2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hol kezelik tényként?egy linket légyszíves!Attika 25 írta:Jó kérdés,szerintem rövid időn belül ki fog derülni,mert tényként közlik,ha nem igaz akkor jönni fognak a cáfolatok (ami még akkor sem jelenti,hogy nem igaz,csak lehet meg akarják várni a Vb végét),viszont ha síri csend lesz akkor gyanús,hogy ezuttal nem kamuról van szó.
Először is Torres még nincs itt,másodszor meg csak akkor jönne ha Ibra menne,tehát nem akarunk plusz embert Bojan nyakára hozni,hanem akkor lesz érkező ha lesz távozó is,akkor meg kell is.Zsando írta:nem tudom nekem Bojan szimpatikusabb mint Torres, Nem tudom minek Villa mellet újabb csatár igazolás mikor van rengetek fiatal tehetségünk olyan(ok) is akik már bizonyitot(ak) a NAGY csapatban is
Annak mennyi alapja volt,hogy Boriello+35 millió euró Ibráért?Mert ezt olvastam valahol,csak nem tudom,hogy hol(talán NS).Mindenesetre ha mégis elmenne,akkor a Messi-Villa-Pedro(Bojan) csatársor tűnik a legvalószínűbbnek.LM10 írta:A SPORT.ES szerint Berlusconi több mint 50 millát invesztált a Milanba, ezért van alapja, hogy Ibrát képesek elvinni.
Kb az hogy továbbra sem eladó Ibra de hajlandóan nagy klubokkal tárgyalni mint PL: AC Milan, City, Chelsea.messi70 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... esion.html ez mit jelent valaki leforditana a lenyeget koszi!!!
Nem értek veled egyet, gyak. azt játszaná Messi, amit idén is játszott. Közel a kapuhoz, két társsal együtt. Itt két szervező játszana mögötte. A válogatottban két szélső (max. Verón), de abban nagyon biztos vagyok, hogy Pep nem tenné távolabb a kaputól. Már az első évben is másként játszott, mint Frankynél (pedig a jobbszél maradt), második évben be is jött középre, még közelebb a kapuhoz... és egyre eredményesebb. Tuti nem játszana túl messze a kaputól, úgyhogy elférne itt még egy csatár is. Vagy Ibra. Vagy egy akármilyen lábas támadó balszélre.Chino írta: A másik lehetőség meg csak rosszabb. Egy 4-3-1-2-es felállás gyilok lenne. Pont Messit fognánk vissza. Itt nincs arra szükség hogy Messi szervezzen mint az Argentín válogatottban mert nincs alternatíva (kiv. Verón) arra posztra. Ez Xavi + Ini feladata és kevesen értenek jobban hozzá.
Nem június-ról volt szó?MessiFan írta:True... True...
Deee azért reménykedjünk hogy Rosell másképp gondolja és július 30 előtt megszerezzük a "Spanyol ágyúst"