Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaman1993 írta:
Robben tök ballábas
Robben tök ballábasAttika 25 írta: Az meg hogy hozzunk egy szélsőt aki a jobb oldalon jobb lábasként bizonyitott (Robben) s mi majd átrakjuk a bal oldalra,az meg eléggé zsákbamacska.
Szerintem ez az: http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... -fog/11267davidvillabest írta:Barca hivatalos oldalán láttam egy cikket hogy Xavi szivesen látná Cescet a Barcában
Nem fárad el? Lehet,hogy fizikailag nem,de fejben a szezon végére teljesen ki van fulladva,gyakorlatilag használhatatlanná válik. Rohangál előre,mert viszi a brazil stilusa,de a beadásai katasztrofálisak,állandoan fetreng,reklamál,szóval..... Ha jönne ez a srác,s jó teljesitmény nyújt akkor nyugodtan le lehetne ültetni a padra is Alves-t mondjuk minden 3. meccsen,vagy a könnyebnek igérkező meccseken.geridoss írta: És Alvest elnézve, ő nem fárad el sohasemSérülést meg ne kívánjunk neki.
Nem azt mondom, hogy ne jöjjön. Ügyes srác meg minden, csak számoljon vele, hogy nem fog olyan sokat játszani
Bőven elég lehetőséget fog kapni, mert Alves ugyan vasból van, de látszódott rajta az elmúlt két évben, hogy azért ráférne néha egy kis pihi. Sérülést ugyan nem kívánunk senkinek, de benne van az is a pakliban. Meg aztán, nem leszólva a holland bajnokságot, de a Liga azért más szint egyelőre (ha nem is az igazi már), van itt annyi fejlődési lehetőség, mint az Ajaxban, még ha padoznia is kell sokat.geridoss írta:Igen az előbb felhívtam
Komolyra fordítva: Melyik 22 éves akar inkább padozni?:) És Alvest elnézve, ő nem fárad el sohasemSérülést meg ne kívánjunk neki.
Nem azt mondom, hogy ne jöjjön. Ügyes srác meg minden, csak számoljon vele, hogy nem fog olyan sokat játszani
Majd kiderül.S.Agüero írta:Melyik 22 éves játékos nem jönne el egy ilyen Barcába?
Szerintem Piqué védőpárját Marc Muniesának fogják hívni.zola8787 írta:2-3 éven belül, mikor Puyol már kiöregszik (adja isten, hogy 40 évesen is játszon), Piqué párja Csiga lesz!!!
Igen az előbb felhívtamS.Agüero írta:Mondta neked?geridoss írta:Van der Wiellel az a baj, hogy nem akar ő padozni... Játszani akar. 22 éves.
Szerintem az összes Diarra (M. Diarra, Lass, Alou) nem ér egy Tourét vagy egy Essient. Amúgy ha Touré megy akkor remélem nem Chelsea-be megy, mert az Essien, Touré párost szinte lehetetlen átjátszani ott középen. Azért Xavinak és Ininek valószínüleg sikerülne.d írta:Igen, a Diarra elég gyakori név afrikai származású családokban úgy vettem észre, nem összekeverendők.CFirpo3 írta:EZ a Diarra soha nem játszott az Arsenalban. Az egy másik Diarra.
Hát itt őt emlegették, és ő nem játszott az Arsenalban.S.Agüero írta:Alou Diarráról van szó nemde?
Igen, a Diarra elég gyakori név afrikai származású családokban úgy vettem észre, nem összekeverendők.CFirpo3 írta:EZ a Diarra soha nem játszott az Arsenalban. Az egy másik Diarra.