Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.24. 22:27:18

Lionel85 írta:Eto'o beleleündült, két gól eddig a Livorno ellen!
grt hozzá, neki is bőven van hova előrelépni,azt hiszem ez nem vitás.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:24:29

Eto'o beleleündült, két gól eddig a Livorno ellen!
Kép
Kép
Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.17. 14:49:47

menczel:

Ha egyszer látja és tudja h úgysem fogja kapni, akkor miért várja meccsről meccsre ugyanúgy a labdákat. Már ne haragudj de a 10 éves kistesóm is rájön hogy ha valahogy nem kap labdát akkor máshogy helyezkedik.

3-ból egyet belőtt tegnap Eto'o. az sem rossz, de az egyik fejesnél elég sanszos volt h Terry elfejeli, de pont nem érte el és Eto'o csak belekapni tudott a fejével. Amúgy meg nem hiszem h Eto'o tegnap szélsőként volt a pályán. Igaz hogy sokszor mozgott az oldalvonal felé, de a legtöbbször ő meg milito voltak elől. Eto'o tegnap sztem az ék mögötti posztot foglalta el, és előkészítő szerepet is adott neki Jose. de ezt nem tudhatom mert nem voltam ott a taktikain. :( :D
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.17. 13:43:54

balazsfoci írta:
Barbas írta:Azért azt is tegyük hozzá, hogy azért Ibrát is gyakran lehet a saját tizenhatosunkon belül látni!!

Ja amikor az ellenfél rúg szögletet, akkor lehet látni.

Eto'o-nak legalább vannak helyzetei (szokták mondani, hogy oda is kell kerülni) :D Amúgy tegnap 2-ből rúgott egyet. Szóval annyira nem rossz a statja. Nehéz beismerni, hogy sokkal többet dolgozik a pályán? :roll:
Először is minimum 3 ziccer(2 Sneijdertől 1 fejes) és csak a nagy helyzeteket mondom ezzel.

Nem szignifikáns a különbség ha mindketten 9 est játszanak szerintem. Etto tegnapi munkáját Henryéhoz viszonyítsd akkor emlékezhetsz h Titi is mennyit jár vissza, becsuszva szerel stb... Ez a poszton mulik sztem.

Egyébként néztem tavalyi meccseket és a legnagyobb különbség a védők mögé lött labdákban van. 6-2 es Classicon kb 15 homály beinditás volt aztán mikor bejött pár abból gólok is lettek. És akárhogy is ezt nem tudom Ibra nyakába varrni. Olyan mintha tavaly úgy lettek volna vele, hogy megpróbálok gólpasszt adni, legfeljebb majd letámadással visszaszerezzük a labdát rövidesen, mostmeg inkább nem inditanak kockázatosat, hátrafelé passszolnak.
Sokszor nézem Ibrát h kiugrásra készen várja a védők vonalában, hogy beindítsák, de nem kapja.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.17. 12:51:16

balazsfoci írta:Azért Eto'o nem csak az olsz ligába fér be sztem. Az meg h az olaszok lassabb focit tolnak mint a spanyolok, az nem a kameruni hibája. ;)

Szvsz Ibra szerepkörét csak a csapat, Pep, és maga Ibra tudja. Nem lehet kijelenteni h neki ez és ez a szerepköre, mert nem mi vagyunk az edzők és nem tudjuk pep mit mond neki az öltözőben. Egy biztos. Nem hiszem h azt, h bújjon el a védők között, sétálgasson lesen, és adja el a labdákat. Mert az utóbbi 3 hónapban ez teszi. Az nem józan aki azt mondja erre, h kezdőbe vele. Ma igenis Pedronak és Henrynak adnék helyet a kezdőben.
Ibra klasszisokkal nagyobb kaliberű játékos mint Pedro vagy a jelenlegi Henry, aki igazából az idei szezonban kis túlzással egy értékelhető félidőt hozott, ebben az évben minden kreativitást nélkülözve játszott, nem érezte a játékot. A szuper második félideje ellenére nem helyezném Ibra mögé még véletlenül sem.

Szerintem Ibra padoztatása a lehető legrosszabb megoldás, főleg a szezon jelenlegi stádiumában amikor igazán formába kellene lendülni. Nagy pazarlás lenne a világ legjobb csatárát padoztatni, találnia kell 1-2 gólt, visszatér az önbizalma és higgyétek el, hogy termelni fogja a gólokat. Az önbizalom visszaszerzésére nem túl jó megoldás a padon ücsörögni, főleg egy olyan személyiségnek nem mint Ibra. Henry és Pedro jó teljesítménye nagy szükség van, hogy magukkal húzzák a Svédet, ne kényelmesedjen el, érezze, hogy ha nem teljesít akkor mögötte harcra éhes bevethető játékosok sorakoznak és Pep amint bebizonyította, nem fél bevetni őket. A Ibra tényleg annyira erős személyiség akkor ez csak jó hatással lesz rá.

Nem úgy ismerem Ibrát mint aki nem szereti a versengést és hiszem, hogy ez a kisebb versenyhelyzet a kezdőbe kerülésért adhat neki egy lökést ami elindítja felfelé. Be kell vetni, nincs mese.

(elnézést kérek, így utólag eléggé eltér a hozzászólásom a topic témájától)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.17. 12:24:43

Azért Eto'o nem csak az olsz ligába fér be sztem. Az meg h az olaszok lassabb focit tolnak mint a spanyolok, az nem a kameruni hibája. ;)

Szvsz Ibra szerepkörét csak a csapat, Pep, és maga Ibra tudja. Nem lehet kijelenteni h neki ez és ez a szerepköre, mert nem mi vagyunk az edzők és nem tudjuk pep mit mond neki az öltözőben. Egy biztos. Nem hiszem h azt, h bújjon el a védők között, sétálgasson lesen, és adja el a labdákat. Mert az utóbbi 3 hónapban ez teszi. Az nem józan aki azt mondja erre, h kezdőbe vele. Ma igenis Pedronak és Henrynak adnék helyet a kezdőben.
Bobberto
Capitá del Barça

2010.03.17. 11:26:04

balazsfoci írta:
Barbas írta:Azért azt is tegyük hozzá, hogy azért Ibrát is gyakran lehet a saját tizenhatosunkon belül látni!!

Eto'o-nak legalább vannak helyzetei (szokták mondani, hogy oda is kell kerülni) :D Amúgy tegnap 2-ből rúgott egyet. Szóval annyira nem rossz a statja. Nehéz beismerni, hogy sokkal többet dolgozik a pályán? :roll:
Én beismerem, hogy többet dolgozik. Bár (persze nem mentségért) azért egy spanyol bajnokságból ami pörgősebb technikásabb szvsz mint egy olasz oda bekerült. Evvel persze nem azt akarom mondani, hogy az olaszok még a pályán is tésztát zabálnak, de azért szerintem eleve is könnyebb volt. Eto'o-nak ez volt a dolga már itt Barcelona-ban, hogy fusson húzza a védelmet adjon teret a többieknek és persze a helyzetkihasználás. Míg Ibra-nak teljesen más a szerepköre ( ami véleményem szerint is kicsit fura mert azért bátrabb Ibra-ra számítottam aki lő mint egy őrült bika és többet villan, de hát Istenem mindennek eljön az ideje remélem 8)) mint az Inter-ben.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.17. 11:20:45

Barbas
Barça B

2010.03.17. 10:10:27

Azért azt is tegyük hozzá, hogy azért Ibrát is gyakran lehet a saját tizenhatosunkon belül látni!!

""Meg azt is megmutatta, hogy még mindig többszörös gólhelyzet kell neki, hogy egyet belőjön. Nemhibába tart olyan kevés gólnál mint jelenleg.
Egyébként az internek szurkoltam, őket jóval könnyebb lesz/lenne kiverni, mint a chelseat.
(az Ibrás összehasonlításhoz meg annyit h láss a szemedtől, Etoo szélső támadót játszott, külön kérhette Murinnyo, hogy segítsen be védekezésben. Még szerencse h Ibra nem fut a 9es posztról vissza az alapvonalunkra védekezni. Egyébként pl Henry, ő csinál ilyet.)""[/quote]
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.17. 09:57:57

balazsfoci írta:Tegnap megmutatta, hogy miért sokkal jobb játékos Ibrahimovicnál. A saját tizenhatosánál szerelte az ellenfelét, mezőnyben futott és helyezkedett, valamint megnyerte a meccset. Tegnap jól játszott de látszik rajta h nem ez az ő játékstílusa. A gólja tipikus Eto'o gól volt. lerajtolta a védőjét, sokkal gyorsabb volt nála és beverte ahogy kell.

Grat Samu
Meg azt is megmutatta, hogy még mindig többszörös gólhelyzet kell neki, hogy egyet belőjön. Nemhibába tart olyan kevés gólnál mint jelenleg.
Egyébként az internek szurkoltam, őket jóval könnyebb lesz/lenne kiverni, mint a chelseat.
(az Ibrás összehasonlításhoz meg annyit h láss a szemedtől, Etoo szélső támadót játszott, külön kérhette Murinnyo, hogy segítsen be védekezésben. Még szerencse h Ibra nem fut a 9es posztról vissza az alapvonalunkra védekezni. Egyébként pl Henry, ő csinál ilyet.)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.17. 09:29:03

Tegnap megmutatta, hogy miért sokkal jobb játékos Ibrahimovicnál. A saját tizenhatosánál szerelte az ellenfelét, mezőnyben futott és helyezkedett, valamint megnyerte a meccset. Tegnap jól játszott de látszik rajta h nem ez az ő játékstílusa. A gólja tipikus Eto'o gól volt. lerajtolta a védőjét, sokkal gyorsabb volt nála és beverte ahogy kell.

Grat Samu
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.03.11. 21:16:04

Így utólag is Isten Éltessen Samu! Remélem olyan formába jössz majd az Interben, amilyen formában nálunk fociztál. Hiányoznak azok a Samus gólok, az a játék.. Nekem mindig ő lesz a Number 1.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.10. 17:20:59

Boldog születésnapot!

Remélem visszatér ahhoz az Samuhoz, aki itt a Barcában volt.

(A múltkori Inter meccsen majdnem 2 km-el a csapat átlag alatt futott, amikor lecserélték!!! :( )
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.10. 17:04:50

Boldog Szülinapot és sok sikert Samu!!! :wink: :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.03.10. 16:51:48

Nagyon Boldogat, Eto'o :!: :!:
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2010.03.10. 16:50:05

még 1000 évig
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
messideco
Presidente del Barça

2010.03.10. 16:45:57

Isten éltesse Samut!
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.10. 16:40:33

Boldogat Samunak! Kívánok neki legalább annyi trófeát és gólt az Interben, mint amennyit itt szerzett :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.10. 14:25:08

Cali írta:Tegnap néztem egy ideig az Inter meccset, ahol Eto'o-t figyeltem leginkább. Azt vettem észre, hogy ő is kezdi felvenni az Inter játékosainak és az edzőjük stílusát. Arogáns, fetreng a földön a kihagyott helyzetei után, üvöltözik a bíróval, stb. Nem volt ő ilyen a Barcában, emlékeim szerint... :?
De. Sajnos ilyen volt csak ez meg volt fűszerezve egy csöppnyi Barca eleganciával.

Egyébként Isten éltesse sokáig! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kardi
Capitá del Barça

2010.03.10. 13:08:24

Isten éltesse Eto'o-t a 29. születésnapján! :wink:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Cali
Entrenador del Barça

2010.02.21. 09:15:41

Tegnap néztem egy ideig az Inter meccset, ahol Eto'o-t figyeltem leginkább. Azt vettem észre, hogy ő is kezdi felvenni az Inter játékosainak és az edzőjük stílusát. Arogáns, fetreng a földön a kihagyott helyzetei után, üvöltözik a bíróval, stb. Nem volt ő ilyen a Barcában, emlékeim szerint... :?
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.21. 20:32:51

ElBartimaeus írta:Szimpatikus interjú Samuval

Azt azért látom, hogy nagyon benne van az a tüske, hogy Pep elküldte, ahogy érzem még maradt volna és harcolt volna sokáig a klubért, de végül nem így alakult... :)
Érdekes és egyben őszinte nyilatkozat. Igaz ez utóbbit már megszokthattuk Samutól. Van amikor előny az őszinteség és van olyan eset is amikor sajnos hátrány ezzel azt hiszem Samu is teljes mértékben tisztában van.

Azt tudtuk már eddig is, h nem esett jól neki, h Pep elküldte, de ilyen téren nagyon profi. Játszik az új klubjában és megprobál ott is sikeres lenni.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.21. 19:49:55

Azert sajnalom , hogy elment.... kepzeljetek magatokat a helyebe ... eleted klubja, jo vagy , jol megy minden, es tultesznek rajtad ..... :( :( :(
I <3 FCB
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.21. 19:43:41

Szimpatikus interjú Samuval

Azt azért látom, hogy nagyon benne van az a tüske, hogy Pep elküldte, ahogy érzem még maradt volna és harcolt volna sokáig a klubért, de végül nem így alakult... :)
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 18:08:44

levproff írta:Lehet, hogy Colos úgy értettte, hogy tudtok-e valami konkrétat, hogy eljönnek-e vagy nem.Mert a főoldalon lévő hírbe is az van, hogy nem tudják, hogy eljönnek-e vagy nem.
Huhh ez érdekes lett. :)
Vagy lehet, hogy én értettem félre és Ti jól :roll:
Nem, tökéletesen értetted. Sajnálom egyébként, hogy nem jön, mivel az Inter-meccset nem láttam, és hát ugye ez teljesen más sztori lett volna. Bár nem tudom, hogy jött volna ki, ha itt ünnepelteti magát. Csak azok a mocskos anyagiak ne lennének!
Kép
Lezárt