Néha már azt gondolom, hogy MI, Barca drukkerek (szerte a világon) túl kritikusan nézzük Ronaldinho játékát! Egy ilyen zsenit persze máshogy kell nézni, és kritizálni, mint másokat, de azért van egy határ!
Szerintem ő nála már egy kicsit átlépjük ezt a bizonyos határt, és már tényleg nem tudjuk elfogadni, hogy nincs minden megmozdulásából egy gól, vagy legalább egy gólhelyzet!?... EZ ÍGY AZÉRT NEM FAIR vele szemben!!!
Ha jól megnézitek, akkor ő sem veszít el sokkal több labdát, nem passzol rosszabbul, és nem sétál többet a pályán, mint Deco, Eto'o, vagy Xavi akár, egész egyszerűen csak arról van szó (amit bizony magamon is megfigyeltem, és ez már-már beteges!!!

), hogy mikor hozzá kerül a labda, és elindul előre, MÁR AKKOR FELPATTANOK A FOTELBŐL, ÉS ÚGY VÁROM, HOGY ÉPP MI FOG TÖRTÉNNI!?... Na ez gáz.... Ő is csak ember, focizik, megy, harcol, passzol, lő...... próbáljuk meg néha elfogadni, hogy Ő IS CSAK EGY FOGASKERÉK A SZERKEZETBEN (de hangsúlyozom, ez csak néha van így!!!), és NEM mindig CSAK Ő MAGA A GÉPEZET!!!
Nos ennyi, gondoltam ennyi azért jár neki, és ha belegondoltok, akkor van ebben igazság!
És egyébként is Ronaldinho játéka akár rossz, akár jó - általában az ellenfél védőinek szemeit, nyakát, lábait... így is mindig ki kell csomózni a meccs után!!!