Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Sneijder más, őtt sokkal többre tartom, ő a az EB-n is fantasztikus volt, VdV sztem nem az a kategória.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem mondhatni,h Sneijder a posztján játszott.Első éve volt PD-ben.Ahhoz képest nem nevezném rossznak a teljesítményét.És hát most az Eb-n se játszott rosszul.Majd az idei jó éve lesz(csak ne a Barca kárára..).barca99 írta: Sneijder sem volt olyan jó tavaly, mint amekkora hype-al érkezett, így sztem VdV sem lesz az.
És ilyen téren mi se panaszkodhatunk...Henry...
Én azt mondom 9 milliót megért.Még akkor is ha az első éve nem lesz az igazi és akkor is ha csak padozni fog...Mi drágábban hoztunk padra emberkét...
De én(mivel bírom) így nem írom le.És neki is azt kívánom,h mutassa meg mit tud,csak Ő se a mi kárunkra...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Háát nekem a HSV-s pályafutásából az maradt meg, hogy volt 1 meccs amikor a végén szabadrúgás volt és ő végezte el és még a kapus is felment fejelni, és hazapasszolta
azt utána versenyt kellett szaladnia a kb 2-3 perccel azelőtt beállt játékossal
háát nem őő nyert ja és épp akkor tért vissza sérülésből asszem
azéé elég vicces volt a kommentátor se értette h miért passzolta haza

azt utána versenyt kellett szaladnia a kb 2-3 perccel azelőtt beállt játékossal

azéé elég vicces volt a kommentátor se értette h miért passzolta haza

Meg aztán nem az Ajaxba, meg a Hamburgba kell megmutatni....mutassa meg a realba
Én sem vagyok elájulva tőle, se a Hamburgos, se válogatottban mutatott teljesitményétől, az Ajaxban meg nem figyeltem.

Gondolom ezért volt ilyen olcsó, mert a 11 millió mégis több, mintha jövőre lekoccola ingyen. EB-n sokat vártam tőle, annál kevesebbet mutatott. Lehet, ha több HSV meccset nézek, többre tartom, de így...
Nem rossz, de azért annyira nem jó, hogy akkora erősítés legyen a Realnak. Így is max. a padon fér el, Sneijder (aki képes volt meccsekre eltűnni) előtte van. Talán még Guti is, bár madridista kollégák szerint ha jól játszik is csak 12. a gyerek.
Tehát majd elválik, de ahogy Sneijder sem volt olyan jó tavaly, mint amekkora hype-al érkezett, így sztem VdV sem lesz az.

Tehát majd elválik, de ahogy Sneijder sem volt olyan jó tavaly, mint amekkora hype-al érkezett, így sztem VdV sem lesz az.

- the Legend
- Barça B
tök nem ugyanaz mer mituán elekrültek ajaxbol van der meyde télleg eltünk még az everton kezdöjébe sem tutta beverekedni magát addig van der vaart a hamburg legjobbja lett a bundesliga egyik legjobb irányitojává vált....Perrero írta:miért vagytok így elájulva vdvtőlAjaxba 1ütt kiáltották ki őket isteneknek van der Meydevel 1ütt, oszt ő is eltünt...
semmi xtrát nem nyujt majd a madridban sztem
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ettől nekem is végem van...Rikinho20 írta:vége:
"Rafael Van der Vaart 9 + 2 millió euróért a Real Madridé! A holland játékos már nem lép pályára szombaton új klubja ellen az Emirates-kupán és hétfőn hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát. /Cadena SER/"
Lassan az "összes" általam kedvelt játékost megveszi a Madrid.Tavaly Sneijder most meg VdV.
És ez az ár....nevetséges.Fillérek egy ilyen szintű játékosért.
Azt nem értem,h a mi tárgyalókézségünk(nem jut most más szó eszembe) télleg csak annyi amennyi látszik,h Keitáért meg Cáceresért kitudunk alkudni 10 millió feletti összeget.És ezt anélkül írom,h bántani akarnám őket meg minden,de azért ez mégis csak egy potom 9 millió VdV-ért.
Az év üzletét kötötte szerintem a Real.
És ezt mondom úgy,h biztosan nem nyernek idén semmit mert duplázunk...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Hamarosan lejárt volna a szerződése..Game90 írta: VdV sokkal többet ér, nem tudom, hogy tudta a Real ilyen olcsón megszerezni. Amúgy őt a Barcában is eltudtam volna képzelni...

Fülöp helyett pedig a dán válogatott kapust Sörensen-t igazolta le a Stoke City teljesen ingyen...,sokkal jobban megérte nekik ,mintha 6 milliót adtak volna Marciért..
Andrés D'Alessandro San Lorenzo-Internacional
Ő is mekkora tehetségnek indult...

-
- aka Game90
Arsenal stand to pocket up to pound;7m from David Bentley's move from Blackburn to Tottenham as part of the terms of his transfer to Ewood Park in 2006.danianevem írta: Bentley a Blackburn-ből Tottenham-be
Malbranque a Tottenham-ből Sunderland-be
Szóval az Arsenal kap 7 millió fontot

Ez a Tottenham elég erős lesz jövőre...igaz, most is költekeztek rendesen, mint minden évben...
A Sunderlandből meg Tottenham B lesz lassan

VdV sokkal többet ér, nem tudom, hogy tudta a Real ilyen olcsón megszerezni (?). Amúgy őt a Barcában is eltudtam volna képzelni...
Frédéric Piquionne (AS Monaco)

Ja, és a végére egy kép:
Modric - Gomes - dos Santos

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Zenit az egy jó csapat . Nem hiába nyerték meg az uefa kupát !!!laxa1990 írta:Az azért tényleg érdekes lenne, de én nem bánnám nem rossz csapat a Zenit.MESSIás(z) írta:Menon itt a link:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=191971
de itt is az van h csak érdeklödött![]()
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

A nemzetközi porondon komoly ellenfél lehet az Inter.
Visszatért Adriano, megvették Mancinit és Muntarit= a csatárok és a középpályássor tökéletes lesz, már csak 1 jó középsővédő hiányzik nekik.
Visszatért Adriano, megvették Mancinit és Muntarit= a csatárok és a középpályássor tökéletes lesz, már csak 1 jó középsővédő hiányzik nekik.
Az azért tényleg érdekes lenne, de én nem bánnám nem rossz csapat a Zenit.MESSIás(z) írta:Menon itt a link:
de itt is az van h csak érdeklödött

By Poldi
teljesen egyetertek, mar junius ota sokszor irtam is a forumonkovinho írta:Régen nem rajongtam érte, de most már jobban szeretném, hogyha CR elmenne Madridba. Van egy olyan érzésem, hogy felbontaná ott a csapategységet, főleg hogyha megnyerné az aranylabdát. Akkor aztán nem tudna leszállni a Földre (bár most se nagyon tud). Aztán amit már páran mondtak, hogy Spanyolországban nem esne el minden védő az első biciklicselre, sokkal technikásabb védők vannak.
Szóval örülnék neki, mert Madridban most csapat van, és nem tenne jót a Realnak, ha oda menne.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Barça B
Menon itt a link:
- danianevem
- Entrenador del Barça
De Sanctis(Sevilla) kölcsönbe ment a Galatasaray-hoz
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Régen nem rajongtam érte, de most már jobban szeretném, hogyha CR elmenne Madridba. Van egy olyan érzésem, hogy felbontaná ott a csapategységet, főleg hogyha megnyerné az aranylabdát. Akkor aztán nem tudna leszállni a Földre (bár most se nagyon tud). Aztán amit már páran mondtak, hogy Spanyolországban nem esne el minden védő az első biciklicselre, sokkal technikásabb védők vannak.
Szóval örülnék neki, mert Madridban most csapat van, és nem tenne jót a Realnak, ha oda menne.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
A spanyol As lap, és többi hazai oldal arról számol be, hogy jövő héten Ronaldo elhagyja Mu-t és a Realba szerződik. Nem tudom mennyi igaz belőle, de MU-nak nem lenne valami jó, bár van még több jó tehetséges támadójuk. Én csak remélem, hogy realba szerződik, majd Alvés elkapja aztán akkor toporzékolhat a kis egó úrfi. No meg a real sztár bagázsa újabb egy személlyel bővülne...
Kíváncsi vagyok mennyi lesz ennek a hírnek a valóság tartalma, és ha menne mennyiért is. (koránt sem fog annyit megérni)
Kíváncsi vagyok mennyi lesz ennek a hírnek a valóság tartalma, és ha menne mennyiért is. (koránt sem fog annyit megérni)
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Hasonló figurának tűnik mint az NBA-ben Dennis Rodman voltMeNnOn írta:nemtom miér de cissét imádom..jóljár vele Róma szerintemDiego10 írta:Cissé napokon belül aláír a Romához!

- MeNnOn
- Jugador del Barça
na ezt honnan szedted?:D link:Dhejnekem írta:A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA /Huszti Szabolcs : Hannover-Zenit
azért ez elég érdekes lenne
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA /Huszti Szabolcs : Hannover-Zenit
Anno nálunk is bejött, hogy szinte a fél csapat holland, eddig nekik is...