Premiership / The FA Cup
-
- Director del Fútbol
Utoljára talán Larsson esetében láttam hasonlóan durva törést. Kegyetlen. És a srác 21 éves, előtte még 14 év, majd küzdhet egy évet, hogy újra pályára léphessen, bukta az EB-t, stb. Ehhez képest ahogy ma nyilatkozott az brutálisan egészséges. Respect! És jobbulást Eduardo!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mi ez a 3 meccs? Valami vicc, vagy lemaradt egy nulla a végéről?
Az mindenesetre jó hír, hogy Eduardo igazi sportember módjára állt hozzá a sérüléséhez, óriási lelkierőről tett bizonyságot.
Az mindenesetre jó hír, hogy Eduardo igazi sportember módjára állt hozzá a sérüléséhez, óriási lelkierőről tett bizonyságot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na neeee
Ez nem igaz, ha tényleg három meccset kapott akkor az egész döntő bíróság (vagy mit tudom én mi) elmehet a bánatba! Majdnem ketté töri egy ígértes játékos karrierjét, KIRÜHÖGI és három meccs......
ÁÁÁ ez nem igaz, én az ilyet örökre eltiltanám a focipályától, én is focizok, és volt nem is egy olyan eset, hoy bunyó volt a meccs végén, meg, hogy közbe hátulról odacsúsztak, nekem is olt hogy három hétig alig bírtam a lábamra állni, meg vagy 6 hétig lila volt a lábam, de eszembe se jutott, hogy így toroljam meg, inkább azon voltam, hogy még jobban idegesísem egy kötővel vagy egy bokapasszal, vagy akármivel! Na de ez.....
Tipikus favágó angol, és ilyenekből lesznek az angol focisták ( vannak kivételek) ennyit róluk!

Ez nem igaz, ha tényleg három meccset kapott akkor az egész döntő bíróság (vagy mit tudom én mi) elmehet a bánatba! Majdnem ketté töri egy ígértes játékos karrierjét, KIRÜHÖGI és három meccs......
ÁÁÁ ez nem igaz, én az ilyet örökre eltiltanám a focipályától, én is focizok, és volt nem is egy olyan eset, hoy bunyó volt a meccs végén, meg, hogy közbe hátulról odacsúsztak, nekem is olt hogy három hétig alig bírtam a lábamra állni, meg vagy 6 hétig lila volt a lábam, de eszembe se jutott, hogy így toroljam meg, inkább azon voltam, hogy még jobban idegesísem egy kötővel vagy egy bokapasszal, vagy akármivel! Na de ez.....
Tipikus favágó angol, és ilyenekből lesznek az angol focisták ( vannak kivételek) ennyit róluk!
..................................
-
- aka Game90
Az orvosoknak hatalmas respect.Varga Tamás írta:"Egy ilyen sérülésnél könnyen elveszítheted a lábfejed. Ha a lábfej így leválik, durván sérülnek a véredények, ami nagyon-nagyon komoly. Eduardót az amputálástól csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A lábat azonnal vissza kell helyezni, majd sürgősségi műtétre van szükség."
Asszem Cissé lábát is csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.
Taylor 3 meccses eltiltást kapott állítólag.
FA is...

Birmingham City FC
Martin Taylor
Suspended from all football until the Club have completed 3 first team matches for a Sending Off in a match played on 23/02/2008.
Eduardo legközelebb (ha minden jól alakul) 9 hónap múlva játszhat. Flamini meg azt nyilatkozta, hogy mostmár megnyerik a bajnokságot Eduardoért.
http://nst.blog.hu/2008/02/25/eduardo_serules
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Teljesen értelmetlen azért elitélni valakit, mert a szurkolóik múltja nem patyolat. Egyébként jogos Boixos hozzáfűzése, már nem azok az idők vannak, s mivel nem hiszem hogy te jársz Londonban meccsekre, zért azt kétlem, hogy teljes mértékben képben lennél efelől. Persze vannak hírek, amik vagy igazak, vagy csak részben, vagy pletyka szinten terjednek, s mindenki másképp adja tovább.Boixos írta:kár, h ezen még fenn kell akadni.Rivaldo11 írta:Ramos miatt grat a Tottenhamnek...amúgy nem csípem őket, lévén nem igazán szimpatizálok azzal a körrel, ahonnan a csapat szurkolói kikerülnek...
egyébként igazából nem is a spurs környékén szurkolnak ezek a "körök", az arsenalnál sokkal többen vannak.
Nekem a Tottenham az elmúlt években igazán szimpatikus, főleg R. Keane és Berbatov miatt. Klasszis támadók, tökéletesen beleillenek az angol futballra.
Ahogy J. Ramos is mondta: Nem tudom megmondani, miért maradunkel magunktól a bajnokságban, s miért szerepel, s szerepelt a kupamegmérettetéseken olyan eredméynesen. Gratula neki!
Másrészt nagyon sajnálom Eduardo-t, ilyen az élet, mindenjót neki!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tamás és a többiek? Azt a cikket olvastátok-e? Amiben Eduardo is aztmondja, hogy biztosan nem volt szándékos, ez benne van a fociban?Varga Tamás írta:Jobbulást Eduardónak!
Az index.hu-n van egy riport róla, amelyben egy angol sebész ekképp nyilatkozik:
"Egy ilyen sérülésnél könnyen elveszítheted a lábfejed. Ha a lábfej így leválik, durván sérülnek a véredények, ami nagyon-nagyon komoly. Eduardót az amputálástól csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A lábat azonnal vissza kell helyezni, majd sürgősségi műtétre van szükség."
Fájdalmas, szívszorító, és együttérzésre sarkalló. Szorítunk Neked, Veled leszünk, várunk Téged! Isten szeretete adjon erőt a felépüléshez, és türelmet a teljes gyógyuláshoz!

-
- Llegenda del Barça
kár, h ezen még fenn kell akadni.Rivaldo11 írta:Ramos miatt grat a Tottenhamnek...amúgy nem csípem őket, lévén nem igazán szimpatizálok azzal a körrel, ahonnan a csapat szurkolói kikerülnek...
egyébként igazából nem is a spurs környékén szurkolnak ezek a "körök", az arsenalnál sokkal többen vannak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Amikor megnéztem a felvételeket,egy 20 perces sokkot kaptam!Eszméletlen,hogy lehetenek ilyen favágók a futballban!Ez a gyerek mindent megnyert volna egészségesen,hát ,most ha még fel is épül,kétlem,hogy olyan nagy karriert fut majd be!De ez cvsak rajta és Istenen múlik!Az ilyen Taylor félét meg elküldeném a Skandináv-hegységbe fát vágni,azt megtduná,mi az a fájdalom!Ezek az angol védők,az intelligensebbje nagyon ritka...
.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Jobbulást Eduardónak!
Az index.hu-n van egy riport róla, amelyben egy angol sebész ekképp nyilatkozik:
"Egy ilyen sérülésnél könnyen elveszítheted a lábfejed. Ha a lábfej így leválik, durván sérülnek a véredények, ami nagyon-nagyon komoly. Eduardót az amputálástól csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A lábat azonnal vissza kell helyezni, majd sürgősségi műtétre van szükség."
Fájdalmas, szívszorító, és együttérzésre sarkalló. Szorítunk Neked, Veled leszünk, várunk Téged! Isten szeretete adjon erőt a felépüléshez, és türelmet a teljes gyógyuláshoz!

Igazából én még mindíg Eduardon vagyok kiakadva én személyszerint eltiltanám taylort a picsbe.........Tuti volt benne szándék h amegnézitek a fejét a belépő után akkor láthatjátok h mosolyog.........Na én őt eltiltanám mindenféle bajnokságból ilyen favágohentesbarom nem való pályára
Meg mellesleg nagyon nagy megbánást mutatott........ha nagyon sajnálná a dolgot akkor úgy is bocsánatot kért volna Edutól és akkor vszínűleg megemlítette volna a nyilatkozatában azt is........
egyszóval taylor egy paraszt el kéne tiltani világéletre és akkor ő is megérezhetné azt amit Edu érez......lehet h nem fog többé játszani igaz h azt nyilatkozta h szeretne més minden erejével benne lesz de ezt én nagyon kétlem......Ez az én véleményem
Meg mellesleg nagyon nagy megbánást mutatott........ha nagyon sajnálná a dolgot akkor úgy is bocsánatot kért volna Edutól és akkor vszínűleg megemlítette volna a nyilatkozatában azt is........
egyszóval taylor egy paraszt el kéne tiltani világéletre és akkor ő is megérezhetné azt amit Edu érez......lehet h nem fog többé játszani igaz h azt nyilatkozta h szeretne més minden erejével benne lesz de ezt én nagyon kétlem......Ez az én véleményem
Visca el Barca!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
komolyan kérdem, honnan kerülnek ki a szurkolói?Rivaldo11 írta:Ramos miatt grat a Tottenhamnek...amúgy nem csípem őket, lévén nem igazán szimpatizálok azzal a körrel, ahonnan a csapat szurkolói kikerülnek...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
Eduardo nyilatkozata:http://www.nemzetisport.hu/Hozzaszolas_ ... &id=170767
A hozzászólásokat érdemes alatta elolvasni, megint virágzik a kultúra, az IQ, és a szinvonal
A hozzászólásokat érdemes alatta elolvasni, megint virágzik a kultúra, az IQ, és a szinvonal

-
- Entrenador del Barça
Végre nyertek a srácok! Ginola óta szurkolok nekik! Szép volt fiúk!
Hihetetlen ez a spanyol fickó! Megjelenik, és nyer egy kupát!
Hihetetlen ez a spanyol fickó! Megjelenik, és nyer egy kupát!

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Llegenda del Barça
nagyonnagy GRAT. a Spursnek!!!!
ennyit számít, h milyen edző dolgozik egy brigádnál! szegény jol hiába volt egy szimpatikus ember, vele az életben nem nyert volna semmit sem a spurs, ramos viszont nagyon tud győzni!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!
ennyit számít, h milyen edző dolgozik egy brigádnál! szegény jol hiába volt egy szimpatikus ember, vele az életben nem nyert volna semmit sem a spurs, ramos viszont nagyon tud győzni!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
GRT A SPURSNEK,és a fanjainak
Teljesen megérdemelték! Chelsea csak akkor akart támadni amikor már vezetett a Spurs,ilyen hozzáállással kapjanak csak ki.
Meg amúgy is szimpatikus egy csapat a Spurs!

Teljesen megérdemelték! Chelsea csak akkor akart támadni amikor már vezetett a Spurs,ilyen hozzáállással kapjanak csak ki.
Meg amúgy is szimpatikus egy csapat a Spurs!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
éss
Hatalmas gratula a Spurs-nek!

Hatalmas gratula a Spurs-nek!

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Höhö... Ennyit a cselszkiről:DD
Amúgy megnéztem volna a balhét, ha Kalou kapufája bement volna itt a végén:DDD
Grat a Tottenham-nek!
Amúgy megnéztem volna a balhét, ha Kalou kapufája bement volna itt a végén:DDD
Grat a Tottenham-nek!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2008.02.24. 18:37:54-kor.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉLLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN!!!!!!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog: