Sajna!
1etlen 1 csele sikerül...

Remélem a visszavágón megmutatja mit tud!

Bizony...a 2. félido macska-egér harc volt.Bodi írta:Azért ne feledjük,hogy az első gólban benne volt rendesen,és jó pá védőt lekötött,szóval egyátalán nem volt haszontalan a játéka.Persze nem játszott olyan jól,mint szokott,de azért szidni se lehet.
Örüljünk inkább annak,hogy nem volt jó formában,és még így is megvertük a "világ legjobb" csapatát!
Mi lesz ha Londonban ő is jól játszik majd????
Amúgy most bebizonyíthatjuk,hogy MI VAGYUNK A VILÁG LEGJOBBJAI!
Érdekes dolgokat írsz.... De az ember nem azt várja a világ egyik játékosától sem, hogy a 3 méterre lévő ellenfélhez passzol.... Ráadásul sorozatban.... Nem azt várom, hogy cselezze szét magát, és így elveszti a labdát.... Játszon kevésbé látványosan, de eredményesen!!! Ne az ellenfél támadjon a sokszor feleslegesen elvesztett labdák miatt.... Ha meg nem megy neki, akkor szakadjon meg a pályán (,mint Rivaldo) , vagy kérjen cserét....Silvanus írta:Néha már azt gondolom, hogy MI, Barca drukkerek (szerte a világon) túl kritikusan nézzük Ronaldinho játékát! Egy ilyen zsenit persze máshogy kell nézni, és kritizálni, mint másokat, de azért van egy határ!
Szerintem ő nála már egy kicsit átlépjük ezt a bizonyos határt, és már tényleg nem tudjuk elfogadni, hogy nincs minden megmozdulásából egy gól, vagy legalább egy gólhelyzet!?... EZ ÍGY AZÉRT NEM FAIR vele szemben!!!
Ha jól megnézitek, akkor ő sem veszít el sokkal több labdát, nem passzol rosszabbul, és nem sétál többet a pályán, mint Deco, Eto'o, vagy Xavi akár, egész egyszerűen csak arról van szó (amit bizony magamon is megfigyeltem, és ez már-már beteges!!!), hogy mikor hozzá kerül a labda, és elindul előre, MÁR AKKOR FELPATTANOK A FOTELBŐL, ÉS ÚGY VÁROM, HOGY ÉPP MI FOG TÖRTÉNNI!?... Na ez gáz.... Ő is csak ember, focizik, megy, harcol, passzol, lő...... próbáljuk meg néha elfogadni, hogy Ő IS CSAK EGY FOGASKERÉK A SZERKEZETBEN (de hangsúlyozom, ez csak néha van így!!!), és NEM mindig CSAK Ő MAGA A GÉPEZET!!!
Nos ennyi, gondoltam ennyi azért jár neki, és ha belegondoltok, akkor van ebben igazság!
És egyébként is Ronaldinho játéka akár rossz, akár jó - általában az ellenfél védőinek szemeit, nyakát, lábait... így is mindig ki kell csomózni a meccs után!!!![]()
Ahhoz képest h régebben szidtad, ez igen csak figyelemre mélto nyilatkozat.boggabor írta:Tegnap a leggyengebb volt, de nem szamit legalabb kuzd es jo formaban van es nem lehet mindig topon majd jo lesz vasarnap nyertunk es az a fontos
1általán nem túlzás...LG írta:2ségen kívul nem a legjobb formáját mutatta, de azért az tuzás ami a cikkbe van, h semmit nem csinált. 1x-2x azért betort a 16osra, és volt 1 11es gyanus szituja is.
Ennyit Te is meg én is tudnék, sajnos...Zsoma írta:Lehet belevették a szerződésébe...Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, Xavinak is meg kéne adni az esélyt, ennyit ő is tudna valszeg.
2ségen kívul nem a legjobb formáját mutatta, de azért az tuzás ami a cikkbe van, h semmit nem csinált. 1x-2x azért betort a 16osra, és volt 1 11es gyanus szituja is.Charlie írta:Mégsem varázsolt ahogy szerettem volna!
C.
Marquez sztem is elvállalhatná, na meg persze Gio is lőhetné! Jah és Albertini-t nem akarom a kezdőbe látni, Gerardot a csapatba!Zsolti írta:Marquez egyszer odaállt és láss csodát varázslatos gólt vert a Getafe ellen,ha jól emléxem.Úgyhogy én rá tenném a voksomat vagy Xavira.
Lehet belevették a szerződésébe...Enrique írta:Csak Ronnie rúgja a szabadot.. Tök feleslegesen. De legalább nem kell izgulnunk hogy gyakran fogunk szabadból gólt lőni.Zsoma írta:Egyébként nem tudom ki vette még észre, de Ronnie és a többiek is elfelejtettek szabadot lőni (a szögletről már nem is beszélek). Régen ha Rivaldo odaállt a labdához tudtam, hogy 3 kisérletből legalább 1 gól lesz, de Ronnie és a többiek (Xavi, Deco...) mintha idén be lennének oltva szabigól ellen...
Csak Ronnie rúgja a szabadot.. Tök feleslegesen. De legalább nem kell izgulnunk hogy gyakran fogunk szabadból gólt lőni.Zsoma írta:Egyébként nem tudom ki vette még észre, de Ronnie és a többiek is elfelejtettek szabadot lőni (a szögletről már nem is beszélek). Régen ha Rivaldo odaállt a labdához tudtam, hogy 3 kisérletből legalább 1 gól lesz, de Ronnie és a többiek (Xavi, Deco...) mintha idén be lennének oltva szabigól ellen...
Ronnie már nagyon rég rúgott jőt....Zsoma írta:Egyébként nem tudom ki vette még észre, de Ronnie és a többiek is elfelejtettek szabadot lőni (a szögletről már nem is beszélek). Régen ha Rivaldo odaállt a labdához tudtam, hogy 3 kisérletből legalább 1 gól lesz, de Ronnie és a többiek (Xavi, Deco...) mintha idén be lennének oltva szabigól ellen...
Tökéletesen jól látod. Ahelyett, hogy egy egyeneset rúgna a labdába azt lesi mostanában folyton, hogy minél virgásabban oldhassa meg. Be kell látnia, hogy vannak olyan meccsek, ahol nem a látvány számít.Zsolti írta:Alázatosabban,sokkal,de sokkal alázatosabban kell játszania!!!nagyon lassította a játékot is...gyorsabbanak kell lennie és pontosabbnak.