Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem warez fórum, ellenben az a téma, mint ahogy mondjuk a Forma1, nem bontják meg a rendet nagy általánosságban, illetve nem tudnak elfajulni ennek kapcsán dolgok, nem sértik olyan rendszerességgel fórumozók érzelmeit, stb.Marci írta:offlionelmessi19 írta:Nem nyitunk topicot, ez egy FC. Barcelona szurkolói fórum.
Tehát nem is warezfórum, úgyhogy nem ártana ha az illegális szoftver-, zene- és filmmegosztással, stb-vel kapcsolatban is ilyen egyetértésben szabnátok meg a moderálás szabályait.
Azért a politika egy kicsit más szerintem. Bár felőlem azt is törölhetnék.Marci írta:offlionelmessi19 írta:Nem nyitunk topicot, ez egy FC. Barcelona szurkolói fórum.
Tehát nem is warezfórum, úgyhogy nem ártana ha az illegális szoftver-, zene- és filmmegosztással, stb-vel kapcsolatban is ilyen egyetértésben szabnátok meg a fórumhasználat szabályait.
offlionelmessi19 írta:Nem nyitunk topicot, ez egy FC. Barcelona szurkolói fórum.
Nem nyitunk topicot, ez egy FC. Barcelona szurkolói fórum.Ilúvatar írta:LM19!
az lenne a legjobb, ha Minden más kategóriában nyitnál egy Politikai célú topicot... oszt ott mehet a politizálás...
a nyomtatási beállításoknál próbálj keresgélnicsababarca írta:ért valaki a nyomtatáshoz?![]()
Mert van egy olyyan problémám,hogy lekicsinyítettem egy képet,de továbbra is az egész A4es oldalra akarja nyomtatni...
Andris!lionelmessi19 írta:Valaki írt nekem ma/tegnap privát üzenetet?
Már három kül. időpontban kaptam e-mail értesítést, de a fiókomban nincs semmi új..
OKPerrero írta:Mi lenne, ha csinálnák egy eurobarca kocka klubbot![]()
takarítottam ma gépen, és láttam, hogy 34 gamma van letöltve... és még töltök 10et..
-van ebben minden stílus
ezekből valszeg nektek is megvan pár+javasolhattok is.. szal csinálhatnánk online "versenyeket"... ha van rá igény akkor megcsinálom a fórumot hozzája...
na
u.i.: BOLDOGAT!!!