Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messi az mindig jó helyen vanS.Agüero írta:Messi miért tehetné mge hogy nem mozog attól még hogy rúgott két gólt???Messiaskii írta:kevés mozgás bár messi megteheti de a többiek ..
Ő neki is mozogni kell attól még...
Titi-t bnem hozza be ha csere!Ezt többször eljátszották!Ez van!Henry jövő héten tuti kezd!Tavaly 3at vágott a Valenciának, mert Etoo nem játszott és kcs volt!Idén is lőni fog, Biztos.Most meg amolyan Interes 96ik percben bepattan 6 emberről gól kellene és nyugodt lennékMR. TROMORT777 írta:Busquets jó csere volt, de mostmár télleg jöhetne egy:
PedroBojan
IniestaHenry
Nyílván nem ő dönt.shevy írta:Tito is minek van a padon, csinál egy alibi cserét Busi Touré helyett, hol van Bojan vagy Henry?
Utánoz a kommentátorkbaladzs írta:szokásos válogatott meccsek utáni szenvedés!Soha nem parádézunk!Ennél sokkal gyengébb játékokkal is hioztunk pontot pontokat!Amúőgy meg hosszú még a bajnokság, de a jövőt tekintve télleg kellene fejlődni, mert jön a finis és min 5 csapatot tudok aki sajnos télleg jobb formában van mint mi.....
Ahoz előbb megkéne próbálniTdavid írta: Tegyük fel hogy a következő meccsen se játszunk valami fényesen, akkor is Ibra lesz a bűnbak?
herlius írta:
Mégis szerinted ki szerezzen labdát? Azért jött be Busquets, hogy gyorsítsuk a középpályás játékot.
Mégis szerinted ki szerezzen labdát? Azért jött be Busquets, hogy gyorsítsuk a középpályás játékot.csababarca írta:Azt értem hogy Tourét lehozza,de miért hoz be egy Busquetset?
Nehogy már a döntetlenért menjünk,az milyen.
Még ha egy védőnket küldik ki akkor megértem,de így...
Messiaskii írta:márpedig szerintem az egész csapat mentalitását lerontja, hogy nem egy életvidám rakétalábu hanem egy sétálgató fásult "gólgyáros" nemhogy gólt nem szerez mert akkor nem lenne semmi baj de hát pont ez az amit előtte irtak nélküle jobbak vagyunk mint vele ..Tdavid írta: értem...de akkor se egy ember nyakába varjunk már mindent!