Bla-bla..te sem hiszed el,amiket írkálsz..Mascerano azóta pofázott,amióta először besárgult..meg is érdemelte..minek ment oda okoskodni..semmi köze nem volt az egész szituhoz..megérdemelte..utána meg a melegfiút is ki lehetett volna küldeni szó nélkül,szóval én a helyedben inkább hallgatnék.robertfcb írta:A Liverpool 10 emberrel játszott 1 félidőn keresztül, Mascerano t meg azért állította ki a bíró, mert hozzá mert szólni. Szadabrúgás jött a Poolnak, és a bíró sárgát adott Torresnek, ezt kérte számon a bírón és 2. sárgával kiküldte.Saviola írta:Ennyit a liverpoolról..![]()
3-0![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!
A MU csak bundával tud megnyerni egy rangadót....
A Liverpool 10 emberrel játszott 1 félidőn keresztül, Mascerano t meg azért állította ki a bíró, mert hozzá mert szólni. Szadabrúgás jött a Poolnak, és a bíró sárgát adott Torresnek, ezt kérte számon a bírón és 2. sárgával kiküldte.Saviola írta:Ennyit a liverpoolról..![]()
3-0![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!
Hát én csak azért írtam mert már egy párszor szó volt róla hogy Madridba megy sőt tavaly nyáron is elég nagy sansza volt a Realnak hogy megszerezze végül nemtörtént meg.Benga írta:Nem azért, de miért hagyná ott a világ ( de fáj leírni...) tán legjobb csapatát egy harmatgyenge Spanyol bajnokság kedvéért?
Nem azért, de miért hagyná ott a világ ( de fáj leírni...) tán legjobb csapatát egy harmatgyenge Spanyol bajnokság kedvéért?fir3bird írta:Manchesteré a bajnoki cím azt hiszem kijelenthetjük.Az Arsenal elbukta az előnyét, a Chelsea meg nemfogja megelőznia vörös ördögöket![]()
C.Roni ahoz képest hogy inkább középpályás mint csatár idén nagyon jól nyomja!De én speciel nem szeretném hogy a Realba jöjjön.Azt hiszem itt jobb helye van.
Vak vagy ?djtrack írta:nem volt ez nagy reklamálás h sárgát érjen.bíró megfúja a hazai páláyt rendesen!
Írtam lejjebb, hogy butaság volt, de a bírók általába mérlegelnek és nem minden reklamálásért adnak sárga lapot ráadásul szerintem nem mondott oda semmi olyat mer eléggé meglepődött amikor felmutatta neki a pirosat.Aprieto írta:Szerintem vannak nála sokkalta jobbak is azon a poszton.
Egyébként meg reklamálásért jár a sárga. Ja hogy az a második? Gondolkozni kellett volna, a bíró meg nem mérlegelésre való, hanem döntéseket hozni.
Úgyhogy nem értem a kérdésedre, mi az hogy illik-e adni?