Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azt akartad mondani hogy: De legalább nem játszik a margó ellen,...Enrique írta:Teljesen jogtalan volt a kiállítás, miután lefújta a bíró, megráncigálta a danikát, a bíró meg mutatta is neki az utat... Én sem értettem...
De legalább játszik a margó ellen, ennek örülök. (Ha nem óvják meg, remélem nem.)
Én sem értem, vki elmagyarázhatná, hogy miért kapott azért pirosat.Drigo írta:Mi volt ez a kiállítás??? Volt már neki sárgája?(én nem emlékszem, hoyg lett volna)Hogy az miért érhetett pirosat, max a szövegért, de még sárgát se nagyon.
Jaj, tudtam ez lesz, talál egy gólt és ismét sztár lesz.Charlie írta:Semmise jó, bármit csinál, azért nekem nem minmd1 hogy 1el vagy 2vel...Kicsit idegesebb vok 2-1nél, mint mondjuk 3-1 nél. Jól csinálta Giulyke.Zsolti írta:Hát ezt nem mondanám..akkor nem sok hasznát vesszük,ha beállt védelem ellen kell jáccania csereként...akkor szintén nem tud csinálni semmit..így meg vezetésnél ugyna mindegy,mert most eggyel,vagy kettővel nyerünk,meg az meg a másik,hogy mások is ugyan úgy berúgták volna..
C.
Semmise jó, bármit csinál, azért nekem nem minmd1 hogy 1el vagy 2vel...Kicsit idegesebb vok 2-1nél, mint mondjuk 3-1 nél. Jól csinálta Giulyke.Zsolti írta:Hát ezt nem mondanám..akkor nem sok hasznát vesszük,ha beállt védelem ellen kell jáccania csereként...akkor szintén nem tud csinálni semmit..így meg vezetésnél ugyna mindegy,mert most eggyel,vagy kettővel nyerünk,meg az meg a másik,hogy mások is ugyan úgy berúgták volna..
Pedig labdával kéne mennie a futásnak, mert ha labdát kap, akkor nem lehet lassabb, mint a védője.Slither írta:Lehet, hogy így érzed, de azért bármelyik napján jobb mint te vagy és még mindig simán lefutna sokakat. (csak labdával nem megy már annyira neki)
Most már nem kezdő, és ahogy elnézem, h Frank megtalálta a lehető legjobb támadósort, amit ebben a helyzetben elő lehet állítani...Barcaforever írta:Ezt mindenki tudja és látja.Mégis a Barcelona játékosa és kezdő, amikor más megoldás is lenne.gianni írta:Nekem nincs bajom giulyvel de ebben az idényben semmit nem csinált.
Ezek száraz tények!!!
Honnan tudod, h jobb mint én???Slither írta:Lehet, hogy így érzed, de azért bármelyik napján jobb mint te vagy és még mindig simán lefutna sokakat. (csak labdával nem megy már annyira neki)lionelmessi19 írta:Ez így nem igaz.
Lehet, h vesztett labdákat, nem is keveset, de csinált hasznos dolgokat.
giuly már passzolni sem tud, meggyőződésem, h egy kis fizikai edzés után én jobban, de legalább is hasznosabban játszanék. És elég probléma, h így érzem (és sztem sokszor mások is...)
Ezt mindenki tudja és látja.Mégis a Barcelona játékosa és kezdő, amikor más megoldás is lenne.gianni írta:Nekem nincs bajom giulyvel de ebben az idényben semmit nem csinált.
Ezek száraz tények!!!
Lehet, hogy így érzed, de azért bármelyik napján jobb mint te vagy és még mindig simán lefutna sokakat. (csak labdával nem megy már annyira neki)lionelmessi19 írta:Ez így nem igaz.
Lehet, h vesztett labdákat, nem is keveset, de csinált hasznos dolgokat.
giuly már passzolni sem tud, meggyőződésem, h egy kis fizikai edzés után én jobban, de legalább is hasznosabban játszanék. És elég probléma, h így érzem (és sztem sokszor mások is...)
Az a gáz, hogy még nála is sokkal trágyább volt Ronnie (a hasznosságot tekintve), aki annyi abdát adott el, amennyit az egész csapat egész meccsen visszaszerzett.lionelmessi19 írta:Ma megint csak egy szép kerek nulla volt. Nagyon el akarja hitetni velünk, h annak van formaérzéke, aki szereti a nullát, de hát...
Na lényeg, h hajtott, de ez a maximum, egyetlen védőt sem tudott othagyni, ez már teremfociban is kevés lenne. nagyon a végét járja sztem a pályafutása. Sajnos pont most nincs más jobb csatárunk kéznél...