Sztem nem volt az annyira óriási.Hibázott de igazából Aurelio iszonyat okos volt...nagyon szép gól volt.mindorokke_barca írta:Ahogy olvasom, az első gól Cech óriási hibájából született... megint...
Jaja, Benitezt sem! VIlag egyik legjobb edzője...mindorokke_barca írta:Erről beszéltem... A Poolt soha nem szabad leírni.
Azért az ukránok se gyengék otthon, én nem lennék biztos abban a kiütésbenszajko írta:Nem szidni a PSG-t, 2. kedvenc csapatomIdén az uefa kupába idegenbe jobb a PSG, mint otthol...ennyi!
Kiütjük az Ukránokat!
Főleg úgy, hogy nem titkoltan a bajnokság számukra a prioritás, és arra tartalékolnak...cps46 írta:OFF: Kicsit magadba nézhetnél. Az egyetlen hibás, aki miatt elment a mixed, az te vagy. Ha x-re fogadtál volna, nyertél volna. És én még csodálkozom néha, hogy a fociban minden a pénzről szól, mikor még szurkoló is az alapján ítél meg egy csapatot, hogy mennyi pénzt hozott neki.lluisllach89 írta:Hihetetlen. Mocskos PSG persze elvitte a mixemet, képtelenek gólt lőni a Kijevnek. Remélem ki is esnek Ukrajnában.![]()
(Sorry, hogy ide írtam, de nem tudok PÜ-t küldeni)
ON: Szerintem a PSG is szívesen megnyerte volna a meccset.
Nekem úgy rémlett,hogy a múltkor az M1-en a Barca-Bayern meccs végén mielőtt elbúcsúztak azt mondta a krapek hogy jövőhéten(azaz most), a megszokott szerda helyett kedden leadják élőben a visszavágót is!Ez hülyeség??Lehet hogy csak elvoltam kábulva a csodaszép játéktól és már halucináltam..VictorValdes19 írta:Ma:Barcaman14 írta:A mai és holnapi meccseket mi adja élőben vagy felvételről??Előre is köszi
TV6:
Élő - Chelsea-Liverpool
Felvételről - Bayern-Barcelona
Holnap:
M1: Élő - Porto-MU
TV6: Élő - Arsenal-Villarreal
OFF: Kicsit magadba nézhetnél. Az egyetlen hibás, aki miatt elment a mixed, az te vagy. Ha x-re fogadtál volna, nyertél volna. És én még csodálkozom néha, hogy a fociban minden a pénzről szól, mikor még szurkoló is az alapján ítél meg egy csapatot, hogy mennyi pénzt hozott neki.lluisllach89 írta:Hihetetlen. Mocskos PSG persze elvitte a mixemet, képtelenek gólt lőni a Kijevnek. Remélem ki is esnek Ukrajnában.
Ma:Barcaman14 írta:A mai és holnapi meccseket mi adja élőben vagy felvételről??Előre is köszi