Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Attika 25 írta:Szerintem ezzel nem lenne gond. Ha valóban akkora potenciál benne mint ahogy azt a világban mindenki gondolja akkor nálunk nagyon jó lesz,s ha jó lesz akkor a viselkedésével sem lesz probléma. Motivációnak meg kell lenni,mert ő még semmit nem nyert,ugyhogy ha olyan csapatba kerülne ahol esélye van cimeket nyerni akkor talán ő is rákoncentrálna. Egyébként a télen kellett volna hozni kölcsönbe,azzal semmit nem vesztettünk volna. Most viszont ha érdekel is minket a dolog akkor is meg kellene várni a Vb-t,ott azért találkozik majd komoly csapatokkal,védelmekkel,reális képet láűthatunk róla,hogy hol is tart jelenleg,mert a brazil bajnokság nem mérvadó,az egy más világ.d írta:Robinhonál nem a tudás az, ami kételyre ad okot. Hanem a viselkedés, motiváció. Nagy kockázat lenne a börtöntölteléket leigazolni.Attika 25 írta:Az kell eldönteni a vezetőségünknek,hogy van e akkora tudás benne,mint amit az értéke mutat..
Szerintem ezzel nem lenne gond. Ha valóban akkora potenciál benne mint ahogy azt a világban mindenki gondolja akkor nálunk nagyon jó lesz,s ha jó lesz akkor a viselkedésével sem lesz probléma. Motivációnak meg kell lenni,mert ő még semmit nem nyert,ugyhogy ha olyan csapatba kerülne ahol esélye van cimeket nyerni akkor talán ő is rákoncentrálna. Egyébként a télen kellett volna hozni kölcsönbe,azzal semmit nem vesztettünk volna. Most viszont ha érdekel is minket a dolog akkor is meg kellene várni a Vb-t,ott azért találkozik majd komoly csapatokkal,védelmekkel,reális képet láűthatunk róla,hogy hol is tart jelenleg,mert a brazil bajnokság nem mérvadó,az egy más világ.d írta:Robinhonál nem a tudás az, ami kételyre ad okot. Hanem a viselkedés, motiváció. Nagy kockázat lenne a börtöntölteléket leigazolni.Attika 25 írta:Az kell eldönteni a vezetőségünknek,hogy van e akkora tudás benne,mint amit az értéke mutat..
Robinhonál nem a tudás az, ami kételyre ad okot. Hanem a viselkedés, motiváció. Nagy kockázat lenne a börtöntölteléket leigazolni.Attika 25 írta:Az kell eldönteni a vezetőségünknek,hogy van e akkora tudás benne,mint amit az értéke mutat..
Nem teljesen értem mi az összefüggés a kettő között. Hogy a csatárposzton lesz egy változtatás az mennyiben érinti a középpályánkat? Mennyivel lesz nagyobb szükség Cesc-re ha itt marad Ibra és mennyiben pótolja ezen hiányt Robinho?culinho írta:Ha létrejönne a csere, akkor nem erőltetném Fabregas hazahozását, inkább Thiagot és JDS-t játszatnám többet. Főleg a brazilnál érzem azt, hogy méltó cseréje lehet Xavinak, Ininek. Nem örülnék, ha azért tékozolnánk el őket, mert drága pénzen visszahozunk egy saját nevelésű játékost.
Mér? Ha Ibra marad akkor ő padozni fog és Bojan meg Pedro többet játszik?Barca_10 írta: Ennek nem örülnék,mert akkor Pedro és Bojan is lényegesen kevesebb lehetőséghez jutna.
Messithebest írta:neobarca írta:Szerintem ha 14 helyett 20at adnának és Ibra is menne akkor nyélbe lehetne vágni az üzletet...
Ja és a Robinho-Villa-Messi trió is szép lenne
Santosba nyomja és igencsak jól.Sanama írta: Viszont nem tudom most vele mi van?!
Focira figyel már megint? Mert Manchesterben nagy 0 volt a srác.
neobarca írta:Szerintem ha 14 helyett 20at adnának és Ibra is menne akkor nyélbe lehetne vágni az üzletet...
Úgyvalahogy. Nem lenne kérdőjel. Én igent mondanék rá, habár Ibrát én nagyon csípem...neobarca írta:Szerintem ha 14 helyett 20at adnának és Ibra is menne akkor nyélbe lehetne vágni az üzletet...
Hát nem tudom, volt itt már annyi minden.csaba86 írta:A sport.es és az el mundo is lehozta , hogy az Arsenal
70 millió Euro-ban határozta meg Fabregas árát.
Rendben! Lehet nem 2ballábas de engem sosem győzött meg. Ibrát sokkal nagyobb embernek(játékosnak) tartom.Messa írta:Hát nemtudom. Azért nemhinném, hogy kétballábasozni kéne. Ha van kedve focizni, top 5-ös balszélső. Itt meg azért kétlem, hogy ne lenne kedve. Azt meg tudjuk, hogy akit Pep szeretne, az játszani is fog.
Erre most nagyon kíváncsi vagyok.