Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- Subinho
- Director del Fútbol
egyébként azért adjatok silvinhonak esélyt, mert ugyanaz van vele, mint a milanban rivaldoval. nem ment neki eleinte, aztán később meg esélyt sem adtak neki...
silvinho sokat volt sérült, keveset játszott, idén több lehetőssége lesz bizonyítani és ha egészségesen sem lehet rá számítani, majd jövőre veszünk helyette mást. addig csak hagy bizonyítson!!!
silvinho sokat volt sérült, keveset játszott, idén több lehetőssége lesz bizonyítani és ha egészségesen sem lehet rá számítani, majd jövőre veszünk helyette mást. addig csak hagy bizonyítson!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
lamela még messzebb van mint messi. így őket sztem egyenlőre hanyagoljuk...
balra télleg kéne vki megbízható. sorint télleg nem kellett volna eladni anno. ő van robi carlos szintű erőszakos, gyors, pontos...
de remélem silvinho végre régi képességeihez mérten jáccik idén és akkor nem lesz gond...remélem...
balra télleg kéne vki megbízható. sorint télleg nem kellett volna eladni anno. ő van robi carlos szintű erőszakos, gyors, pontos...
de remélem silvinho végre régi képességeihez mérten jáccik idén és akkor nem lesz gond...remélem...
Lamela
O 12 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azt tudom h van egy 12 v 13-14 éves gyerek aki nagyon királyul nyomatja...Xavi írta:Az a szép, hogy szerintem van is...retek írta:Még lehetne egy pár-Messi tudású gyerek ott...Xavi írta:Majd csak előhúz a Frankie a B vagy a C kalapból valami tehetséget...
de ő még messze van attól hogy kezdő lehessen...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
1.Ott van Gio aki jó.Boixos írta:senki sem érdeklődött utánuk, csak felmerült, h milyen [auto_cenzúra] silvinho, és h kéne vki a helyére, mert ez így gáz.
jó reggelt kívánok!
2.Ha Gio lesérül vagy nem játszik akkor Oleguer jön ki a bal szélre akinek ott jó.
in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Érdeklödtünk Kaladze és Placente után.
Akkor lemadradtam valamiről. 

in to exile
-
- Llegenda del Barça
nem lesz téma placente, mert már a vigoé. csak felmerült, mint jó balhátvéd. mert az egyébként, nem az az általános nála, amit a konf.kupán művelt. a leverkusenben nagyon jól nyomta.
nem is a plaqcente a lényeg, hanem az, h legyen vki a gio mögött, aki pótolja, mert a silvinho sajnos képtelen erre.
nem is a plaqcente a lényeg, hanem az, h legyen vki a gio mögött, aki pótolja, mert a silvinho sajnos képtelen erre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rapika
- Entrenador del Barça
Nem tudom fiúk,nem kötekedni akarok,de Placentét Ti mikor láttátok jól játszani??
Egy kis görcs,akárhányszor nézem a csapata meccsét,pofázik ellenfélnek,bírónak,még akkor is mikor mindenki látta,h Ő volt a vétkes!
Sztem ilyen játékosra nincs szükség,annyira nem jó player,h idehozzuk és itt ugráljon!
SZVSZ!
Egy kis görcs,akárhányszor nézem a csapata meccsét,pofázik ellenfélnek,bírónak,még akkor is mikor mindenki látta,h Ő volt a vétkes!
Sztem ilyen játékosra nincs szükség,annyira nem jó player,h idehozzuk és itt ugráljon!
SZVSZ!

-
- Llegenda del Barça
igaz, bellettinél is van jobb, de az az oldal mégsem gázos, ott van mögötte a gabri és a damia is, gio viszont jelen pillanatban szólózik a bal oldalon. placentének van olasz papírja, de sajnos már a vigo elvitte.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Subinho
- Director del Fútbol
a placente télleg nagyon jó. őt én is elfogadnám. sylvinhoval nem tom mivan. nagyon jó volt az arsenalban és a celtában is. most nem értem az egészet... talán a sérülés, a pad...
rivaldoval is ez volt amikor a milanba került. évek kellettek neki, mire felállt. van akinek nem megy hirtelen. remélem edmilsonnak gyorsabban megy majd...
Henryt viszont azért jöhetne, mert a fél arsenalt eladták. úgy fognak járni, mint a depor. nagyon jó csapatból vissza fognak esni középcsapatnak...sajnos! azt meg Henry nem várja meg, főleg a VB előtt...
Persze Reyes is jöhetne onnan. Ő spanyol, fiatal és haza akar jönni úgy hallottam.
egyébként a belletti gyerekktől sem vagyok elájulva. sztem ez a 2 poszt most a csapat 2 gyenge pontja. itt sebezhető. mert ha a szélső védőket átjátszák és megy középre a labda ott már 50-50%. és ha puyol, marquez, vagy edmilson nincs a helyzet magaslatán rögtön az van mint a cselzi ellen...
a középpálya nagyon erős, sőt a középső védelem is, de a 2 szél hátul... hááát???
balra placente, jobbra cicinho... csak nemtom noneusok???
rivaldoval is ez volt amikor a milanba került. évek kellettek neki, mire felállt. van akinek nem megy hirtelen. remélem edmilsonnak gyorsabban megy majd...
Henryt viszont azért jöhetne, mert a fél arsenalt eladták. úgy fognak járni, mint a depor. nagyon jó csapatból vissza fognak esni középcsapatnak...sajnos! azt meg Henry nem várja meg, főleg a VB előtt...
Persze Reyes is jöhetne onnan. Ő spanyol, fiatal és haza akar jönni úgy hallottam.
egyébként a belletti gyerekktől sem vagyok elájulva. sztem ez a 2 poszt most a csapat 2 gyenge pontja. itt sebezhető. mert ha a szélső védőket átjátszák és megy középre a labda ott már 50-50%. és ha puyol, marquez, vagy edmilson nincs a helyzet magaslatán rögtön az van mint a cselzi ellen...
a középpálya nagyon erős, sőt a középső védelem is, de a 2 szél hátul... hááát???
balra placente, jobbra cicinho... csak nemtom noneusok???
Kaladze akkor nem ment a cselzibe
Mert nagyon jo védo, amikor a Milannal játszottunk Giuly-t "leszedte" a pályárol!

-
- Llegenda del Barça
nem tudom, de mindenképpen kell oda valaki, mert silvinho sajnos nem tudja megoldani a dolgot, a gio mellett/mögött így nincs senki. talán a milanos grúz gyerek, a kaladze elférne. vagy még a placentét is el tudtam volna képzelni, pedig arhentin. lehet, h farag, mint az állat, de amellett a gyerek mellett nem sűrűn mennek el.Amugy ha kéne 1 balbekket igazolni, kik johetnének szoba Monyuk Capdevilla?
PUYOL-XAVI-INIESTA
De Larssonak még mindig remek a kondícioja, és amugy is cserecsatár. Henry meg gondolom nem szivesen badozna. Nem kell ide henry!Subinho írta:Henry öreg???????? a 28 öreg???????
Larsson 34!!! Ő akkor mi???
Sztem Henry bármikor beférne, Messinek meg még van ideje, 19 éves. Majd Larssont pótolhatja egyszer...de csak egyszer...
-
- Entrenador del Barça
Messi csak 18 éves!Subinho írta:Henry öreg???????? a 28 öreg???????
Larsson 34!!! Ő akkor mi???
Sztem Henry bármikor beférne, Messinek meg még van ideje, 19 éves. Majd Larssont pótolhatja egyszer...de csak egyszer...
Forca Barca
- Ronaldinho Gaúcho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Subinho írta:sztem messit nem kéne előre favorizálni, majd ha bizonyít a nagy csapatban is, akkor, de az majd csak a bajnokság közben derül ki...
Azért az is jelent valamit hogy 150millio euro az ára és ha egy ifi VB-n a legjob játékos gólkirály akkor már ocs én már most erősen gondolkoznék a iztos kispadon nehogy az legyen belőle hogy el akarjon menni!
Visca .. el .. Barca
Los Banditos

Los Banditos