Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nálam más a helyzet. Mindenki saját magában tudja,hogy mióta drukker,és miért lett az.LG írta: Én meg pont nem örülök, h divat lett a Barcának szurkolni. Régebben azért is gyűlöltem a Realt, mert divatcsapat volt, és én mint Barcelona szurkoló, különlegesnek éreztem magam. Most meg teljesen máshogy van.
Én meg pont nem örülök, h divat lett a Barcának szurkolni. Régebben azért is gyűlöltem a Realt, mert divatcsapat volt, és én mint Barcelona szurkoló, különlegesnek éreztem magam. Most meg teljesen máshogy van.Barcaforever írta:Most nem tudom mit kell ezen a srácon így kikészülni, nem szeretem, mint SP-t se, de tény, h amit csinálnak jól csinálják, mert ha nem így lenne, akkor a magyar srác nem adna telt házas koncertet és nem Justin Bieber lenne a youtube-on a legnézetettebb.messideco írta:OMG... Mes que un club... Pfááá nem hiszem el...
Mikor fogjátok már fel, h a foci pénz, a pénzhez marketing kell.Állandóan jött a sírás, h mennyi mezt ad el a Real meg bla bla.....El tudom képzelni, h sok kislány majd vesz Bieber feliratú Barca mezt, ami PÉNZ. Divatdrukkerek meg bla bla.Hát na örülök, h divat lett a Barcának szurkolni, amikor Rivaldo ollózásán múlt, h indulunk-e a Bl-ben, nem volt ilyen probléma.
Tőlem Monica Lewinski is pózolgathatna itt, nem igazán érdekelne.
Most nem tudom mit kell ezen a srácon így kikészülni, nem szeretem, mint SP-t se, de tény, h amit csinálnak jól csinálják, mert ha nem így lenne, akkor a magyar srác nem adna telt házas koncertet és nem Justin Bieber lenne a youtube-on a legnézetettebb.messideco írta:OMG... Mes que un club... Pfááá nem hiszem el...
Hányok ettől a gyerektől... utálom..... kis ferde..... nyekereg állandóan.... és ezt nálunk... na ne.... Múltkor az NBA Celeb All-Star Gamején bohóckodott, most meg itt? pfff....
a csapat együtt van ezt kumma jó látni.... megnyerjük a bl-t...Ilúvatar írta:Nem semmi ugrálós csapatunk van
Először Busquets:
aztán Adriano:
s még Villa:
ezekután Iniesta:
aztán Thiago:
és végül Alves:
Erre komolyan felvágunk?
Szerintem pedig pont,hogy helye lenne a csapatban. Egy játékos sem játszhat végig minden meccset. Az alapcsapat az valószínűleg maradna,de Fabregas a meccsek nagy részén így is pályára léphetne,hasonló szerepet képzelek el neki az első 2 évben,mint amit most Mascherano betölt. Ugyebár Mascherano Busquets helyét tölti be elvileg,mint vkp.9Dave írta:„A Barca remek játékosokból áll, nehéz lenne tovább erősíteni. Ha Cesc oda igazol, ki esik ki a középpályáról? Annak ellenére, hogy remek igazolás lenne, a mostani csapatot nem biztos, hogy megbontanák a kedvéért” - Torres
Ugyanígy gondolom, teljesen egyetértek a nyilatkozattal. Nagyon szeretem én is Fabregast, de szerintetek ki helyett játszana középpályán?
Busquets-Xavi-Iniesta?
Esetleg Pedro kiesik előről, és a felállás 4-4-2 lesz?
Nem tudom hogy lehetne megoldani.
Válaszolok kicsit későn, most olvastam visszaLionel85 írta:Miért nincs? Szerinted adott esetben egy ilyen összeállítás nem tudná csak egy kicsit is más véleményre bírni az ellenzőinket? Nem azt mondom, hogy 180 fokos fordulatot vesz a véleményük, mert mindig lesznek irigyeink, de talán egy kis bizonyítás van arra, hogy nemcsak minket támogatnak a bírók, hanem el is vesznek tőlünk. Ilyenkor ezt képzeld el. Persze, Övrebö is van és lesz is jópár eset, ez csak egy példa arra, hogy hiba az a sok vád, amik eddig értek minket.bence-barca írta:Ezektől a videóktól kímélj minket
Ilyeneket pont az ellentétéről is lehet csinálni. Tehát nincs értelme...
Én is örülök neki. Szerény, tényleg megbízható és elfogadja helyzetét. Tényleg megérdemli Peptől a lehetőséget a Király kupában. Ez így van rendjén. Ha a döntőn ő állna a kapuban, azt is teljes mértékben elfogadnám.MichaaBee írta:Pinto hosszabbít 2012-ig. Jó hír szerintem, szimpatikus és elég megbízható, rutinos cserekapus.
Miért nincs? Szerinted adott esetben egy ilyen összeállítás nem tudná csak egy kicsit is más véleményre bírni az ellenzőinket? Nem azt mondom, hogy 180 fokos fordulatot vesz a véleményük, mert mindig lesznek irigyeink, de talán egy kis bizonyítás van arra, hogy nemcsak minket támogatnak a bírók, hanem el is vesznek tőlünk. Ilyenkor ezt képzeld el. Persze, Övrebö is van és lesz is jópár eset, ez csak egy példa arra, hogy hiba az a sok vád, amik eddig értek minket.bence-barca írta:Ezektől a videóktól kímélj minket
Ilyeneket pont az ellentétéről is lehet csinálni. Tehát nincs értelme...