Németországi VB 2006
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát ez eddig nem a barcások vb-je.
talán majd deco....talán.....
de a léderert jó volt hallgatni amikor a zidán odapasszolta a labdát egy méterre álló társának és egyből örömujjongásban tört ki...
ronaldinho elfáradt szerintem az idény végére
talán majd deco....talán.....
de a léderert jó volt hallgatni amikor a zidán odapasszolta a labdát egy méterre álló társának és egyből örömujjongásban tört ki...
ronaldinho elfáradt szerintem az idény végére
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Marci
- Capitá del Barça
HAHAHAHAHA!!!!!!!
Ugye hogy megmondtam, hogy ezt a rossz formában játszó brazilokat a franciák játéka el tudja folytani!!!!!
Szégyenletes, hogy csak a végén támadott többet brazília...
Ronaldo egy senki. Ha Robinho kezd helyette akár nyerhetnek. Meg normális szerepkörbe kellett volna rakni Ronaldinhot.... de nem. Ez van.

Ugye hogy megmondtam, hogy ezt a rossz formában játszó brazilokat a franciák játéka el tudja folytani!!!!!

Szégyenletes, hogy csak a végén támadott többet brazília...
Ronaldo egy senki. Ha Robinho kezd helyette akár nyerhetnek. Meg normális szerepkörbe kellett volna rakni Ronaldinhot.... de nem. Ez van.

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Ahogy demszkyt ismerem, akkor még a 2014-es VB-t is ő fogja közvetíteni..barcafan írta:Léderert b*ssza el a 4es metro![]()
amúgy franciák megérdemelték a továbbjutást

Parreira meg tűnjön el a válogatott közeléből a védekező tachtikájával együtt
- kisignacz
- Barça B
Léderer csak a franciákat dícsérte, elhiszem hogy a brazilok rosszul játszottak de ez botrányos amit művelt
Olyan volt mint régen knézy, isten nyugosztalja szegényt, aki csak a németeknek szurkolt anno
Olyan volt mint régen knézy, isten nyugosztalja szegényt, aki csak a németeknek szurkolt anno
in the Humor topicbarcafan írta:mijen lehet már azoknak a biztonságiaknak akik háttal a pályának a közönséget bámulják...![]()
![]()
![]()

-
- Entrenador del Barça
BRASIL
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Navégre... Juninho a kezdőben lesz, akit Adriano helyére tett be Perreira.
Ez azt jelenti, hogy Ronaldinho a dagadék mellett lesz, és ott elől szvsz sokkal jobban fogja magát érezni. Úgy érzem, hogy ma vmi nagyon nagy játékkal fog előrukkolni:)))
FORCA RONALDINHO:)))
Ez azt jelenti, hogy Ronaldinho a dagadék mellett lesz, és ott elől szvsz sokkal jobban fogja magát érezni. Úgy érzem, hogy ma vmi nagyon nagy játékkal fog előrukkolni:)))
FORCA RONALDINHO:)))
- Mardel
- Jugador d'estrella
Habár nem a kedvenceim közé tartoznak,de ma szertnék pár "gólászót" látni..az sem érdekel,ha a Dömper lövi,csak a franciák szóhoz se jussanak!Hazamennek és esziznek majd sok-sok tsigát.. 

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
-
- Entrenador del Barça
Úgyanúgy megbabonázta az angolokat mint 2 éve ,a történelem "kicsit" ismételte önmagát!
BBBBBBBBRRRRRRASSSSSSSSSSSILLLL
BBBBBBBBRRRRRRASSSSSSSSSSSILLLL

Ricardo hihetetlen volt...na meg az is, hogy pont 3 ilyen ember hagyta ki, mint Lampard, Gerrard és Carragher...
-
- Entrenador del Barça
Jajj végre kiesett ez az alibi angol csapat
Annyira tudtam hogy Lampard kihagyja a tizit,ahogy ezen a meccsen meg a VB-n játszott...
ui:Portugáliát sem szeretem...(Figo C Ronaldo...)
Hullanak az önjelölt világbajnokok(argentin spanyol angol)
HAJRÁ BRAZÍLIA!!!!!!!!!!!!!!

ui:Portugáliát sem szeretem...(Figo C Ronaldo...)
Hullanak az önjelölt világbajnokok(argentin spanyol angol)

HAJRÁ BRAZÍLIA!!!!!!!!!!!!!!
-
- Llegenda del Barça
áhhh bakker... tudom, h az angolok k. [auto_cenzúra] meccseket játszottak idáig, és éppenhogy ideértek, de akkor is bánt, h így estek ki... legalább rúgtak volna nekik egy hármast a portugálok, vagy mittudomén.. de így...
már ahogy kiszórták rooneyt, az sem tetszett. pláne, h az a kis takony ronaldo mit szerepelt összevissza... sztem örülhet, ha frankón elviszi a margit és eljöhet a szigetről, mert ha nem, akkor nem fogja kitenni az ablakba, amit kapni fog.
már ahogy kiszórták rooneyt, az sem tetszett. pláne, h az a kis takony ronaldo mit szerepelt összevissza... sztem örülhet, ha frankón elviszi a margit és eljöhet a szigetről, mert ha nem, akkor nem fogja kitenni az ablakba, amit kapni fog.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
végre kiestek az ANGOLOK!!!!
csak argentínát sajnálom.....pekerman egy hülye volt.
pont berlinben voltam a meccs idején...nagyon nagy hangulat volt csak kicsi furán néztek rám argenín mezben feszítve
de még ők is buzizták a pekermant riquelme és messi miatt.sőt valaki még azt is kiabálta hogy :"messi gyere át hozzánk!!!(persze németül.)
csak argentínát sajnálom.....pekerman egy hülye volt.
pont berlinben voltam a meccs idején...nagyon nagy hangulat volt csak kicsi furán néztek rám argenín mezben feszítve
de még ők is buzizták a pekermant riquelme és messi miatt.sőt valaki még azt is kiabálta hogy :"messi gyere át hozzánk!!!(persze németül.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."