Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legalább ennek hadd örüljenekmrmonster írta:Na most ezt írja a madridista.hu a marca.es alapján:
"A cserepadon több fiatal játékos is helyet foglalt, sőt Balboa és Soldado a mérkőzés második félidejében szóhoz is jutott, s ez előbbi labdarúgó kifejezetten jó teljesítményt nyújtott."
Nem a srácot akarom fikázni, de 3-nál többször nem nagyon ért labdába. Elfogultság...
Na most ezt írja a madridista.hu a marca.es alapján:Ordog írta:Egyébként akkorát röhögtem azon, amikor tegnap Luxembergo (sztem már asse tudja mit csinál) behozta (Rocky) BALBOA-t:DDDDD jajjj istenem:)))
Ez így van!!!! Mindnekinek jobb lenne, ha ez lenne a felállás... Remélem Frenki is észreveszi a frankót!!!!Mental_Theo írta:Én örültem volna a ha Messit kezdőként láttam volna.Kezdőként jó,Giuly meg gyors,és a meccs végefelé ha beállna csereként a gyorsaságát tudná kamatoztatni a fáradt védők ellen,mint tette azt az Osasuna ellen is!
tudod mit, akkor siránkozzál bátran helyettünk is. mi addig jókat röhögünk. rajtatok.Én inkább siránkoznék a helyedben,hogy csak így vagytok képesek nyerni.