2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne felejtsd el a chelsea ellen marquez nem jáccott és Xavi és van Bommel védekező középpályás.LG írta:A cselszki simán adna Decojért 30-40 milkát, már a Portobol 30ért akarták vinniMonnyuk mi viszonylag olcson hozzájutottunk, Quaresma+13 milka vhogy így...
De ha eladnánk mire lenne joHa Torres, Giuly, Ronaldinho, Etoo 1xerre a pályán van, akkor nagyon eros a támado alakzat, viszont a kozzéppályánkón átgázolnának. Emlékszel mi volt Londonban
Nah, a te Dream Teameddel nem 2ott rugtunk volna hanem 5ot, de nem 4et kaptunk volna hanem 10et!
Háát állítólag előleget fizettünk HenryértDeco01 írta:Henry nm lenne rossz ezt már Laporta is mondta!
De most vettük meg Ezquerrot akkor minek még egy szélsö ide???
Tudom h jó játékos söt sztem ebben a pillanatban még jobb játékos is mint Torres! Én személy szerint örülnék neki ha jönne hozzánk de nm látok rá reális esélyt (sajnos)
Ez naon vicces:DVito írta: Péntek a Robinson Cruso spanja volt
Egyszerűen nem kedvelem és ha jön Henry akor kit tesznek i a capatból???Eto'ot-t tuti nem Roniet se Giulyt se remélem akkor kit?xavi?bommel?Deco01 írta:1. Deco nm megy a chelseabe!
2. 30-40 milliot nm ér max.20-25!
3. Mi bajod Decoval???
Az egyik legjobb volt ebben a szezonban:
-számtalan gólpassz
-gólokat lött
-ha Ronnie [auto_cenzúra] napot fogott ki ö vette a kezébe az irányitást és húzott ki minket a sz*rból
Ha félisten Akkor Ronaldinho mi???A világegyetem ura?LG írta:DECO 1 félisten!
Maxival csak 1 meccsen alkottak nagyot, az is speciális eset volt(kiálítás). Es ugye Henkével is csak pár meccsen játszott 1utt, akkor is Henke általában a padrol ugrott be. A jobbszélen legyen vérbeli jobbszélso. Annyi erovel betehetnék Valdést strikkernekNóbi írta:nagy kár, h mindketten non-eusak...LG írta:Etoo jobb szélen..pffff...Etoo csatár és kész! Giuly meg 1 kituno szélso! Es mi az h minden pénzt megérOlyan játékos nincs! Ha meg majd ha 1x csatárt veszunk, akkor én Bojinov v. Martins mellett szavaznék!
és eto'o igenis tud játszani a jobb szélen!!! szerinted mikor larsonnal vagy a maxival együtt pályán volt, hol játszott
Mi van???Boixos írta:szerintem jöjjön inkább a Péntek.Theo írta:Kapust is keresünk Szerintem Robinson megfelelő De szerintetek ki kellene???
Deco jó játékos volt a Portóban igaz most is volt egy pár jó meccse de a Chelsea szerintem 30-40millió eurót kifizetne érte és annyiér már Henry+egy szuper védő a mienk.Különben amelyik a barca meccset tudok azt megnézemDeco01 írta:Ne szórakozzatok már itt azzal h kit adjunk el + h kit vegyünk! Már csak egy védö kell és kész a csapat!
Szerintem ha Decot ennyire lebecsülöd akkor Te nm láttál még egy Barca meccset sem!![]()
Csak nm reálosok vagytok???
Egyre viccesebbOrdog írta:Najó, adjuk el Eto'o-t és vegyük meg Pavont...ez már baba Theo?
GyengeOrdog írta:Adjuk el Ronaldinho-t is és vegyük meg belőle Portillot??? Na milyen ötlet Theo???