Jövő hét péntek. Na legalább várható valami izgalom.bando8 írta:akkor te tudod h a barca kivel játszik a negyeddöntőben?:D mert én nem és azért is lenne furcsa mert 20dikán lesz a sorsolás.

A Liverpoolt akarom!

Jövő hét péntek. Na legalább várható valami izgalom.bando8 írta:akkor te tudod h a barca kivel játszik a negyeddöntőben?:D mert én nem és azért is lenne furcsa mert 20dikán lesz a sorsolás.
igen már kaphat,és már ki is alakul a végső ág, tehát több sorsolás nem lesz.bando8 írta:ugye kaphat már azonos országból ellenfelet az ember a negyeddöntőben?
mert ha nem akkor ugye mindenképp angolt kapunk. ami hát nem túl jó.
A második számú csapatomnak (csapatunknakozsimiki írta:Nagyon ott van az a csapat, lehet itt sokan optimisták,de én remélem,h a BARCA és a M.U. nem egy ágra kerül.
Ha ez egy reálos hozzászólás... akkor el kell rajta gondolkodni, hogy a mostani madrid kit lett volna képes megverni, hogy továbbjusson a juventust nem, chelsea-t, bayernt, atletico-t, sorolhatnánk. talán a görögöket és esetleg a portingot ellen eredményesek lehettek volna. két csapat a 15 ből. szóval miről besélünk.barca99 írta:Úgy látom nem csak én tudnám kollektíven felgyújtani azt, aki erre az angol uralomra izgul. Csak érdekességképpen: hány nézhető meccset játszottak az angolok?Elvétve akad egy-egy, de nagytöbbségben dögunalom.
Sajnálom a Rómát, de végülis nem sajnálom, hogy nincs olasz csapat a 8 között.![]()
Bayern, Arsenal, Porto hármasból jöhet bárki.
Attól, hogy a bayern 11-1 re vagy mennyire nyert még nem olyan jók. Lyon ellen jó az az öt gól. Liverpoolt vagy a mu-t jobb lenne a döntőben kapni. Két meccs sok az ilyen csapatok ellen. Hiába játszunk jobb focit, ha ők jobban koncentrálnak és élnek a kevés lehetőséggel. könnyednek a Villarreal és a Porto elleni meccs tűnik. Arsenal és a Chelsea ellen Bayern ellen szenvedősen de van reális esély továbbjutni. A Liverpool ellen és a Mu ellen egy oda visszavágós rendszerben nem biztos, hogy jól jönnék kipitta19 írta:Szerintem teljesen mindegy kit hoz majd a sorsolás, hiszen ha bl-t akarunk nyerni, a legjobbnak kell lennünk és mindenkit meg kell verjünk. Rajtunk kivül hét nagyon jó csapat maradt állva, tőlem jöhet a MU a Liverpool nem félek tőlük, hiszen nagyon jó a csapatunk!!!
Pontosan ezt gondolom én is. Lehet jobb lenne ilyen csapatokkal tolni.Varatrix írta:Én úgy vagyok vele, ha valóban olyan jók vagyunk az dőljön el mihamarabb!szajko írta:Istenem az Arsenalt vagy a Portot!![]()
Esetleg az Arsenal is jöhet...
Mert nem bírom halgatni, hogy a "Man Utd oda vissza verné a Barcát ha összekerülnének".
Ide nekünk Man UTd vagy Lpoolt!
Majd kiváncsi leszek, ha megkaptok egy Arsenalon kivuli inglis timet. Messi 10 perc alatt annyi rúgást fog kapni, mint idáig az egész szezonban.Nem tud érdekelni a 4 angol csapat.
Ha mi nyerünk, akkor sokra mentek vele...
Én úgy vagyok vele, ha valóban olyan jók vagyunk az dőljön el mihamarabb!szajko írta:Istenem az Arsenalt vagy a Portot!![]()
Esetleg az Arsenal is jöhet...
Ja, nem igaz hogy 3 Angol - Olasz parharcbol 3 angol megy tovabb...IvánC írta:Ez nemigaz, négy angliai csapat. Na megint hallgathatom a angolfanokat.
Ó fák