Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan nem fiatal,hanem középkorú,de ha egyszer megveszed,kiváló szélsőhátvéd,én Chivut ajánlom!Nagyon jó játékos,1 év alatt egy összehozott tizenegyesére emlékszem,különben rendkivül megbizható!superG írta:Légyszives mondjatok nekem pár tehetséges szélsö hátvédet. Elöre is köszönöm.
Bal: Marcelo,Guilherme,Antunes,Guardado Jobb:Barragán,Vanden BorresuperG írta:Légyszives mondjatok nekem pár tehetséges szélsö hátvédet. Elöre is köszönöm.
Nem.csak távozott mert lejárt a szerződése.Perrero írta:most akkor eladtad vagy nemnorbert55 írta:Felhívom mindenki figyelmét h nekem a Barcába egy csomó mindenkinek nem valódi hosszúságú a szerződése.Én így vesztettem el ingyen Henrique-t.
Am eladtam Henry,Henrique,és Pintot.
Megvettem Aguerot,Ben Arfát és a B csapatból Pedrito,Sánchez,Assulin,Thiago
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=12922isti010 írta: linket tudsz adni honnan tudom leszedni?
nálam cazorla eddig nagyon [auto_cenzúra] vol,cácerest még nem próbáltamn.amúgy mindenkinek nagyon ajánlom planus-t,és nasri és marek sapara-t.nálam nagyon jól tolják.Perrero írta:Cacerest és Cazorlát megvettem Arsenalba..
man Cityt 6-0ra vertem, Caceres 2 gol, cazorla 6golpassz.. csak télen jöttek, de mind2en benne voltak az év csapatában
Egy Pár hsz-el ez előtt irtunk egy csomó irányítót...norbert55 írta:Nekem az alap kerethez megvettem Ben Arfát.Lenyomtam 1 szezont.Bajnokság+BL(és a BL döntőben a Real ellen nyertem)
Márquezt eladtam úgyis jön helyette Henrique.
Pinto is mehet mert itt Jorquera sokkal jobb.Abidal naon jó volt itt nálam (remélem a valóságban is így lesz).
Gudyt még nemtom.
De kellene egy támadó kp mert ott többszöris hiányposzt volt nálam a sérülések miatt.
Tudnátok mondani neveket?
linket tudsz adni honnan tudom leszedni?depth írta:Hleb és Keita megoldja a baloldalt. Keita különösen jó csere. Ezzel az új adatbázissal, első évben csak egy igazolás szükséges. Vagy a baloldalra valaki, és akkor Keita, Hleb bemegy középre. Vagy középre egy Lucho, Moutinho szintű játékos.
Ben arfa mien benne?még nem volt csapatomba.....norbert55 írta:Én a Barcával vok a football manager 08-ban.Tök jó ez a frissítő cucc.Ugyan az a keretem mint a valóságban+leigazoltam Ben Arfát 14 milkáért.Abidal itt nemrossz de szezon végén leigazolom Clichyt.
most kasper schmeichel a kapusom vagyis alapból a manchester citynél ő a kapus és nem teljesít a legjobban....Perrero írta:hugo lloris, fernando henrique, kasper schmeichel, david osp.na