Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Off: bocsi,de kicsit ha tagoltabban írnál,azt megköszönném,meg nem feltétlen kell egyetlen mondatban leírni az egész véleményedfcbarcelonazsombi írta:sose szeretem ronaldot de ennek örülök na jó amikor nálunk játszot akko szeretem ha marda ki tudja milyne jó lett volna nem tudom mér ment el azal utáltam meg amugy s föleg amikor a realba ment fúj undoritó de most csak azért jó hogy gólokat rug hogy lássák aki a realba van az egy [auto_cenzúra]
ez eddig sem volt kérdés hogy kilesz a bajnok a seria a-banGame90 írta:Ezt elfelejtettem: 16. győzelem egyhuzambanBajnoki cím is megvan már sztem, a Roma kikapott.
Forza Inter
nemgondoltam volna hogy Ronaldo ilyen jó lesz bár még csak másfél meccst játszott,de igyis lőtt 2gólt,már az előző fordulóban a Livorno ellen is veszélyesen játszott,lehet hogy gólkirályleszGame90 írta:Kösz Miki, erről az oldalról még nem is hallottam![]()
Ja, a Milan nyert Ambrosini lőtte a győztes gólt. Ronaldónak és a Real vezetőségnek grat![]()
http://www.sportpress.com/Game90 írta:Roma meccs maradhatna ennyi a végén isLos nem tudod, hogy az Inter gólját ki lőtte? Siena - Milan meg nem kicsit gólgazdag, remélem nyer a Siena. Ronaldo meg feltámadt?
![]()
Juve sztem a milan a valahol elfogja rontani a fiorentina nem rossz de hát nem érzem hogy jövőre bajnok lehetne a roma meg az év végén kifog pukadni jövőre és akkor remélem a juve megállitja az intertlionel19 írta:ezt mondom én is hogy nincs ellenfele... de jövőre lesz egy Juve,Roma,Milan,Fiorentina egy közülök biztos tartani fogja a lépést kérdés meddig...Game90 írta:Ennek az Internek nincs ellenfele![]()
![]()
Adriano ismét jó formában, mekkora gólt vágott az első percben.
ezt mondom én is hogy nincs ellenfele... de jövőre lesz egy Juve,Roma,Milan,Fiorentina egy közülök biztos tartani fogja a lépést kérdés meddig...Game90 írta:Ennek az Internek nincs ellenfele![]()
![]()
Adriano ismét jó formában, mekkora gólt vágott az első percben.
Tényleg jó az inter de ha jövőre ellenfelük is lesz, akkor kiváncsi leszek hogy ugyanigy tolják-e majd!LG írta:Nem találok már szavakat az InterreAnnyira boldog vagyok. Bár ha Barcának menne igy, annak jobban örülnék perxe, de remélem már arra sem kell sokat várni..