Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.02. 08:42:52

ez a tegnapi meccs rohadt nagy csalódás volt nekem. igaz, utálom a franciák csapatát, de mindenképpen el kell ismerni, h a braziloknak közük nem volt a meccshez. hiába erőlködtek az utolsó 10 percben, akkor már vége volt a a dalnak. nagyon [auto_cenzúra] taktikát választott parreira, nem tudom, miért kell neki a végletekig ragaszkodnia ronaldóhoz? nem b....gatni akarom, de lehozhatta volna, sztem sokkal többet tudott volna hozzátenni a bugihoz pl fred, aki rendszeresen keresztbe [auto_cenzúra] a francia bajnokságban a hátvédeket. meg cafúnak sem kellett volna kijönnie a 2. félidőre, robinho pedig kezdhette volna előbb a bugit... áhhh,
mostmár mindegy, ez van.
zidane-nal kapcsolatban csak azért szurkolok, h ne hagyja abba, kellenek az ilyen kerékkötők a madridba (raullal párban). ez a csávó lelazsálta az egész évet, volt kb 2 jó meccse a szezonban, persze, h van hova felszívnia magát egy vb-n, a bajnokságban ismét a régi lenne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.07.02. 08:38:30

Az a baj, h Ronaldinho, Adriano, Káká, Ronadlo meg főleg nem azok a j8tékosok akik hátramennek labdát szerezni, nem küzdenek, mert nekik nem ez a dolguk. Igaz h zsenik, de 4 ilyen játékos már sok 1 csapatba. Az is baj, h a Dagit meg Ronaldinhot nem cserélte le Pareira, pedig mind2 hatalmas 0 volt.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.07.02. 08:10:13

Kralo írta:... és azok az emberek, akik csak ezt a vb-t nézik szal ilyen bl-t meg spanyol bajnokságot nem, ők vajon mit gondolnak erről?
Azok az emberek, akik csak a vb-t meg a bl-döntőt nézik, azoknak ez is tökéletesen megfelel. És lehetne akármilyen szép is a játék ezen a vb-n, (mint Svájcban: 5,64es gólátlag) akkor sem hiszem, h rákapcsolnának a spanyol meccsekre. Tele vagyunk egy csomó tipikus "divatfocinézővel", akik épphogy tudják a játékosok neveit, vagy még azt sem... Megnénzek az évben három meccset és azt hszik azzal eleget is tettek közszolgálati kötelességeiknek, h tudjanak holnap miről beszélni a munkahelyükö, mintha ők olyan nagy szakértők lennének. Bocs a kirohanásért, akinek nem inge, ne vegye magára!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
cps46
Entrenador del Barça

2006.07.02. 01:59:40

Ennek a vb-nek a győztese egyértelműen Léderer. Senki mást nem tudnék mondani, aki ilyen szinten ráélvezne ezekre a [auto_cenzúra] meccsekre. Én marhára sajnáltam Kamerunt, amiért épphogy lemaradtak, de legalább nem égethették le magukat, mert amúgy a nagycsapatok marhára szégyellhetik magukat. Az eb-n a görögök elég undorító játékkal nyertek, de ott leglább voltak csapatok (pl. csehek), akik élvezetes focit játszottak. Most viszont az összes kapitány hülyére taktikázza magát. Pekermannt már kiveséztük, de Perreirának is hogy lehet annyi esze, hogy a világ legjobb játékosának játékát teljesen ellehetetleníti. És nem hiszem, hogy változni fog a helyzet. Szerintem az uccsó meccseken, majd jönnek a 11-esek, esetleg 1-2 szögletgóllal eldöntik a meccseket. Talán a bronzmeccsen még történhet valami, mert ott nincs akkora tét, és lehet, hogy be merik vállalni a szabad játékot.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Kralo
Entrenador del Barça

2006.07.02. 00:20:05

Ezen a vb-n nagyon kijön, hogy mennyit változott a foci. Milyen taktikus, lapos, uncsi lett az egész. Hm és azok az emberek, akik csak ezt a vb-t nézik szal ilyen bl-t meg spanyol bajnokságot nem, ők vajon mit gondolnak erről? Ezekután nem lesz csoda, hogy nem ülnek le megnézni egy bajnoki meccset. Nagyon rossz irányba haladunk sajnos. Persze lehet kifogásokat találni: fáradtak a játékosok, meleg van, nagy a nyomás.
Hol vannak már azok a meccsek amikor 1 góllal vezetett az egyik csapat akkor a végén mindent megpróbált a másik és még kapus is előrement fejelni. :roll: Sehol. Taktika orrba - szájba, semmi kockázat (!!!) csak találunk egy gólt vhol. :evil:
Igen továbbra se vagyok elégedett a vb-vel. Maradt 4 meccs, hogy változzon a véleményem. Remélem nem az lesz mint eddig túlnyomó részt, hogy alvás közeli állapotba kerülök vagy kapcsolgatom a tv-t. :twisted:
Mardel
Jugador d'estrella

2006.07.02. 00:12:11

Csővan!
Na én is osztom picit az észt! :) Mint már leírták itt sokan,az én általam is "************k" nevezett gárda :)(elnézést tőletek francia drukkerek :) ) teljesen megérdemelten jutott túl,egy motiválatlan,talán fáradt brazil válogatotton!Nem tudom miért...tudom őket nagyon könnyű hibáztatni így utólag,de most is a szövetségi kapitány kezét érzem a dologban(ha nem is annyira, mint a Pekerman ügyben!Na mind1..ez már meg lett beszélve!!Amúgy úgy gondolom,hogy ha Emerson,vagy szegény Edmilson ott lehetett volna a középpályán,egészen másként alakult volna.Ze Roberto gyengécskén muzsikált!Dehát a VB számomra már tegnap végetért,és ha meg is nézem a meccseket(ami azért valószínű),akkor is sokakkal ellentétben nem tudok Portugáliának szurkolni(ezért kicsit szégyenkezek is Deco miatt),mert amíg "ŐŐ" a "szépfiú" ottvan hányni kezdek a TV előtt,ezért talán a németek lesznek a favoritjaim,akik ha nem verték volna ki Argentínát még szimpatikusak is lennének! :cry:
üdv mindenkinek..."nemsokára" bajnoki..ez éltet... :) ..ott már egyetértés van: Sempre Barca :wink:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
zozinho
Barça B

2006.07.02. 00:03:29

huhh...Bocsi,jol hülyén idéztem az elöbb...sa.jnálom :oops:
zozinho
Barça B

2006.07.02. 00:01:41

lionelmessi19 írta:
zozinho írta:Hát eddig nem irogattam be itt a
nos, máskor is oszd ezeket a gondolatokat meg velünk.
asszem én tudom, h mi az oka a brazilok vereségének, és ezt már leírtam, ha egy kicsit visszaolvasol.
a másik hogy a franciák azért jól játszottak, ha Henry nem is, de Zidan nagyont alkotott, Viera, Ribbery, és még néhányan nagyon jók voltak.

és örülök, h ilyet is lehet olvasni, hogy mégiscsak első a barca, és nem csak mindenki sír a brazilok miatt, mert sajna most nem játszottak jól.
egyébként asszem a szép játékot pedig nem a válogatottaktól, hanem a klubboktól kell várni. mert a válogatottak nincsenek összeszokva, hiába játszik együtt Ronnie, és mondjuk Kaka, vagy Zidane és Henry, vagy éppen C.Ronaldo és Deco.

Igen,olvastam az elözö hozzászolásaidat és értem h mire gondolsz.Tudom,a franciák tleg jobban játszottak de ez nagyon relativ sztem.Mert ha belegondolsz akkor igazán nagy helyzetük a gólon kivül nem volt(ugy ahogy egyáltalán senkinek a meccsen...) és annyiban játszottak jobban h sokkal agilisabbak voltak és ugy gondolom,legalábbis nekem ugy látszott h tudják h mit akarnak,határozottabbak voltak.de azért az h viszonylagos mezönyfölényben játszottak és rengeteget volt náluk a labda(és sztem ez volt a kulcs,ezzel nyerték meg a meccset,h ök tartották a labdát),.nem játszottak olyan hu de [auto_cenzúra].de a brazilokhoz képest mindenképpen jol ezt nem vitatom.én csak azt tartom elkeseritőnek h ilyen taktiával tovább lehet jutni.én erre gondoltam az elöbb.
valdo88
Jugador del Barça

2006.07.01. 23:54:55

hát srácok,én baromi csalódott vagyok a brazilok produkciójától,Ronnie meg szerintem fejben nyári vakáción volt vagy nemtom,de hogy nem volt sok kedve focizni,az biztos.de a barcában úgy is jól nyomja,és ez a fontos!
Marci
Capitá del Barça

2006.07.01. 23:47:57

lionelmessi19 írta:Én nagyon bízom abban, hogy Ronaldinho még alkotni fog kétezerhatban, és megkapja az aranylabdát. nem hiszem hogy a nyakába varják a vereséget és a kiesést.
Valamint Marcinak üzenem, h a Barcában sztem tovább fogja csinálni a gyönyörű játékot, mert megvan a stabil helye és nem öreg emberek veszik körül, vmint jobban rá épül a csapat akik még ráadásul össze vannak szokva
Ez szerintem is egyértelmű... a barcának szurkolok attól még hogy a braziloknak nem ill. a franciáknak igen :D
szerintem nem lehet ronaldinho nyakába varrni, rossz szerepkört kapott és rossz rendszerben játszottak. Biztos felszabadult lesz majd ott.
Egyébként már csak azért is ronaldo-t kellett volna lehozni adriano helyett, hogy juninho fentmaradhasson csak azért, hogy berúgja a végén azt a szabadrúgást... dehát nem. Örültem is, hogy így cseréltek :D
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2006.07.01. 23:47:09

zozinho írta:Hát eddig nem irogattam be itt a forumon a vb alatt,csak mindennap olvasgattam,de most úgy érzem muszáj beirnom...a vb-nek számomra is vége van.ez a mai meccs meg katasztrofa volt.a brazilok szörnyen gyengék voltak amit nem is értek h hlehet h ennyire le voltak lassulva.nem értem h parreira miért eröltette dinhot elöre tolva amikor neki az nagyon nem szokott izleni..de robinhot és cicinhot is hamarabb kelltt volna behozni.na de ez van.a franciák meg...hát biztos elfogult vagyok mert 9(akkor volt a francia vb..) éves korom óta rühellem öket,de sztem elkeseritö h a mai futballban lehet ugy egy vb negyeddöntöt nyerni h az ember semmit sem csinál egész idö alatt(na jo,mezönyben egy kicsivel jobban adogattak) aztán egy szabálytalan szabadrugásbol(mert sztem ha 1 perccel elöbb kaka rugdosását továbbengedte akkor ezt nem lett volna szabad lefujni,és ezeknek a szemeteknek már a spanyolok ellen is jogtalan szabibol lett a gol... :twisted: ) találnak egy golt és aztán visszaállnak ezerrel...sztem nagyon elkeseritö h ilyen lehet...és az az igazság h mindegyik csapat ilyen Elton védekezös,kiváros taktikát alkalmaz...emiatt sztem hihetetlen sokat veszit a játék, a nézösereg.gondoljatok bele a negyeddöntökbe.ez nagyon rossz irány,sztem legalábbis.és pont ezért szerettem a brazilokat mert ök nem igy nyomják(jo most szarok voltak,de máskor),joga bonito,ha értitek mire gondolok :D
lédererrel meg hadd ne mondjam mit csinálnék...még jo h elnem élvezett zidane-ra...ilyen elfogultságot...kovács kálmán meg a krimijével.totál elrontják az egésznek a hangulatát.
na bocsi,elég hoszzüra sikeredett ,de kiskorom óta loki,barca és brazil drukker vagyok és az az igazság h hihetetlen évem lett volna ha mindhárom megnyeri a maga trófeáját...és most eza kiesés...ugy felb***ták az agyam és most jol esett leirnom ami a fejemben volt.

na de a lényeg h Visca el Barca!!! :wink:
nos, máskor is oszd ezeket a gondolatokat meg velünk.
asszem én tudom, h mi az oka a brazilok vereségének, és ezt már leírtam, ha egy kicsit visszaolvasol.
a másik hogy a franciák azért jól játszottak, ha Henry nem is, de Zidan nagyont alkotott, Viera, Ribbery, és még néhányan nagyon jók voltak.

és örülök, h ilyet is lehet olvasni, hogy mégiscsak első a barca, és nem csak mindenki sír a brazilok miatt, mert sajna most nem játszottak jól.
egyébként asszem a szép játékot pedig nem a válogatottaktól, hanem a klubboktól kell várni. mert a válogatottak nincsenek összeszokva, hiába játszik együtt Ronnie, és mondjuk Kaka, vagy Zidane és Henry, vagy éppen C.Ronaldo és Deco.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.07.01. 23:39:45

Én nagyon bízom abban, hogy Ronaldinho még alkotni fog kétezerhatban, és megkapja az aranylabdát. nem hiszem hogy a nyakába varják a vereséget és a kiesést.
Valamint Marcinak üzenem, h a Barcában sztem tovább fogja csinálni a gyönyörű játékot, mert megvan a stabil helye és nem öreg emberek veszik körül, vmint jobban rá épül a csapat akik még ráadásul össze vannak szokva
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
zozinho
Barça B

2006.07.01. 23:35:39

Hát eddig nem irogattam be itt a forumon a vb alatt,csak mindennap olvasgattam,de most úgy érzem muszáj beirnom...a vb-nek számomra is vége van.ez a mai meccs meg katasztrofa volt.a brazilok szörnyen gyengék voltak amit nem is értek h hlehet h ennyire le voltak lassulva.nem értem h parreira miért eröltette dinhot elöre tolva amikor neki az nagyon nem szokott izleni..de robinhot és cicinhot is hamarabb kelltt volna behozni.na de ez van.a franciák meg...hát biztos elfogult vagyok mert 9(akkor volt a francia vb..) éves korom óta rühellem öket,de sztem elkeseritö h a mai futballban lehet ugy egy vb negyeddöntöt nyerni h az ember semmit sem csinál egész idö alatt(na jo,mezönyben egy kicsivel jobban adogattak) aztán egy szabálytalan szabadrugásbol(mert sztem ha 1 perccel elöbb kaka rugdosását továbbengedte akkor ezt nem lett volna szabad lefujni,és ezeknek a szemeteknek már a spanyolok ellen is jogtalan szabibol lett a gol... :twisted: ) találnak egy golt és aztán visszaállnak ezerrel...sztem nagyon elkeseritö h ilyen lehet...és az az igazság h mindegyik csapat ilyen Elton védekezös,kiváros taktikát alkalmaz...emiatt sztem hihetetlen sokat veszit a játék, a nézösereg.gondoljatok bele a negyeddöntökbe.ez nagyon rossz irány,sztem legalábbis.és pont ezért szerettem a brazilokat mert ök nem igy nyomják(jo most szarok voltak,de máskor),joga bonito,ha értitek mire gondolok :D
lédererrel meg hadd ne mondjam mit csinálnék...még jo h elnem élvezett zidane-ra...ilyen elfogultságot...kovács kálmán meg a krimijével.totál elrontják az egésznek a hangulatát.
na bocsi,elég hoszzüra sikeredett ,de kiskorom óta loki,barca és brazil drukker vagyok és az az igazság h hihetetlen évem lett volna ha mindhárom megnyeri a maga trófeáját...és most eza kiesés...ugy felb***ták az agyam és most jol esett leirnom ami a fejemben volt.

na de a lényeg h Visca el Barca!!! :wink:
Theo
Jugador d'estrella

2006.07.01. 23:35:34

Marci írta:
csababarca írta:ezzel szerintem az aranylabda is elúszott ronnienak....
mert mindig valaki olyan nyeri aki a vb-n jól teljesít.
de most nem tom ki lehet az...
talán henry ha most már jól fog játszani

vagy nem jól gondolom?
Szerintem nem kapja meg ha így játszik. Eléggé idegesítő.
Ha én használnék a brazilokra mondjuk a csigazabálóhoz meg cigányhoz hasonló jelzőket, azt kitörölnék a modik? Kapnék esetleg egy figyelmeztetést? :?
Ha Klose barátunk rúg 1-2 gólt még+ősszel vezetni fogja a német góllövőlistát, esetleg vmeik kupában egy icipicit csinál esélyes lehet, tudom h irreális, de eddig talán a VB egyik legjobbja...
Marci
Capitá del Barça

2006.07.01. 23:35:09

Érdekes megnézni a szavazást most, ami a topikhoz kapcsolódik....
Szerintem francia-német döntő lesz, de hogy ott ki nyer, azt nem merném megtippelni.
Barrano
Jugador del Barça

2006.07.01. 23:26:14

Nekem innentől csak a portugálok maradtak. Remélem kiverik a franciákat, bár innen már bárki nyerhet.
Amúgy tényleg nem voltak jók a brazilok, ötlettelenül, pontatlanul játszottak. Pont az hiányzott a játékukból amiért sokan szeretik őket. Semmi váratlan megoldás, semmi lendület. Valójában az egész vb-n nem volt az igazi a brazil csapat. :(
Catalonia is not Spain
Argyelus
Barça B

2006.07.01. 23:23:27

Sajnos ezt is az edző cseszte el, úgy mint az argentin meccsen :cry:
Miért kell 4 irányító ember ebbe a brazil csapatba és Dhino miért csatárt játszik? Zidane azt csinált amit akart, mert 1 méterre mindenki csak hátrált előtte, senki nem mert ütközni, kellett volna nagyon Emerson. Ze Roberton ment el nagyon ez a meccs. És sajnos el kel mondani, hogy mind a 4 negyeddöntő borzalmasan gyenge meccs volt :(
Én kicsit félek, hogy Ronnie nyakábavarják az egész brazil szereplést....
Marci
Capitá del Barça

2006.07.01. 23:22:51

csababarca írta:ezzel szerintem az aranylabda is elúszott ronnienak....

vagy nem jól gondolom?
Szerintem nem kapja meg ha így játszik. Eléggé idegesítő.
Ha én használnék a brazilokra mondjuk a csigazabálóhoz meg cigányhoz hasonló jelzőket, azt kitörölnék a modik? Kapnék esetleg egy figyelmeztetést? :?
Kralo
Entrenador del Barça

2006.07.01. 23:22:35

:o Megérdemelten jutott tovább a francia válogatott. :oops: :( Zidane ez igen rég nem láttam tőle ilyen meccset, grat neki. Szegény Ronaldinho nagyon gyengén játszott(magához képest), pedig neki kellett volna húznia a csapatot, viszont Parreira se találta meg Ronnie helyét. Nézhetett volna egy-két Barca meccset.
Nah de jó kiestek az argentínok, spanyolok, brazilok... maradt Portugália!

Remélem a sajtó nem szedi szét annyira a brazíl válogatottat. Parreiraval kíváncsi vok mi lesz, remélem leváltják...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.07.01. 23:20:09

ezzel szerintem az aranylabda is elúszott ronnienak....

vagy nem jól gondolom?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kisignacz
Barça B

2006.07.01. 23:19:17

ha nem teljesen reális de jövőre megvédjük mind a két címünket plusz ha marad energiánk akkor nyerünk még egy spanyol királyi kupát is. assszem úgy jó lenne
Andris
Adminisztrátor

2006.07.01. 23:14:21

kisignacz írta:na ennyit erről a vb-ről igazán ronnit sajnálom hogy nagyon nem ment neki a játék csak ez a teljesítmény és a bukás ne nyomodjon majd rá a következő bajnoki idényre. vagy nem?
így van, én is aggódom kissé Dinhoért, de asszem még így is marad vmicske az önbizalmából :wink:

még jó hogy elsősorban barca drukker vok, és nem Brazil, v. Argentín

Hajrá Deco :!:
remélem kiesnek a tetv. németek
- József Attila
kisignacz
Barça B

2006.07.01. 23:11:52

na ennyit erről a vb-ről igazán ronnit sajnálom hogy nagyon nem ment neki a játék csak ez a teljesítmény és a bukás ne nyomodjon majd rá a következő bajnoki idényre. vagy nem?
Andris
Adminisztrátor

2006.07.01. 23:06:05

félreértés ne essék én nagyon is tisztelem ezeket az öregecskedő/elhízó brazilokat, akiket felsoroltam, de már nem férnének be egy objektívan összeállított válogatottba.
- József Attila
Marci
Capitá del Barça

2006.07.01. 23:03:11

Ja elég szánalmas volt léderer, hogy vagy zidane-ről vagy henry-ről beszélt folyamatosan. Látszott hogy a franciáknak szurkol. De Zidane tényleg jól játszott most. Nagyon. Nem gondoltam volna...
Lezárt