Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

lehet, hogy pont ezért nem játszott?? legalább egy cselt vagy egy megindulást bemutathatna, ez egy húsz éves gyerektől azért már elvárható lenne...helyette visszapassz kiszaladás a pályáról és seggembe zabszem..hogy akar így kezdő lenni?? nem ilyen meccsen kéne bizonyítani??FtcSikiHun írta:Ede72 írta: a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!
csak egyet, több nem is kell
Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál
Szerintem nem az edzésekkel van a gond. Biztos vagyok benne, hogy ezen a téren semmi nem változott tavaly óta. Szerintem Dani Alves pár nappal ezelőtti nyilatkozatában fogalmazta meg a legjobban a probléma okát. Mégpedig: nem elég élesek a meccseken, nem tudnak kellően felpörögni, és ez most is látszik. Rutinból lehozzák a meccseket, de nincs meg az a lelki plusz, ami pl a párharcok megnyeréséhez kell és ami tavaly nagyszerűen működött. Most is sorban veszítjük a párharcokat, kicsit ugyanazt a mezőnyjátékot látom, mint a 2006-07-es szezonban. A képességek megvoltak, nem voltunk alapvetően rosszak, de valami plusz lelkesedés, pörgés hiányzott.Rinku írta:"Megtalálják a helyes vágányt?" - szerintem a buszmegállóig nem találnak el! Kérem vissza az elfogyasztott áram értékét!...
Úgy lemennék egy edzésre, de megnézném mit csinálnak...
Rijkaard éra utolsó éve...FtcSikiHun írta: Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál
Én azért túl deffenzív Valenciát nem látok. Nem igazán gólratörekvő Barcelonát inkább.DaNiAlVeS8 írta: Meg amugyis elég deffenzív ez a Valencia..idegesítő
Ede72 írta: a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!
csak egyet, több nem is kell
Ez marhaság. Már bocs. Tudod, szerintem én is elönzőznék 1-1 helyzetet, ha a 40-50 perc passzolgatás semmi eredményt nem hoz. Mellesleg, szerintem jórészt Messinek köszönhetjük, hogy a Real még nem előzött meg minket pontszámban.currahee írta:az az érzésem már az idény eleje óta h Messit leginkább már csak a gólszerzés teszi boldoggá és mintha vmi gólkirályi cím v aranycipő után loholna mert annyira önző lett h már fáj!!
néha nem ártana passzolni amikor ténylegesen jobban jöhetnénk ki belőle...
a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!FtcSikiHun írta:Ede72 írta:ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
remélem nyáron végre megszabadulunk tőle...csak alibi passzok semmi más...
nem egy meccs alapján kell ítélni, főleg nem egy olyan meccs alapján, ahol mindenki [auto_cenzúra]...pont ő csinálna a "nagy" rutinjával valamit?
Ede72 írta:ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
remélem nyáron végre megszabadulunk tőle...csak alibi passzok semmi más...
Hát én mondom! Valamikor csak összeszedik már magukat!!!Rinku írta:Ki mondta ezt neked?barcaxavi írta:Azt mondják, hogy a 2. félidőre már az igazi Barca jön ki...
Reméljük tényleg!Másfél hónapja ezt hallom, mégis azt látom, hogy a nagyanyám is le tudná nyomni az egész csatársorunkat!
...
Ki mondta ezt neked?barcaxavi írta:Azt mondják, hogy a 2. félidőre már az igazi Barca jön ki...
Reméljük tényleg!