noname írta:Nem ő fektet be. Az ügynökök rendeznek mindent.
A focisták átlag alatti intelligenciájú emberek. Mégis hogy a fenébe kéne ő jó befektető legyen. Azt se felejtsd el h az átlag focista kb 15 évig keres, majd élete végéig sokszor abból kell megéljen. Muszáj befektetni. Szükség van sajnos az ügynökökre. Az, hogy az összes Dél-Amerikai korrupt, az nem a játékosok hibája. Ha valaki az ügynököd 10 éve, gyerekkorodtól, nem fogod csak úgy lecserélni.
Az átlag alatti intelligenciánál még el is fogadom, bár én őt eddig nem a legbutább embernek tartottam. Lángész sosem volt a szememben, de a piszkos húzásaitól eltekintve az átlaghoz soroltam. Attól, hogy valaki nem számmisztikai művész vagy Rockefeller, attól még meglehetne a józan esze. Nem kell egy zseninek lenni, hogy felmérd, nem kéne sunnyogni ilyen csipsz.rokon, mert rámehet a karriered. Én ekkora vagyonnál sosem csalnék adót, minek? Ilyen potom pénzeket ahhoz képest, amit ő keres, ilyen szinten, mi a francért érné meg? Most mit számít még egy millió, amikor egy évben csorog be 10-11? Eurómilliókról van szó, olyan eszméletlen vagyonról, aminek mennyiségét kevesen bírnák felmérni, vagy felfogni ép ésszel. És akkor ennyi, csak egy évben.
Még ha arról lenne szó, hogy az ügynöke cseszett el mindent, de nem, kifejezetten Mascherano ismerte be, hogy elcsalt ennyit és ennyit. Tovább mélyíti a szép imázsát a klubnak, aminek nem tudom hogy valami értékelhetője van-e egyáltalán azóta, hogy holmi brand lettünk egy arab tőkén ücsörögve. Hogy megyek a Sparban és minden gyerektermék, akármi Frozen/Hello Kitty és a Barca. A Barca címer egy kirakat cikk lett, elvesztette a lelkét. Én nem ezért kezdtem el támogatni a csapatot, de ez meg megint egy másik történet, mint ahogy Messi és Neymar és a többi kapcsolódó szép sorminta...
Elcseszte, akárki is legyen a menedzsere, befektetője, anyjakínja, ő tehet róla. De akármit is csinál, ne a csapat viselje a sarat. Mert jobban kellenek most a középpályások, mint az elmúlt években bármikor. 15 év alatt keres annyit, amiből ~3-4 generáció megélne. Nevetséges ez az érv, amit írtál. Mások napi 1000 Ft-ból élnek, nehogy már sajnáljam szegényt, mert egy ostoba, felelőtlen ember.
Ja és amúgy, ha mondjuk nekem a bátyám intézné az ügyeimet, átverne és hülyének nézne, úgy rúgnám ki, mint a macskát egészségügyi kiskörútra és vigyék el őt a rendőrök. Ne az én életemet és munkámat tegye tönkre.