Juan Roman Riquelme

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.24. 18:56:16

Zsolti írta:Ez is igaz...
Köszönöm szépen! :D 8)

És még annyit írnék,hogy csak akkor ismerném be,hogy nem kell Riquelme a Barcéába,ha visszajön a nyáron és folytatja ott ahol 2(?) éve abbahagyta!
Kép
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 18:41:08

Ez is igaz...
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.24. 18:13:48

Boixos írta:
Zsolti írta:
Boixos írta: a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.
Szerintem elolvastad!Neb Barca,hanem Boca van oda írva!!!! :wink:
jól olvastam. de, mint később írtam is, a dél-amerikai királysága mit ér, ha itt nálunk a barcában (amit ugye figyeltem, mert az érdekelt, ellentétben a bocával :P ), semmi különlegeset nem csinált.
Annyit ért,hogy behoztuk őt európába és most oktatott minket pár hete(kaptunk 1 hármst... :( )! :roll:
Kép
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 17:33:52

redlions írta:Egyébként, ha akkora játékos, akkor kinn lenne a képe a Barca múzeumban, ahogy Enrique-nek, Rivaldonak, Ronaldinhonak. :roll:
Aki egy évig játszik,utána meg elzavarják kölcsönbe annak nem igazán rakják ki a kiépét.Márha érted mire gondolok.Meg nem attól lesz valaki nagy játékos,hogy kint van a képe a múzeumban...
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.24. 17:32:57

redlions írta:Egyébként, ha akkora játékos, akkor kinn lenne a képe a Barca múzeumban, ahogy Enrique-nek, Rivaldonak, Ronaldinhonak. :roll:
Meg még annak a 100 embernek akinek kint van!Nehogy már azért ne legyen nagy játékos mert nincs kint a képe,csak 1évet volt nálunk,azt is egy rendkívül rossz időszakban,szval nem csoda hogy nem tudott csodát tenni!
C.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.01.24. 17:31:23

Egyébként, ha akkora játékos, akkor kinn lenne a képe a Barca múzeumban, ahogy Enrique-nek, Rivaldonak, Ronaldinhonak. :roll:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 17:30:42

Enrique írta:
Charlie írta:
Zsolti írta:2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...
Tudják ők is hogy remek player,de nem akarják beismerni...Nem tudunk mit tenni ellene!
C.
Én már nem először mondom h jó játékos, talán átlagon felüli, de a Barcában NINCS jövője!
És ez az igaz tényleg - ő 1 volt a sok közül amikor itt volt.
Akkor is egy év után nem szabadott volna kölcsön adni.Meg hatalmas teher volt rajta.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 17:26:32

Charlie írta:
Zsolti írta:
Charlie írta:Tegnap Riq vágott 1 mesterhármast?Hopp.Abból hány volt tizi ha volt?Mondom hogy istencsászár gyerek!
C.
2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...
Tudják ők is hogy remek player,de nem akarják beismerni...Nem tudunk mit tenni ellene!
C.
Én már nem először mondom h jó játékos, talán átlagon felüli, de a Barcában NINCS jövője!
És ez az igaz tényleg - ő 1 volt a sok közül amikor itt volt.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 17:12:07

Jőjjenek vissza mindketten,meg esetleg Jöhetne Lucho González,vagy Mascherano.Nagy zsugások,és a Riverben játszanak.
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.24. 17:09:20

Jöjjön már vissza Nyuszi,kedvencem! :wink:
C.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.24. 17:04:16

Barrientos írta:
Boixos írta:
Barrientos írta:Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól... :evil:
azért a pénzért, amit a saviért kiadtunk, nem volt extraklasszis. ezzel együtt a magassága miatti "problémáit" a rijkaardnak én is hülyeségnek tartom. összefoglalva, csak annyi a bajom az "igen nagy királyoknak" beharangozott, otthon tényleg fantasztikus teljesítményt nyújtó zsugásokkal, h mire ideérnek, többségükben eléggé átlagosan játszanak. remélem, a maxi nem ilyen lesz, mert vannak kivételek is, rendesen.
Maxinak a képességei megvannak hozzá h. nagyjátékos legyen, jó csapatba könnyű beilleszkedni.. :P
Savigol pedig jöjjön vissza :D
tudod mit? egyetértek veled! :wink: (bár a savira nem fogadnék nagy pénzekkel, h visszajönne...)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barrientos
Jugador del Barça

2005.01.24. 15:56:43

Boixos írta:
Barrientos írta:Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól... :evil:
azért a pénzért, amit a saviért kiadtunk, nem volt extraklasszis. ezzel együtt a magassága miatti "problémáit" a rijkaardnak én is hülyeségnek tartom. összefoglalva, csak annyi a bajom az "igen nagy királyoknak" beharangozott, otthon tényleg fantasztikus teljesítményt nyújtó zsugásokkal, h mire ideérnek, többségükben eléggé átlagosan játszanak. remélem, a maxi nem ilyen lesz, mert vannak kivételek is, rendesen.
Maxinak a képességei megvannak hozzá h. nagyjátékos legyen, jó csapatba könnyű beilleszkedni.. :P
Savigol pedig jöjjön vissza :D
ARGENTINA FAN

Kép
Grege
Capitá del Barça

2005.01.24. 15:55:13

Rijkaardnál tényleg nem értem ezt a csatár problémát...
Az olyan élcsapatok, mint a Barca általában minimum 3 klasszis csatárt szoktak a csapatban tartani, de inkább többet...
Az egy dolog, hogy mi leginkább csak egy igazi csatárral játszunk, de azért minőségi csere több kéne, min t egy...
Mi lett volna, ha véletlenül Etoval is vmi baj lett volna? Ott álltunk volna, és bízhattunk volna benne, h Ronnie ellátja a csatárfeladatokat, de ez azért nem megoldás...
Miért nem lehetett mondjuk Savit egyszerűen csak itt tartani?Vagy félt talán, hogy rontja a morált, ha a padon tartja?Fene érti ezt, mindenesetre szerencsére úgy néz ki, jól jön ki a dologból...
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.24. 15:52:23

ez a topic miért itt van? :roll: :)
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.24. 15:51:03

PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.24. 15:42:32

Barrientos írta:
Boixos írta:
Barrientos írta: Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott.... :roll:
Riq királyságából csak annyit h. Amerika legjobb játékosa nem lesz mindenkiből.... 8)
nem hasonlítgattam, csak válaszoltam a kérdésedre. az időpontokban egyetértünk. az meg, h vki amerika legjobb játékosa, itt európában nem biztos, h akkora zsuga, nézd meg pl. ariel ortegát. anno, amikor berobbant, ő volt az éppen aktuális új maradona, itt meg semmi extrát nem tudott felmutatni, most a törököknél nyomja, ha még nyomja egyáltalán. de mondhatnám a házunk tájáról a savit is. ő volt az a dél-amerikában játszó játékos, akiért akkoriban, amikor megvettük, a legtöbbet fizetett egy európai csapat. nálunk mégsem "váltotta meg a világot".
Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól... :evil:
Rexach helyesen :wink: Tudom hogy tod,csak ha vki mégsem...

Saviola 1 isten,vágott nálunk jó sok gólt,nagyon szeretném hogy visszatérjen,hihetetlenül ügyes játékos!Ez meg baromság amit mondanak sokan hogy alacsony ezért rossz,lehet hogy pici,de a sebességével,és a cselezőképességével bárkit megszívat!
C.
Barrientos
Jugador del Barça

2005.01.24. 15:36:53

Boixos írta:
Barrientos írta:
Boixos írta:ugyan nem tőlem kérdezted, de a riva elküldése (mondanám zavarása) egy gyökér, már-már perezi szintet elérő elnök és egy sajnos már megcsömörlött, rossz döntéseket hozó edző "bűne" volt. még csak annyit, h egyáltalán nem az esetleges rossz formája miatt kellett mennie. asszem anyagi okok voltak a háttérben. de még mindig nem látom, mitől lenne akkora király riquelme? és ezt abszolút nem fikázásból, v egyéb rossz indulatból kérdezem.
Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott.... :roll:
Riq királyságából csak annyit h. Amerika legjobb játékosa nem lesz mindenkiből.... 8)
nem hasonlítgattam, csak válaszoltam a kérdésedre. az időpontokban egyetértünk. az meg, h vki amerika legjobb játékosa, itt európában nem biztos, h akkora zsuga, nézd meg pl. ariel ortegát. anno, amikor berobbant, ő volt az éppen aktuális új maradona, itt meg semmi extrát nem tudott felmutatni, most a törököknél nyomja, ha még nyomja egyáltalán. de mondhatnám a házunk tájáról a savit is. ő volt az a dél-amerikában játszó játékos, akiért akkoriban, amikor megvettük, a legtöbbet fizetett egy európai csapat. nálunk mégsem "váltotta meg a világot".
Ortega nagy zsugás volt, egyébként most a Newell's -sel lett bajnok Argentinában. Saviola pedig az egyik legjobb volt a Barcában tavasszal. Emléxem amikor idehozta a Barca Roxach mindig csereként rakta be és szinte mindig betalált. Utána volt egy gyenge féléve, igaz nem is ott játszott ami a posztja(meg hát az egész csapatnak nem ment), de tavasszal megint jól nyomta, nemtom mit vársz egy fiatal csatártól... :evil:
ARGENTINA FAN

Kép
Grege
Capitá del Barça

2005.01.24. 14:54:55

Szerintem azzal tényleg nem vitatkzik senki, hogy nagyon jó játékos, csak azzal, hogy nem kéne visszahívni... LEgalábbis én ezt hajtogatom. Egyáltalán kit lehetne kirakni a kedvéért a kezdőből, vagy fizetnénk 5, 6-t idényenként, hogy melegíti a padot a többiek mellett? Sztm ő egy nagyon jó játékos, csak nem való a Barcába.....kicsit hasonlít nekem a régi Mendietára, csak még annál is jobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.24. 14:52:00

Zsolti írta:
Boixos írta:
Zsolti írta:Nézd meg kedden a meccset és majd te is meglátod.És egyébként ha figyelnéd a villareált,meg figyelted volna régen a Bocát akkor tudnád,hogy mitől is ekkora KIRÁLY.
a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.
jól olvastam. de, mint később írtam is, a dél-amerikai királysága mit ér, ha itt nálunk a barcában (amit ugye figyeltem, mert az érdekelt, ellentétben a bocával :P ), semmi különlegeset nem csinált.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.24. 14:48:47

Zsolti írta:
Charlie írta:Tegnap Riq vágott 1 mesterhármast?Hopp.Abból hány volt tizi ha volt?Mondom hogy istencsászár gyerek!
C.
2volt tizi.Énis próbálom bizonygatni,de ezeket nem lehet arról meggyőzni,hogy vissza kéne hívni...
C.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 14:47:06

C.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.24. 14:45:27

Barrientos írta:
Boixos írta:ugyan nem tőlem kérdezted, de a riva elküldése (mondanám zavarása) egy gyökér, már-már perezi szintet elérő elnök és egy sajnos már megcsömörlött, rossz döntéseket hozó edző "bűne" volt. még csak annyit, h egyáltalán nem az esetleges rossz formája miatt kellett mennie. asszem anyagi okok voltak a háttérben. de még mindig nem látom, mitől lenne akkora király riquelme? és ezt abszolút nem fikázásból, v egyéb rossz indulatból kérdezem.
Teljesen hülyeség 2 szupersztárt összehasonlítani, h. ki volt a jobb meg ki volt nagyobb hasznára a csapanak, dehát ezt már 1páran megtették előzőleg is pl. Maradona v. Pele esetében. Állapodjunk meg abban h. Romy rosszkor került a Barcaba, Rivaldo meg rosszkor távozott.... :roll:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.01.24. 14:40:47

Tegnap Riq vágott 1 mesterhármast?Hopp.Abból hány volt tizi ha volt?Mondom hogy istencsászár gyerek!
C.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 14:40:26

Boixos írta:
Zsolti írta:Nézd meg kedden a meccset és majd te is meglátod.És egyébként ha figyelnéd a villareált,meg figyelted volna régen a Bocát akkor tudnád,hogy mitől is ekkora KIRÁLY.
a barcát figyeltem már régebben is, itt egy volt a sok közül.
Grege
Capitá del Barça

2005.01.24. 14:40:08

Boixosnak adok én is igazat...
Az a Yeste gyerek megérdemelne lassan egy nagyobb csapatot, az utóbbi két időnyben húzóember a Bilbaoban, ellenünk is nagyot játszott :evil: , de mindig benne van a gól, én a Barca vezetői helyében is elgondolkoznék rajta, bár nem tudom, hogy kinek a helyére férhetne be.
Rivaldonál el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha is megkérdőjelezi egy Barca drukker is az ő érdemeit :oops: ... Ő volt akkor maga a Barcelona, Figo árulásával, és Kluivert romlásával egyedül vitte az egész támadójátékot, nem is akárhogy, lásd Valencia ellen kiharcolt BL induló 4. hely :P , azt az uccsó perces gólt nem hiszem, hogy el lehet felejteni!
Lezárt