2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát az biztos! csak ahhoz nem szögletre vagy 5ösre begurítom a labdát kéne játszani!Barcaman14 írta:Igen, az nekem is feltűnt a rövidhírek között hogy Henry és Milito is edzett önszorgalomból. Milito esetében ez érthető, a hosszú kihagyás után, de Henry.... Megtehetné hogy beletörődik abba, hogy ezt a hátralevő kb 2 hónapot átvészelem valahogy. Úgyis mindent megnyertem, a pénzem meg van, jó volt szép volt stb.... DE ennek ellenére inkább többet edz. Ez mindenképpen azt mutatja, hogy a hozzáállásával nincsenek gondok és az akaratereje is a régi. Előbb vagy utóbb minden munkának beérik a gyümölcse. Tavaly a Camp Nouban 3-at rúgott a Valencianak. Azt hiszem egy hasonló produkció most is jót tenne neki
Ne aggódj, így is megkapod a lehurrogást, mert a végén csak belepróbáltad magyarázni, h a kicsivel jobb mérleg Henry érdeme. Ez nem igaz. Pedro volt az aki szerzett fontos gólokat, Henrynek meg alig van értékeltető megmozdulása, még ha a híres labda nélküli mozgását is beleveszem.palmiki írta:most láttam egy statisztikát
henry 14 meccsen játszott a bajnokságban ebből 12 győzelem 2 döntetlen
pedro 22 meccs 16 győzelem 5 döntetlen 1 vereség
ezzel nem azt akarom mondani hogy henry teljesítménye jó mert nem az de sokan lehurrogták azokat akik azt mondták hogy sokat ér a labda nélküli mozgása
akik nem fociztak még soha komolyabban nem tudják milyen fontos a labda nélküli mozgás
Pedig ebből kiindulva már érthetnéd is.Balinho írta:Komolyan nem értem miért ez a nagy indulat vele kapcsolatban...
Elöljáróban annyit, hogy én imádtam, imádom Titit.
Ezzel nem teljesen értek egyet. Nekem nem a kedvenc játékosom, de nem mondom azt hogy nem szeretem, mert a kedvenc csapatomban játszik és van olyan múltja hogy tiszteljem érte. Ennek ellenére a szezonban eddig nem megy neki a játék nincs igazán hasznára a csapatnak. Ezt sajnos ki kell mondani, még a legelvakultabb Henry fan-oknak is. Ha pedig egy játékos folyamatosan gyenge teljesítményt nyújt majdhogynem mellékes hogy mennyire hajt, le kell ültetni a padra. Mindekinek vannak gyengébb meccsei, de Henryval azért más a helyzet mert FOLYAMATOSAN gyengén játszik és ez a komoly probléma. Persze tényleg szimpatikus hogy ennyire odateszi magát stb., de inkább azt kellene kiemelni, ha nem tenné, mert egy ilyen csapatbna tényleg ez a minimum. Ennyi erővel Puyol folyamatosan isteníthetnénk, mert ő aztán széthajtja az agyát is, mégsem szól minden hsz erről.bence-barca írta:Rezi Torres írta:Aki focizott vagy focizik az tudja milyen most Titinek!!!
Aki szidja soha nem focizott!!!!Vagy nagyon bal [auto_cenzúra]!!!!
Egy játékost akkor szabad bírálni megkérdőjelezni amikor lesz.rja hogy nem megy neki nem küzd nem hajt nem tesz semmit annak érdekébe hogy jobb legyen!!!Titinél szerintem ez nem így van!!!
Nevetségesnek találom azokat akik ilyeneket írnak hogy mennyen a [auto_cenzúra] meg stb.!Hogy lehet egy olyan játékosról ilyeneket írni aki a szeretett klubunkba játszik és előző évbe fantasztikusan játszott!!
Én bízok Titibe és akármi is lesz a vége nem az lesz bennem hogy formán kívül volt 2010be hanem hogy 6kupához segítette a Barcat a góljaival és hogy egy remek ember!!!Vamos Titi!!!
Teljesen egyetértek veled!
Tavaly bezzeg még mindenki dícsérte, most meg, h nem megy neki a játék már mindenki el szeretné küldeni...nem értem...
Meg is válaszoltad.Rezi Torres írta:Hogy lehet egy olyan játékosról ilyeneket írni aki a szeretett klubunkba játszik és előző évbe fantasztikusan játszott!!
Valószínüleg az idő majd megszépíti az ő dolgait is.Pár év múlva sztem a többség úgy fog rá gondolni,h igaz,h nem nálunk volt pályája csúcsán,de a történelmi tettünknek legalább aktív részese volt Henry.Rezi Torres írta: Én bízok Titibe és akármi is lesz a vége nem az lesz bennem hogy formán kívül volt 2010be hanem hogy 6kupához segítette a Barcat a góljaival és hogy egy remek ember!!!Vamos Titi!!!
Mikaos írta: De gondoljunk csak a műesésekre (amiből minden meccsen van egy pár) - ugyanolyan, mint a kezezés. Csak míg a kezezés konkrét gólhelyzetet hozhat, a műesés meg 11-est.
Rezi Torres írta:Aki focizott vagy focizik az tudja milyen most Titinek!!!
Aki szidja soha nem focizott!!!!Vagy nagyon bal [auto_cenzúra]!!!!
Egy játékost akkor szabad bírálni megkérdőjelezni amikor lesz.rja hogy nem megy neki nem küzd nem hajt nem tesz semmit annak érdekébe hogy jobb legyen!!!Titinél szerintem ez nem így van!!!
Nevetségesnek találom azokat akik ilyeneket írnak hogy mennyen a [auto_cenzúra] meg stb.!Hogy lehet egy olyan játékosról ilyeneket írni aki a szeretett klubunkba játszik és előző évbe fantasztikusan játszott!!
Én bízok Titibe és akármi is lesz a vége nem az lesz bennem hogy formán kívül volt 2010be hanem hogy 6kupához segítette a Barcat a góljaival és hogy egy remek ember!!!Vamos Titi!!!
Hasonló helyzetben magukról nem mernek kimondani sokan ilyesmit...Mikaos írta: Nem teljesen értem: az a sok ember mit nem mer kimondani? Szerintem mindenki ezt mondja, amit ő is. Mindenki látja, hogy mi a helyzet.
Nem teljesen értem: az a sok ember mit nem mer kimondani? Szerintem mindenki ezt mondja, amit ő is. Mindenki látja, hogy mi a helyzet.Fernando írta:Vegyes érzelem nekem ez az Henry féle nyilatkozat. Egyrészt becsülendő, hogy jól látja a dolgokat és ki meri mondani amit sokan nem.
Nincs ezen semmi meglepősjay írta:...
Ezzel teljesen egyet értek! De ha Madridban múlt vasárnap csak a csapat fele adja ki magából azt a bizonyos 100%-ot, akkor most még mindig 5 pont lenne az előnyünk és még veretlenek lennénk!Rewolution5 írta:ez nem prioritás egy Barca kaliberű csapatban....