Gondolom mindenki olvasta
EZT az Origo sportrovatában...
Amiért ide tettem:
" Az Európa-bajnok spanyolok ezúttal is komoly erődemonstrációt tartottak, az előző vb-n második franciák otthonában nyertek 2-0-ra.
-Presztízsértékű győzelem volt, ugyanakkor továbbra sem mondhatjuk azt, hogy mi lennénk a torna esélyesei, majd meglátjuk, mi lesz" - mondta Andrés Iniesta, az FC Barcelona középpályása. Más véleményen van Thierry Henry, aki szerint Brazília mellett éppen Spanyolország a vb másik nagy esélyese.
-A néhány évvel ezelőtti francia válogatottra emlékeztetnek. "Láttunk egy csapatot, amelyik esélyes a vb-győzelemre, és egy másikat, amelyiknek még nagyon sokat kell dolgoznia" - mondta a Barcelona csatára, aki azt is elárulta, miért érezte magát furcsán a pályán szerda este.
"Az a helyzet, hogy a Barcelonában nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy nekem kell szaladgálnom a labda után."
Amiért új hozzászólásban küldtem: nem jelenítette meg friss hsz-ként, amikor szerkesztettem a tegnapit, ezért kénytlen voltam új hsz-ként küldeni, ugyanis ha nem jelzi ki, senki sem figyel fel rá, akkor meg minek...