hány volt tizi ha volt?Mondom hogy istencsászár gyerek!
C.
C.
tudod mit? egyetértek veled!Barrientos írta:Maxinak a képességei megvannak hozzá h. nagyjátékos legyen, jó csapatba könnyű beilleszkedni..Boixos írta:azért a pénzért, amit a saviért kiadtunk, nem volt extraklasszis. ezzel együtt a magassága miatti "problémáit" a rijkaardnak én is hülyeségnek tartom. összefoglalva, csak annyi a bajom az "igen nagy királyoknak" beharangozott, otthon tényleg fantasztikus teljesítményt nyújtó zsugásokkal, h mire ideérnek, többségükben eléggé átlagosan játszanak. remélem, a maxi nem ilyen lesz, mert vannak kivételek is, rendesen.Barrientos írta:Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól...![]()
Savigol pedig jöjjön vissza
Maxinak a képességei megvannak hozzá h. nagyjátékos legyen, jó csapatba könnyű beilleszkedni..Boixos írta:azért a pénzért, amit a saviért kiadtunk, nem volt extraklasszis. ezzel együtt a magassága miatti "problémáit" a rijkaardnak én is hülyeségnek tartom. összefoglalva, csak annyi a bajom az "igen nagy királyoknak" beharangozott, otthon tényleg fantasztikus teljesítményt nyújtó zsugásokkal, h mire ideérnek, többségükben eléggé átlagosan játszanak. remélem, a maxi nem ilyen lesz, mert vannak kivételek is, rendesen.Barrientos írta:Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól...
azért a pénzért, amit a saviért kiadtunk, nem volt extraklasszis. ezzel együtt a magassága miatti "problémáit" a rijkaardnak én is hülyeségnek tartom. összefoglalva, csak annyi a bajom az "igen nagy királyoknak" beharangozott, otthon tényleg fantasztikus teljesítményt nyújtó zsugásokkal, h mire ideérnek, többségükben eléggé átlagosan játszanak. remélem, a maxi nem ilyen lesz, mert vannak kivételek is, rendesen.Barrientos írta:Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól...
Rexach helyesenBarrientos írta:Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól...Boixos írta:nem hasonlítgattam, csak válaszoltam a kérdésedre. az időpontokban egyetértünk. az meg, h vki amerika legjobb játékosa, itt európában nem biztos, h akkora zsuga, nézd meg pl. ariel ortegát. anno, amikor berobbant, ő volt az éppen aktuális új maradona, itt meg semmi extrát nem tudott felmutatni, most a törököknél nyomja, ha még nyomja egyáltalán. de mondhatnám a házunk tájáról a savit is. ő volt az a dél-amerikában játszó játékos, akiért akkoriban, amikor megvettük, a legtöbbet fizetett egy európai csapat. nálunk mégsem "váltotta meg a világot".Barrientos írta: Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott....![]()
Riq királyságából csak annyit h. Amerika legjobb játékosa nem lesz mindenkiből....
Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól...Boixos írta:nem hasonlítgattam, csak válaszoltam a kérdésedre. az időpontokban egyetértünk. az meg, h vki amerika legjobb játékosa, itt európában nem biztos, h akkora zsuga, nézd meg pl. ariel ortegát. anno, amikor berobbant, ő volt az éppen aktuális új maradona, itt meg semmi extrát nem tudott felmutatni, most a törököknél nyomja, ha még nyomja egyáltalán. de mondhatnám a házunk tájáról a savit is. ő volt az a dél-amerikában játszó játékos, akiért akkoriban, amikor megvettük, a legtöbbet fizetett egy európai csapat. nálunk mégsem "váltotta meg a világot".Barrientos írta:Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott....Boixos írta:ugyan nem tőlem kérdezted, de a riva elküldése (mondanám zavarása) egy gyökér, már-már perezi szintet elérő elnök és egy sajnos már megcsömörlött, rossz döntéseket hozó edző "bűne" volt. még csak annyit, h egyáltalán nem az esetleges rossz formája miatt kellett mennie. asszem anyagi okok voltak a háttérben. de még mindig nem látom, mitől lenne akkora király riquelme? és ezt abszolút nem fikázásból, v egyéb rossz indulatból kérdezem.![]()
Riq királyságából csak annyit h. Amerika legjobb játékosa nem lesz mindenkiből....
jól olvastam. de, mint később írtam is, a dél-amerikai királysága mit ér, ha itt nálunk a barcában (amit ugye figyeltem, mert az érdekelt, ellentétben a bocávalZsolti írta:Szerintem elolvastad!Neb Barca,hanem Boca van oda írva!!!!Boixos írta:a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.Zsolti írta:Nézd meg kedden a meccset és majd te is meglátod.És egyébként ha figyelnéd a villareált,meg figyelted volna régen a Bocát akkor tudnád,hogy mitől is ekkora KIRÁLY.
Tudják ők is hogy remek player,de nem akarják beismerni...Nem tudunk mit tenni ellene!Zsolti írta:2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...Charlie írta:Tegnap Riq vágott 1 mesterhármast?Hopp.Abból hány volt tizi ha volt?Mondom hogy istencsászár gyerek!
C.
2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...Charlie írta:Tegnap Riq vágott 1 mesterhármast?Hopp.Abból hány volt tizi ha volt?Mondom hogy istencsászár gyerek!
C.
nem hasonlítgattam, csak válaszoltam a kérdésedre. az időpontokban egyetértünk. az meg, h vki amerika legjobb játékosa, itt európában nem biztos, h akkora zsuga, nézd meg pl. ariel ortegát. anno, amikor berobbant, ő volt az éppen aktuális új maradona, itt meg semmi extrát nem tudott felmutatni, most a törököknél nyomja, ha még nyomja egyáltalán. de mondhatnám a házunk tájáról a savit is. ő volt az a dél-amerikában játszó játékos, akiért akkoriban, amikor megvettük, a legtöbbet fizetett egy európai csapat. nálunk mégsem "váltotta meg a világot".Barrientos írta:Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott....Boixos írta:ugyan nem tőlem kérdezted, de a riva elküldése (mondanám zavarása) egy gyökér, már-már perezi szintet elérő elnök és egy sajnos már megcsömörlött, rossz döntéseket hozó edző "bűne" volt. még csak annyit, h egyáltalán nem az esetleges rossz formája miatt kellett mennie. asszem anyagi okok voltak a háttérben. de még mindig nem látom, mitől lenne akkora király riquelme? és ezt abszolút nem fikázásból, v egyéb rossz indulatból kérdezem.![]()
Szerintem elolvastad!Neb Barca,hanem Boca van oda írva!!!!Boixos írta:a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.Zsolti írta:Nézd meg kedden a meccset és majd te is meglátod.És egyébként ha figyelnéd a villareált,meg figyelted volna régen a Bocát akkor tudnád,hogy mitől is ekkora KIRÁLY.