Aranylabda, FIFA Év Játékosa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Silvanus
Director del Fútbol

2006.11.08. 13:15:16

csoho írta:Ha a világ legjobb játékosa kapja meg a díjat, akkor egyértelmű, h ronaldinho érdemli meg. azért ő, mert azzal együtt, h nincs formában, még mindig nics senki a világon, aki nála jobban futballozik! ezmost komoly!
más kérdés, h van, aki idén jobb teljesítményt nyújtott, szóval, ha az önmagához képest nyújtott idei teljesítményt nézzük, akkor más érdemli, perszt...
Értem amit írsz, és még ha igaz is, hogy valójában Ronaldino képességei alapján a jelen kor (és talán a közel múlt) legjobbja, mégis ha belegondolsz elég evidens, hogy minden évben annak adják a díjat/díjakat, aki nem csak kiváló futbalista, vagy akár egy zseni de jó teljesítményt is nyújtott az adott időintervallumban! Érted?

Mert ha úgy lenne ahogy azt te látod, akkor talán a mai napig is Puskás, Kubala, vagy épp Rivaldo kapná az aranylabdát, vagy a FIFA Év Játékosa díjat, nem?!... :wink:

Forcá Eto'o - Szerintem nála jobban senki sem érdemelné meg, még Henry sem!!!
"Més Cuen un Club"
kath23
Jugador del Barça

2006.11.08. 10:57:49

ARATTUNK ÁM A FIFPro-n!!!!
RONNIE, ETO'O, MESSI, THURAM, ZAMBROTTA! :D :D :D
JA ÉS AZ EGÉSZ CSAPAT!!!!
KÖSZÖNJÜK NEKIK!!!
Visca el barca!
csoho
Barça B

2006.11.08. 10:25:50

ha a világ legjobb játékosa kapja meg a díjat, akkor egyértelmű, h ronaldinho érdemli meg. azért ő, mert azzal együtt, h nincs formában, még mindig nics senki a világon, aki nála jobban futballozik! ezmost komoly!
más kérdés, h van, aki idén jobb teljesítményt nyújtott, szóval, ha az önmagához képest nyújtott idei teljesítményt nézzük, akkor más érdemli, perszt... de ezzel az erővel én is kaphatnám, mert a korábbi éveknél és önmagsam átlagánál sokkal jobban játszottam idén...:P
szóval hiába volt jobb valaki idén, amíg ronaldinho a pályára lép, addig nálam másnak esély sincs...
kiv messinek, mer ő isssszonyatosan nagy tehetség! de ezt ti mind tudjátok!:D
Andris
Adminisztrátor

2006.11.08. 09:14:20

Rumig írta:
lionelmessi19 írta: nem mondom, ronaldinhonál most van, aki jobban megérdemelné az aranylabdát
etoo most, messi tavasszal volt sérült, és semelyikük nem volt vbn.
Nem kötözködésből, meg nyilván tudod, csak elírtad. Szóval Messi ott volt a vébén, más kérdés persze, h alig játszott. A szóban forgó szavazás pedig a Fifa év játékosa, nem az Aranylabda. Ott szakújságírók szavaznak, itt szöv. kapitányok és válogatott csékák. Bár az aranylabda a nívósabb díj, szerintem a fifa szavazáson reálisabb eredmény szokott lenni. Az aranylabda valamennyire szimpátia szavazás is
oh, azt hittem, h aranylabda, nem olvastam figyelmesen az előző hszeket.
egyébként tudom, h messi volt a vb-n de játszott vagy 15 percet, szerintem ez nem mérvadó egy szavazáson, ezért írtam így.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.08. 08:37:48

én pedig azt szeretném, hogy ne Barca játékos nyerje.

gyerekek...!
mindent megnyertek ezek a fiúk az elmúlt két évben, csapatszinten és egyénileg is.

meg is látszik az idei eredményeken! szóval nyerje csak Henry, vagy mittudomén.
PCsabi
aka Game90

2006.11.07. 23:52:51

Nekem egy a lényeg: Barca játékos nyerje meg a díjjat :!: :!: :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rumig
Entrenador del Barça

2006.11.07. 23:37:30

lionelmessi19 írta: nem mondom, ronaldinhonál most van, aki jobban megérdemelné az aranylabdát
etoo most, messi tavasszal volt sérült, és semelyikük nem volt vbn.
Nem kötözködésből, meg nyilván tudod, csak elírtad. Szóval Messi ott volt a vébén, más kérdés persze, h alig játszott. A szóban forgó szavazás pedig a Fifa év játékosa, nem az Aranylabda. Ott szakújságírók szavaznak, itt szöv. kapitányok és válogatott csékák. Bár az aranylabda a nívósabb díj, szerintem a fifa szavazáson reálisabb eredmény szokott lenni. Az aranylabda valamennyire szimpátia szavazás is
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2006.11.07. 22:29:29

Hát scolari hülye...
nem mondom, ronaldinhonál most van, aki jobban megérdemelné az aranylabdát, de azért..volt tavasszal is pár meccs, amin még dinho volt a világ legjobbja.

a vbn senki nem játszott jol, aki igen, az meg se előtte, se utánna, szal kb. nem is mérvadó a vb.
a két félév, tavaly tavasz, és most ősz alapján azt mondanám, h
henry, dinho, etoo, messi, deco, és sztem ennyi. ja meg kaka
ezek közül etoo most, messi tavasszal volt sérült, és semelyikük nem volt vbn.

henry, kaka, dinho és deco

én azt modom, h kb. egyformán megérdemelnék.
dinho mondjuk már kapott, és nincs vmi nagy formában.
Kakának még bőven van ideje, és sokszor megkaphatja még.
deconak már nagyon rég kijárna, két csapatot vitt a szervezőmunkájával európa csúcsára...és emellett zseniális játékos
Henry meg viszonylag kiegyensúlyozottan nyujt fantasztikus teljesítményt
bár most marhára nincs formában
azt kell hogy mondjam, h az előző pár meccsét megnézve nagyon flegma.
semmi alázatot nem mutat a játék iránt, azt hiszi h bármit meg tud oldani.
és ezzel nehéz helyzetbe sodorja a csapatát, amelyik teljes mértékben rá épít. ezért mondjuk meggondolnám, h neki adom e...

én annak örülnék a legjobban, ha a köv eredmény jönne ki:

1. Deco
2. Henry
3. Dinho
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.07. 21:59:05

En Kakának vagy Deconak adnám, esetleg Etoonak, sőt ha a sérülése nem lett volna akkor most nem lenne kérdés. De sztem Cannavaro kapja meg a VB miatt. Ronaldinho is dobogos lex, de nálam nem lenne :roll:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.11.07. 21:47:00

Henrynak ugyanolyan gyenge az éve mint Ronaldinhonak...
szegény Samu simán vitt volna mindent, ha nem sérül meg
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.11.07. 21:44:25

Scolarinál nincs a legjobb háromban Ronaldinho

... Nálam benn van, dobogón mindenképp.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.20. 19:24:03

ozsimiki írta:
LG írta:En sztem Kaká is megérdemelnlé. A Milánban messze a legjobb volt, most meg nagy formában van. A VBn is ő volt az 1etlen aki mutatott vmit a válogatotbol. :!:
Jó,de így volt ez Ronnieval is amikor még Seva kapta előtte az Aranylabdát,h jól játszott nagyon,de 'csak' 1 bajnokságot nyert,és nem ő kapta...Kaka ráadásul nem nyert semmit sem...
Ja, de Ronie sem nyert semmit akkor, utánna levő évben nyertünk csak bajnokságot. Ha cimekből indulunk ki akkor tuti Cannavaro, de én biztos nem neki adnám, és nem azért mondom mert a realban játxik. Etoo is megérdemelné, még ha nem is volt ott a VBn, csak ez a sérülés betett neki. Henry talán már kaphatott volna régebben, de most nem volt olyan jo h megkapja :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.20. 11:36:39

LG írta:En sztem Kaká is megérdemelnlé. A Milánban messze a legjobb volt, most meg nagy formában van. A VBn is ő volt az 1etlen aki mutatott vmit a válogatotbol. :!:
Jó,de így volt ez Ronnieval is amikor még Seva kapta előtte az Aranylabdát,h jól játszott nagyon,de 'csak' 1 bajnokságot nyert,és nem ő kapta...Kaka ráadásul nem nyert semmit sem...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.20. 10:57:48

En sztem Kaká is megérdemelnlé. A Milánban messze a legjobb volt, most meg nagy formában van. A VBn is ő volt az 1etlen aki mutatott vmit a válogatotbol. :!:
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.19. 21:35:21

redmiller írta:Ronaldinho idén semmilyen díjat nem érdemel!! Leszerepel hetek óta, a vb-n nulla, de már a tavalyi év végén elkezdte a laposkuszást...
Nálam a favorit Eto'o!!! Ő megérdemli! Ritka nagyformátumú, nyerőtípusú játékos. Kár, hogy kevés hozzáfogható van...
Teljesen egyetértek,kis túlzással a Milan elleni gólpassza volt az utolsó olyan jelenet,ami az igazi Ronaldinho-ra utal.
Lehet arról beszélni,hogy két gólt lőtt hétvégén,de egyik 11-es,a szabadrúgásról meg annyit,hogy Deco vagy Marquez ennyi lehetőségből kétszer ennyi gólt lőne,nem beszélve mondjuk Juninho-ról.
Szóval össze kell magát szednie,erre a legtökéletesebb alkalom egy Real elleni derbi! 8)
PCsabi
aka Game90

2006.10.19. 21:04:54

Eto'o nyert egy bajnokságot, egy BL-t, gólkirály lett, ANK-n is szerepelt. Viszont nem volt a vb-n és megsérült az utolsó 3 hónapra. Ha ez a sérülés nincs akkor sztem övé az Aranylabda. Így viszont sztem max az első 3ban lesz benne.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.19. 18:16:54

redmiller írta:Ronaldinho idén semmilyen díjat nem érdemel!! Leszerepel hetek óta, a vb-n nulla, de már a tavalyi év végén elkezdte a laposkuszást...
Nálam a favorit Eto'o!!! Ő megérdemli! Ritka nagyformátumú, nyerőtípusú játékos. Kár, hogy kevés hozzáfogható van...
Eto'o szerintem is nagyon rászolgált a díjra,dehát sokat számít ez a fránya Vb :? ,én azt mondom,ha nem az lessz mégsem a mérvadó,akkor a sérülés ellenére, Ő FOGJA NYERNI :!: :twisted:
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.18. 22:40:41

Ronaldinho idén semmilyen díjat nem érdemel!! Leszerepel hetek óta, a vb-n nulla, de már a tavalyi év végén elkezdte a laposkuszást...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
PCsabi
aka Game90

2006.10.17. 21:38:10

Azért még nagyon sok fog eldőlni ezekben a hónapokban. Ha Ronaldinho nagyon jól játszik akkor megint az övé lehet az Aranylaszti. Én sztem 5 játékos között fog eldőlni (nem is értem minek kell ennyi játékos). Nem sorrendben:
:arrow: Ronaldinho
:arrow: Henry
:arrow: Eto'o
:arrow: Cannavaro
:arrow: és ha már mondani kell egy ötödiket is akkor Juninho
cps46
Entrenador del Barça

2006.10.17. 20:27:46

Szerintem egyértelműen Samunak kell nyerni! Ha a Barcát nézzük, Dinhoval kb x-re állnak, viszont egy gyenge VB-szerepléssel szemben neki van egy ANK gólkirályi címe + spanyol gólkirály + BL-ben fontos gólok szerzője(bár ez mindkettőjükre igaz). Az, hogy megsérült az uccsó 2-2,5 hónapra, ne érdekeljen senkit! Ronaldo 2002-ben lőtt 7,5 gólt a vb-n, emellett meg vagy sérült volt vagy nem csinált semmit. És ha 2004-el vetjük össze, akkor idén Sámuel sokkal többet tett le az asztalra, mint akkor Seva, szóval ha most nem ő nyer, akkor a France Football elmehet a ...-ba. Dinho meg úgyis begyűjt majd még 4-et, 5-öt. Ez volt a véleményem.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Attya
Jugador d'estrella

2006.10.17. 19:54:40

Nekem személy szerint 2 ember hiányzika listárol, XAVI neki mindenképpen ott kellene lennie és INIESTA!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.17. 19:04:01

lionelmessi19 írta:
Kenny írta:Egyértelm,hogy nem Roni fogja nyerni... :(
És szerintem nem is Barcás:(
mért is tartod esélytelennek?

Én úgy látom, h a tavaszi szezon magasan Dinhoé, és csak messziről követi Henry. A vb-n nem játszott jól, de Henry sem, bár döntőbe jutott, de nem játszott jól. Az őszi szezon eddig döntetlenre áll nálam, ezért is írtam az előbb, amit írtam.

És szerintem esélye nagyon másnak nincs megnyerni...
se Eto'o, se Cannavaro, se Zidan,
ÚGY VAN! : SE ZIDAN! Látod ez az 1 tuti! Ez nem is kérdéses! Sosem volt az! :roll: ÁÁÁ be is..... ha ő kapná :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.10.17. 18:56:18

Roniee21 írta:Igen igazad van Henry és Roniee között dől el Roniee naon jól jáccott a barcában te a válogatott ban nem henry jól jácoott a válogatott ban meg a csapatban is elég jól szoval nem tom de Roniee érdemelné megjobban
szerintem henry nem játszott jól a válogatottban, csak egy kicsivel volt jobb, mint Dinho.

És Roniee21!
Picit lécci tagoltabban írj, mert nehéz kihámozni, h mit is szeretnél közölni!
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.10.17. 18:54:12

Kenny írta:Egyértelm,hogy nem Roni fogja nyerni... :(
És szerintem nem is Barcás:(
mért is tartod esélytelennek?

Én úgy látom, h a tavaszi szezon magasan Dinhoé, és csak messziről követi Henry. A vb-n nem játszott jól, de Henry sem, bár döntőbe jutott, de nem játszott jól. Az őszi szezon eddig döntetlenre áll nálam, ezért is írtam az előbb, amit írtam.

És szerintem esélye nagyon másnak nincs megnyerni...
se Eto'o, se Cannavaro, se Zidan,
- József Attila
Roniee21
Capitá del Barça

2006.10.17. 18:48:27

Igen igazad van Henry és Roniee között dől el Roniee naon jól jáccott a barcában te a válogatott ban nem henry jól jácoott a válogatott ban meg a csapatban is elég jól szoval nem tom de Roniee érdemelné megjobban
Lezárt