Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj, még ilyen képet. Nekem nincs vele bajom, de néha olyan hülyeségeket tud mondani.visca el barca írta:Zsolti írta:Valaki régen belinkelt egy képet Lédererről,és az volt ráírva,hogy jó ebédhez k**a anyád...na azt valaki nem tudná nekem belineklni?
nemtom már ki tette fel anno...talán Los?
Tévedsz, a humoristák csehül énekelnek, a feliratok vannak csak lengyelül! Szlovákiai vagyok, a cseh nyelvet felismerem azonnal és meg is értem. A zenekar neve pedig Ivan Mladek!Varga Tamás írta: Egész pontosan lengyelül.
Zsolti írta:Valaki régen belinkelt egy képet Lédererről,és az volt ráírva,hogy jó ebédhez k**a anyád...na azt valaki nem tudná nekem belineklni?
nemtom már ki tette fel anno...talán Los?
Egész pontosan lengyelül.vicky.girl írta:Anyám, ez nagyon nagy és még értem is, mégha csehül is van!
Pocsa11 írta:Egy másik fórumon találtam
Anyám, ez nagyon nagy és még értem is, mégha csehül is van!
Naa..a matek még reális is..Drigo írta:Savikám úgy hallottam 100%-os érettségire hajtasz:
41%-os töri, 33%-os matek...és a többi tantárgy a maradékon osztozik
Nem volt, csak a dátum miatt köthetsz belém...Drigo írta:Ez már vagy 1000éves, és már volt is![]()
EJhDrigo írta:Ez már vagy 1000éves, és már volt is![]()
Ez már vagy 1000éves, és már volt is
Lenyomott 3 Snoop Dogg albumot 60 msp alattBányász írta:Ugyan ezt linkeltem tegnap Zene topicba.a Guiness rekordos mellet volt Laughing![]()
Nem semmi a csávó az biztos.Nem sokat értek abból amit mondd de biztos igazat beszél.
Ugyan ezt linkeltem tegnap Zene topicba.a Guiness rekordos mellet volt Laughing
Még a ravatalozón is ütném ahogy egyik volt tanár mondanánoname írta:.Én aszem kórházba juttattam volna azt a barmot.